She's crazy



Mycke Lauren nu, men det får ni tåla ;) Hon var hos Ellen igår, och redan nu så har klippet kommit upp på youtube. Love it :) Jag bara älskar när Lauren är hos talkshows, speciellt Ellen. Dom är alltid så roliga, så man skrattar så man gråter varje gång nästan. Som Ellen sa "on Monday my friend Lauren Graham is here. She's crazy." och jag älskar verkligen att Lauren är crazy på ett bra sätt.

Nä, nu ska jag lägga mig och se på GG tror jag. Ska till Åsa imorrn igen. Natti natti!

Det är Stalin som tar pengarna

Är hemma igen, har varit det i ca 1 timme nu, och jag är riktigt trött. Skulle vilja gå och sova lite middag men det är nog lite för sent för det nu. =) Men resten av dagen blir nog rätt lugn, Ska ta och krypa upp i sängen och se på Ugly Betty kl 20, med lite choklad som jag köpte idag på hemvägen. Men det är också Top model samma tid, så jag vet inte vad jag ska göra, för jag vill se båda. Har nog inte nått band så jag kan spela in nån av dom serierna. Men jag får nog ta och leta upp nån. Det är ju finalen imorrn så jag vill ju gärna se näst sista avsnittet. Imorrn blir det också så här då det kommer nya avsnitt av Roomservice imorrn kl 20, samtidigt som finalen i Top model. gaah! =) Men så skönt att nästa vecka ska jag slippa ha det så här. Jaja. Min dag annars har varit helt ok, fick klistra in lite bröllopsbilder i ett album idag, och sen kollade jag lite medans Åsa redigerade lite bilder. Imorrn blir det att klistra in bilder i album igen, och vara med på barnfotografering i studion. Ska bli kul. Har tyvärr inte så mycke bilder att visa er nu, då jag inte tagit några nya. Men förhoppningsvis så kommer det upp lite till helgen då jag har lite fotograferingar. Ska bli jätte kul att fota porträtt igen, det är nog det roligaste att fota. Så får hålla tummarna att det blir bra.

Prat vid middagstbordet idag:
Syrran: Men vad ska jag göra på den timmes lunchen?
Mamma: (till syrran): Men du kan ju gå och shoppa efter du ätit?
Syrran: Men du tar ju alla mina  pengar från mitt konto.
Mamma: det är inte jag som tar dom, det är Stalin.

Hon menade att det är dom på resebolaget Sterling som tar pengarna, men det blev att (Josef) stalin istället ;)
Älskar när mamma säger sådana här roliga felsägningar, och det brukar bli då och då ;)

Borde inte sitta här...men

Ska igentligen inte sitta här då jag snart ska iväg, och jag har inte gjort iordning mig än. Men skulle bara kolla en grej lite snabbt. Och av en slump så hittade jag denna text hos en jätte söt tjej. Tack!

"Det blir två foto-bloggar denna vecka, Den första:
Petra
Måste säga att denna blogg ger inspiration, hennes blogg blir dessutom så mycket roligare att kolla i med hennes fina design. Hennes foton är såklart helt otroliga, och det finns lite blandat av foton. Mycket fint för ögonen att kolla på helt enkelt."

Vackert


Så här såg himmlen ut tidigare ikväll, med sin härlig lila färg. Så vackert =)

Jag känner mig rätt trött nu ja, så det blir nog inte så sent idag. Blir nog att lägga sig och se ett avsnitt av Gilmore innan jag ska sova snart, och nu när jag såg att samlingsboxen kommer ut i sverige snart och som jag jätte gärna vill ha, men då jag redan har alla säsongerna redan så. Och jag vet inte om dom går att sälja så lätt, eller vad tror ni? Skulle vara mycke lättare att bära på en stor box istället för alla sju småboxar. Men får se hur jag gör. Dom borde igentligen bara sälja dom samlingsboxarna istället tycker jag =) Sen har jag ju två säsonger till av MacGyver kvar att köpa, sen kommer väl den seriens samlingsbox också. haha, vilka problem jag har. lol =)

Flygbiljetter bokade



Sista behind the scene klippet från i tisdags.

Idag har det inte hänt så mycke, och kommer säkert inte göra heller. Men imorrn ska jag iväg till Åsa igen, men nu till hennes atalje inne i stan. Ska vara där kl 12 nu så jag får lite extra sovmorgon också, ska ju vara där kl 10 annars. Onsdagen blir väl att jag ska dit igen, om det inte är nått annat då.

Nu är iallafall flygbiljetterna till Italien beställda, fick jag i mejl av mamma idag. Ska bli jätte kul att åka till Italien igen, längtar redan. Som jag skrev i nått inlägg nedan, att jag gärna kan börja packa idag redan ;) Ska bli riktigt härligt att få flyga igen, även om det känns lite jobbigt att sitta så trångt och litet, då jag har lite klaustrofobi. Men det får jag stå ut med.



And the winner is...

Tävlingen om fotografering är nu avsluten, och jag har dragit vinnarna...

Andra pris går till:
Rebecca


Bild: privat


Första pris:
Lovisa


Bild: privat

Grattis tjejer!
Maila mig för mer info.

Ni som inte vann kan självklart boka mig för en fotografering om ni vill. Maila mig för mer info på [email protected]

På väg..



Nu är detta objektivet på väg hem till mig, yay! Har letat efter ett objektiv som skulle passa bättre för porträtt, och med hjälp av pappa som är bättre på det här än jag just nu så hittade han detta som är på 18-105mm, och förhoppningsvis så blir det lättare att ta porträttbilder om detta blir som jag tänkt och vill ha. Jag håller iallafall tummarna.

Har förresten också suttit och fixat till min utrustning här på bloggen, titta gärna in Här om ni vill veta lite om vad jag har för kamera utrustning.


Bild: Cyberphoto.com

Lördag kväll



Bjuder på tredje BTS klippet från i tisdags. Tycker ni att det är kul med mina klipp, vill ni se dom framöver, eller är det bara jag som tycker att det är kul med behind the scenes klipp? Behöver er åsikt. =)

Var tog denna dag vägen igentligen, den är redan 18:30, fy vad tiden går fort. Har ätit lite middag för inte så länge sen, det blev pasta Carbonara, och så blir det lite glass till efterrätt. mumms :) Imorrn avslutas tävlingen och vinnarna ska dras. Riktigt spännande detta. :)

Strömavbrott gav oss sista grillningen


När jag precis hade postat det inlägget nedan så fick vi strömavbrott. Great! Gud vad man känner sig rastlös då. Jag och mamma satt vid köksbordet och bara stirrade in i väggen nästan för vi kunde ju inte göra så mycke. Man satt och tänkte på saker man kunde göra, men sen så kom man på att man behöver ström för att göra dom grejerna. haha. Men när det var dags för mat så kom hon på att vi kunde grilla, så vi fick låna grannens kol för vi hade inget. Så vi fick mat iallafall. :) Jag var lite orolig att det skulle ta flera timmar innan vi fick tillbaks strömmen, då det var andra avsnittet av Aliens in america som jag hade väntat på hela veckan. Som tur var så fick vi tillbaks strömmen runt kl 18, och då hade vi varit utan ström i två timmar. Inte kul alls. Nu funkar det iallafall som tur är. Och jag tänkte se på filmen som kommer kl 21 på kanal 5, Monster till Svärmor heter den, har sett den förut men då jag inte har nått bättre för mig så kan jag väl se den igen, var inget bättre på tv heller. Wanda Sykes är ju med i filmen och hon gillar jag. jaja, ska nog sluta nu för jag känner att jag bara babblar om ingenting nu igen ;)

Trevlig helg!



Då var det fredag igen. Otroligt fort veckorna går. I helgen händer det väl inte så mycke, mer än att bror kommer hem från degerfors över helgen idag. Så tråkigt att man inte kan göra så mycke här på ön på hösten och vintern, då alla turister försvinner. Men ändå är det rätt skönt också. Jaja. nu är det top model. Trevlig helg!

Gorgeous Lala


Det bara ramlar in nya bilder och nyheter om Lauren Graham just nu. And I love it! Hon är fortfarande och promotar sin film Flash of genius, och jag hoppas verkligen att den kommer till sverige. Måste se den. :) Ovan från LA premiären den 22 september. Gorgeous as always.

Nu tänker iallafall jag bädda ner mig i sängen och kolla på Gilmore, sen sova. Hörs imorrn igen.


Bilder: fanforum

Två av klippen


 

Från tisdagen


Bild: Åsa

En liten behind the scene bild med mig i från tisdag. Här ser ni också den söta hunden jag fick ta hand om. Här hade jag precis varit framme och tagit hjälmen då den inte skulle vara med på bilderna här. =) Hur går jag igentligen här. haha. Nu ska jag kolla på Top model. kul att dom ska till Rom nu. ska bli kul att se. Sen så kommer jag in med lite klipp från fotograferingen också.

Trash the dress 2





Två Behind the scenes från gårdagens Trashing. Vi var vid St:Eriksplan under en tunnel först och fotade så att hennes man kunde vara med på några bilder också. Blev inte så många bilder här i tunneln för mig, då jag fick stå hundvakt åt parets söta hund, det var jätte kul det med. =) Sedan bar det iväg till Skokloster, som tog ca en timme fram och tillbaks med bil. Men jag som gillar att åka bil så här var det inga problem :) Men som sagt, man var lite trött när man kom hem. Gick och la mig rätt tidigt, la mig i sängen runt 22 och såg ett avsnitt av GG och sen somna jag rätt fort :) Nu ska jag fixa lite mat och sen fortsätta med att redigera bilder. Får tyvärr inte visa dom "riktiga" bilderna här i bloggen, men några behind the scenes tilL blir det nog. Kommer också in med klipp igen någon gång framöver.

Hemma igen.

Är hemma nu, vilket är otroligt skönt, kom hem 19.45 så jag är rätt trött så jag berättar mer imorrn. Men det har varit en jätte kul dag. Har inte ens lagt in bilderna i datorn än, orkar verkligen inte det just nu, Men som sagt. imorrn kan det komma upp lite bilder och videoklipp ;) Tillbaks till Top model nu.

Ny design igen. Och denna är gjord av Sandra. Tack så mycke tjejen ;)

Morgondagen

Nya designen funkade inte riktigt den heller, såg lite för mycke ut. Så bloggen får se ut så här ett tag tills jag får upp nått bra. Jaja, ska hoppa i säng nu, blir en lång dag imorrn. Men efter imorrn blir det förhoppningsvis lite kul bilder här. Ska på en till Trash the dress fotografering med Åsa, ni som inte vet det. Kommer hem rätt sent kan jag tro så det kanske inte blir nått inlägg imorrn, men får se när jag kommer hem och hur trött jag är. Ni får ha en bra tisdag annars så hörs vi.
Natti natti!

Tusen tankar


Jag borde packa ner grejerna jag ska ha med imorrn. Vad ska jag ha med mig? Kameran såklart. Ska jag ha med mig min digitalkameran också så jag kan filma behind the scenes? Vilken väska ska jag ha? Vad ska jag ha på mig? Var är busskortet? Gud vad det är stökigt i mitt rum. Jag måste städa. Jag måste platta håret. Måste se ett avsnitt av Gilmore girls. Kommer mitt busskort funka imorrn igen? Måste läsa mitt andra brev från fotoskolan jag fick i förra veckan. Måste göra uppdragen man får där. Måste kolla upp lite platser för fotograferingar. Ser min webdesign bra ut, eller ser det jätte konstigt och fult ut.?  Ska jag ändra den? Hur ska jag göra min layout då? Jag måste lägga mig relativt tidigt ikväll. Kommer jag försova mig imorrn. Hoppas inte det.

Inte undra på att jag känner mig stressad med dom tankarna ovan i huvudet =)

Ny design

Nu börjar det likna nått iallafall, jag pratar om min layout då. nu börjar jag gilla det. Gick inge bra alls förut. Men tycker ni att det ser för rörigt ut eller är min nuvarande layout helt ok? Säg till om det är nått ni stör er på.

Nu ska jag gå och duscha så har jag det klart.

Åsa´s bilder uppe nu

Nu har Åsa lagt ut några av sina bilder från Trash the dress fotograferingen jag var med på. Gå gärna in och kolla :)

Har hållt på med en massa koder idag, försöker få till nån fin layout till bloggen som ser lite mer proffsig ut. Har redan tröttnat på den jag har nu. :) jag är hopplös ;) Får se om jag får till det snart, är inte riktigt nöjd än, men snart så..hoppas jag. jaja, tillbaks till photoshop..

Lördagens efterrätt



Det blev en riktigt härlig efterrätt igår då jag brukar vara så chokladsugen när man har röda veckan. Så det sa bara poff så var bananen uppäten ;) Varför är choklad och frukt så gott tillsammans? hihi.

Idag mår jag mycke bättre och är mig själv igen. så skönt. Var nyss ute med kameran och fotade men efter en stund så skrek den att batteriet är slut så jag fick gå in och ladda den. Attans också, precis nu när det är så härligt ljus ute, då det är början på en solnedgång. gaah! Men fick några bilder iallafall. får se om dom är lika fina som jag såg dom i kameran.

Onödigt prat

Jag är riktigt sur idag, jag vaknade imorse av att jag att jag hade värk i magen, och såklart så hade mensen kommit. Jag som hade bestämt mig att springa runt på ön med kameran i högsta hugg idag, och det var lite härligt vårväder igår och idag konstigt nog. Märkte det när jag var och hämtade posten igår att det kändes som om att det var vår och det luktade till och med som vår. Weird! =) Men just nu ser det ut som om det kommer komma någon regnskur snart. Då jag haft mensvärk och har inte någon Ipren i huset då jag tog sista i förrgår då jag trodde att mensen skulle komma, vilket den inte gjorde, så jag har fått stå ut med värken idag istället, men som tur är så har det inte blivit jätte besvärligt och jag mår hyffsatt bra, det har varit värre =) Så jag har legat i soffan och kollat tv med en värmd vetekudde på magen. Alltid bättre än inget. haha, nu sitter jag här och babblar om ingenting känner jag, kul för er att läsa om min magvärk. haha. Men tänkte bara komma in och berätta att det kan bli mycke liggandes i soffan idag och tyvärr har jag ingen bärbar dator så jag kan ha den i knät medans jag ligger där, som betyder lite bloggandes idag. Men har inte mycke att berätta om heller så.
Ska strax gå ner och lägga mig igen och kolla på onsdagens repris av Det okända, det har ju börjat med nya avsnitt nu, men tyvärr samtidigt som Top model, men lite kul att kunna se Det okända på lördagar också. Dom har också föresten börjat sända Dead famous igen, love that show. =) Men idag visade dom ett avsnitt jag redan hade sett.  =( Jag längtar efter det avsnittet som handlar om Elvis, den får jag inte bara missa. men det känns som om jag kommer göra det. Får hålla kolla i tv tidningen. Nä, jag ska väl gå och ge katterna mat nu. Hörs!

Var är alla?



Två bilder till från dagens fotografering med mig själv =)
Funderar på och lägga mig och kolla på Gilmore strax, verkar helt dött i bloggvärlden idag.. Var är alla?

Aliens in America


Såg nu att Aliens in America har premiär nu imorrn på kanal 5. Så den ska ses. Har redan sett första avsnittet och den var rätt ok faktiskt :) Underbara Scott Patterson (Luke i GG) spelar ju pappan i serien. Som förresten blev 50 den 11 september. :) Helt otroligt att han är 50 nu, ser verkligen inte ut att vara det. Så titta gärna in denna komediserie. Nu Top model. see ya!

Premiär: Fredag 19 september 19:30

Lite blandat snack



Denna tavla fick mamma av mig i födelsedagspresent, fin va? ;) Jag gillar inte denna sortens ram, men den får vara så här så länge tills jag kan fixa en snyggare. Mamma har inte hunnit hänga upp den än, så jag hängde den där för bara att kunna ta en bild :) Så nästa gång jag är och shoppar så ska jag försöka fixa en snyggare ram till den.

Jag blev riktigt trött bara sådär för ett tag sen och känns som om jag kommer somna när som helst. Men som alltid då när man är så trött så kan man inte gå och lägga sig då det är lite tidigt än :) Varför är det alltid så? och när man ska lägga sig blir man jätte pigg. Jobbigt det där. Imorrn är det fredag igen och det känns härligt, för då är det lite närmare till tisdag då jag förmodlingen ska med på nästa "Trash the dress" fotografering med Åsa. Men det blir nog en lång dag då med, men vad gör det när man gör något som är kul. =) Och så är det en dag närmare slutet på min tävling, ska bli riktigt kul och spännande att se vilka som vinner och vad det blir för slutresultat av det hela.

Självporträtt



När man inte har en modell man kan ta fina bilder på så får man själv ställa sig framför kameran när man är sugen på att ta porträtt :) Även om jag hellre är bakom kameran så är det ju alltid kul att ha bilder på sig själv också ibland :) Här ser ni också blusen jag köpte för inte så länge sen på Halens, visst är den fin :) Skorna är tyvärr inte mina, lånade dom lite snabbt nu, måste ta och köpa mig ett par liknande stövlar. Vill Ha! Och varje gång jag lägger upp en bild här så blir jag lika sur på att blogg.se snor halva färgerna i bilderna..grr :)

Inte mycke att säga

Har inte så mycke att säga just nu, så det kan bli lite tyst här i bloggen. men återkommer när jag har lite mer att säga. Ska strax gå och se Top model. Börjat kolla på det nu lite mer, efter att ha upptäkt fotograferingen och älskar att se deras photoshoots, det är det roligaste i programmet, lite synd att det är så korta, men man kan få lite tips och roliga ider så det är kul :) Och jag börjar få lite bokningar för fotograferingar, så det känns underbart kul. Och att några är med i min tävling är riktigt kul också, även om det bara är några få, så är det mycke för mig, jag trodde ju ingen skulle vara med så tack till er som är med, det betyder mycke för mig att ni vill vara med och tävla hos mig. Ska bli riktigt kul att se vad det kan bli för något kul det här. Var med och tävla du med!

Från fotograferingen


Foto: Maria

Fick idag resten av bilderna från fotograferingen med Maria, fanns jätte många fina bilder, men jag hör nog bäst till bakom kameran än framför :) Men visst var det kul och detta är ju min första gång att stå modell så här. Men jag skulle nog ha haft klänningen eller ett par snygga jeans och en cool tröja istället, för det är mer jag. Men det blev bra iallafall som tur var :) Skulle gärna göra om det. :)

Fått resfeber nu redan?

Yay, Fick mejl av mamma precis och hon berättade att hon hade bokat en lägenhet som vi ska bo på i Sorrento,italien så nu har vi ett datum då vi åker. Så den 30/5 åker vi till Sorrento!! Hem den 6/6. Vet ni hur glad jag blev, jag ramlade nästan ur stolen. ;) Jag älskar att resa, det är ju så kul och det ska bli så himlans kul att få komma tillbaks till Italien.

Sen så pratade jag och mamma via msn efter att jag fick mejlet om resan

Mamma:

Nu har jag bokat lägenheten i Sorrento :)
Jag:
Yay!!
Pratade sedan om lite annat imellan.
Jag:

Åh, vad kul att vi ska till Italien. Kan inte fatta det, fick nån konstig tanke idag att jag skulle börja packa nu. (gapskrattgubbe här)
Mamma:

 :p Du är för rolig. Då blir nog kläderna skrövliga innan vi ska åka, ha ha....

Sen så vill jag tacka söta Sandra för hjälpen att lösa ett problem med bloggen jag hade.Tack söta ;)

Vinn fotografering


DU KAN KOPIERA BILDEN HÄR
Tänkte testa med att lägga in en tävling, jag har ingen aning om hur detta kommer att gå, om det är några som ens kommer att delta. Men testar som sagt. Vill ni se mer av fotona jag tagit kan ni kolla in några HÄR och HÄR.

VAD LIGGER I POTTEN?

Första pris
1-2 timmas fotografering
10 högupplösta bilder
Du får dina bilder som ett tjusigt 13x18 cm spiralbundet Pocketalbum

*klicka för att se hur det kan se ut*

Andra pris
1 timmes fotografering
10-20 högupplösta bilder vi mejl eller cd skiva


HUR GÖR JAG FÖR ATT TÄVLA?
Kopiera bilden och lägg upp den på din blogg/hemsida där du skriver om tävlingen samt länkar till bloggen, Kommentera sedan inlägget där du också länkar till inlägget där du skrivit om tävlingen, klart! du är med och tävlar!

ÖVRIGA UPPLYSNINGAR:
Alla är välkomna att delta!
Fotograferingen sker i Stockholm
Tävlingen är aktiv t.om söndag 28 september 19:00

Men OM det inte skulle bli just DU som vinner så finns det möjlighet att boka tid med mig för fotografering. Läs mer
här

AVSLUTAD

Hösten är här


Har inte så mycke att säga just nu så jag låter bilden tala för sig själv :)

Frusen

Har precis suttit och kollat en drama med mamma, som jag för övrig blev lite besviken på. Började lite spännande med ett försvunnet barn och så fick man inte riktigt veta vad som hände sen, så den var inte så jätte bra heller tyvärr :(

Jag har suttit och frusit som bara den också, och gör det just nu också, det var nästan som att sitta ute och kolla filmen. brr, men mamma tyckte inte att det var kallt så jag hoppas att jag inte börjar bli sjuk nu inte. Händer för övrigt inte så mycke idag, blir pizza till middag som pappa skulle ta hem, Margarita med vitlökssås, min specialitet ;) Vad brukar ni ta när det blir pizza hos er?

Gymnasiet



Dålig bild, jag vet. Men bjuder på den ;) Men här är då jag och vännerna som tog studenten 2006 så denna bild är två år gammal och usch så jag ser ut. haha. ångrar att jag inte tog av mig kavajen lite mer, eller iallafall knäppte upp den. Lite synd att jag inte hittade min klänning då innan jag tog studenten, för den vore mycke snyggare att ha då. Men tyvärr så hittade jag ingen bra klänning som passade mig.

Funderar på att kanske ta och åka och hälsa på i skolan någon dag i veckan då jag inte har så mycke att göra, då jag inte ska till Åsa heller. Det var ett tag sen sist jag var där. Tror att dom har fått en ny lärare också som tar hand om matlagningen (gick hotell och restaurang) då den jag hadde gått i pension vad jag fattat det som. Får se om det blir av.

One True Thing



Såg att One true thing kommer gå ikväll kl 23.05 på tv4 film, och det är ju en film med söta Lauren och den har jag faktiskt inte sett än, inte mer än nått klipp iallafall och inte hela så det ska bli kul. är på lite filmmys humör idag. Så det ska bli skönt att krypa ner i soffan igen och kolla på Lauren. yay, saknar verkligen att kunna se henne en gång i veckan då GG gick. Är hon inte söt på bilden? Som förresten är från filmen. :)

Bild: Alexisandlauren.com

Veckans filmer

MIN FÖRSTA KÄRLEK

Denna var en rätt söt film, inte ofta man ser en film om barn och deras liv. Vet inte om jag gillade den eller inte, men visst var den ok, och var lite kul då och då. Men det är nog inget för min Dvd hylla direkt. Gick att se på.

Betyg:








ON THE LINE

Denna hade kunnat bli bättre än den var, skådespelarna var inte toppen heller. Men hade en rätt söt story, Men hade det varit lite andra skådespelare så hade det nog varit en lite bättre film.

Betyg:









Bilder: Lovefilm.se

Sorrento, Italy



Nu är det bestämt, vi ska till Sorrento till juni nästa år. yay! shit så många fina bilder jag kommer få. Då det ser ut att vara en riktigt vacker och häftig miljö där. Bilderna ovan är från fritidsresor.se

Idag händer det nog inte mycke, ska nog ta  det lungt och ha en liten filmkväll och bara mysa. Vad händer oss er idag då?

Sex and the City 2?


Kollade precis in kanal5:s hemsida och såg att det kanske kan bli en till Satc film, men det är bara rykten än så länge som Chris "Mr big" Noth satt igång, men det skulle vara lite kul med en Satc 2, även om dom borde sluta när de ligger på topp. "Mr big" avslöjar en ny sex and the city film

Värdelös på överskrifter



En till Behind the scene bild från tisdags. Älskade verkligen ljuset vid den här platsen, vet inte vad som gjorde att det blev sånt härligt ljus, men förmodligen dom gråa cement tunnorna eller vad det nu är, och med allt dessa klotter på. Och dom bilderna jag tog på henne där, blev riktigt fina och coola. Love it :) Måste fotografera på ett sånt ställe någon mer gång, det blir rätt fint med klottret i bakgrunden tycker jag. Åsa sa också att jag skulle kunna få följa med på en annan Trash the dress fotografering som är om två veckor, men det låg en bit bort då vi skulle få åka bil i en timme. Får se om jag följer med.

Jo, just det, har fått lite kommentarer om bloggdesigner. så ni som vill att jag fixar en åt er, mejla mig gärna då med önskemål och så, blir så mycke enklare för mig att göra så istället för att ni ska kommentera i bloggen. Då har jag lite mer koll på läget.min mejladress har ni här åt vänster. Tack!

Klippen

 




Ja, här är då lite klipp från tisdagens fotografering.

Jag på blogg.se


Titta vad som låg på Blogg.se när jag skulle logga in :) Och jag har redan haft 45 besökare idag. Så glad att det är några som var nyfikna att gå in och kolla min blogg. Välkomna alla nya, hoppas ni vill stanna och läsa om mina äventyr :)

Nu ska jag gå och kolla lite på tv, och sedan så ska ni få lite "behind the scenes" klipp från fotograferingen. :)

I´ll will never forget


Foto: Lånad från Google

Idag går mina tankar till dom som förlorade sina nära och kära i WTC för 7 år sedan. Tänk att det har gått hela 7 år sedan detta hemska hände, känns som igår nästan. Men ändå så har jag inte fattat att det har hänt, känns som om allt bara var på film. Det blir att tända ett ljus ikväll.

Behind the scenes




Foto: Åsa

Dessa fick jag i mejlet idag, och det är såklart från gårdagen då jag var med på en "Trass the dress" fotografering. Det var ju inte så kul väder tyvärr då det duggade hela dagen och var rätt kallt, men det brydde jag mig inte om så jätte mycke. För det var ju hur kul som helst :)Men det var skönt att komma hem också till värmen. Det skulle ha varit skönt att ha ett batterigrepp, skulle nog bli mycke enklare. Nått att lägga in på julens önskelista kanske? :) Imorrn får ni se lite behind the scenes klipp :) Kan tyvärr inte visa dom fotona som jag tog på Carina (Modellen) för Åsa ville inte det eftersom detta är så nytt i Sverige, men hojtar till när hon lagt in sina bilder på sin hemsida. :) På dom två sista är det modellens dotter som också var med och fotade, mycke trevliga var dom :)

Grattis!



Idag fyller mamma år. Grattis!

TTD



Två behind the scenes bilder från dagen. Är inte modellen hur fin som helst i sin bröllopsklänning.
Hon var riktigt vacker.


Jag har haft en jätte kul men lång dag idag, så det kanske inte blir så mycke inlägg nu, kom hem vid 18 tiden, så jag är rätt slut. Så jag kommer nog sova rätt skönt inatt...hoppas jag :) Berättar lite mer någon annan tidpungt då jag ska strax gå och se på Top model och sedan Sex and the city och sedan så ska jag nog ta ut lite bilder som Åsa får se imorrn. Så det kanske inte blir mer inlägg idag tyvärr. Men på torsdag får ni iallafall lite mer att läsa och se förhoppningsvis.

TTD = Trash the dress (för dom som undrar)

Jag är hopplös!

Jag borde inte sitta här igentligen, kl är snart 1, och jag ska iväg imorrn, men som tur slipper jag gå upp i ottan, men kl 9 är rätt tidigt också för mig, och jag som har lite svårt att somna är detta inte så bra att vara uppe nu . Hihi. Så jag ska nog ta och skicka mig själv i säng nu. Men ska packa ner kamerorna och det jag ska ha med imorrn så slipper jag det imorrn bitti innan jag lägger mig i sängen. jag är hopplös! Kunde jag inte fixa detta tidigare idag, måste ju göra detta i sista stund då jag igentligen borde sova djupt. =) Vi hörs imorrn eftermiddag då jag lägger in ett inlägg om hur min dag varit och förhoppningsvis bifoga med lite behind the scenes bilder också. Ciao!

Morgondagen & Italien

Sitter här nu nyduschad och fått i mig mat i magen, så jag känner mig rätt bra just nu, men är lite trött bara. Har inte gjort något speciellt idag, kollat på en av filmerna från Lovefilm på eftermiddagen, haha, jag är hopplös, jag får ju max fyra filmer i månaden och jag har redan kollat på tre av dom,och det är bara den 8:e september eller det är igentligen 2 då jag inte såg en av dom, det är väl därför jag känner att det känns som om det var 100 år sedan jag fick nya då efter att jag sett alla i månaden och nya är på väg.. :) men tycker man att det är kul och mysigt med att ligga och se film så är det :) men den sista ska jag nog spara till när jag har helg igen.

Imorrn så ska jag äntligen åka iväg och vara med på plåtningen med Åsa, och dom skulle vara i Sickla så det ska bli kul att se det, tar med båda mina kameror då jag fick lust att filma lite behind the scenes så kan ni få se. Ska nog även ta lite bilder själv. Om det nu blir något kul att filma och ta bilder på som jag kan ta självklart. Hoppas på fint väder, men läste nu att det kunde komma lite skurar. Men kul ska det bli iallafall även om vädret är dåligt.

Vi i familjen håller just nu på att prata lite mer om var vi skulle kunna resa till juni nästa år, farmor hade mejlat mamma med ett bra förslag i Italien som hon hade varit på. Sorrento och sen hade mammas chef ett förslag på Rimini, men efter att googlat på bilder på dom städerna så fastnande jag nog mest för den första Sorrento, den såg ut som en mycke mysigare stad. Men inget är bestämt än, det är ju pappa som ska ha sista ordet här :)

Idag blir det att se på kristallen, jag kommer sitta klistrad och hålla tummarna för Johnnie & Mattias. Jag hoppas verkligen att dom vinner i sina två kategorier, eller att dom iallafall vinner i en , då blir jag glad ;)

Hilary duff

Hilary Duff
Är det bara jag som tycker att det är något med Hilary duff´s utseende som är lite konstigt, hon hade ju ett runt sött ansikte förut och nu är det lite avlångt. Har hon lagt sig under kniven eller har det bara blivit så för att hon växer, men det brukar ju inte ändras så mycke. Hon ser ju ut som en helt annan person nu ju. Har hon varit hos en doktor och gjort något så var det fel av henne, hon som var så söt när hon såg ut som på bilden till vänster. Eller så kanske hon bara blivit smalare så blev det så där. jaja. Nått jag tänkt på ett tag varje gång jag sett henne.

Film & Tv


Bilden har inget med inlägget att göra

Har precis legat i soffan och kollat på filmen Wedding Daze, och den var rätt ok. Kul att se Edward Herrmann i någon annan roll än Rory´s morfar i GG. Men det var svårt att inte se honom som Richard :) Men för mig kommer han alltid vara Richard. :) Mamma försökte förresten med att fixa störningarna vi haft på min och syrrans tv nu i veckor, och hon fick till det på syrrans tv, men inte min, men vi ska nu försöka ha den avstängd helt, så den får vila lite :) Så förhoppningsvis så är det därför den har hoppat lite. Annars så skulle vi testa med att flytta tv:n till syrrans rum och se om den funkar där och gör den inte det så är det tv:n det är fel på och inte antennen, jag hoppas att det är något av dom som är felet nu, annars får man väl gå och köpa en ny tv, men det skulle ändå vara rätt skönt eftersom denna jag har nu är lite jobbig. Den kanske inte var ett så bra köp tyvärr. Får hålla tummarna att det ordnar sig på nått sätt. Nu ska jag nog gå och lägga mig, även om jag nu inte tror att jag kommer kunna somna på en lång stund, men försöka kan man :) Är rätt trött så det är ju ett plus då :)

Don´t mess with grandma!

Lördag

Jag har haft svårt att somna nu dom senaste dagarna, har somnat vid 5-6 varje natt. Så jobbigt det är, för jag vill inte vända på dyngnen igen. Men inatt så gick jag faktiskt och la mig i soffan när jag inte kunde somna,brukade hjälpa förut men gick ju inte bättre det inte. Hoppas att det går bättre i kväll då. Annars idag händer det väl inte mycke, har lust att möblera om i mitt rum och bland mina tavlor på väggarna, vill gärna få upp min Vänner poster som jag fick i födelsedagspresent, men har nog inte någon plats för den än. Det är fullt överallt och jag har tyvärr snedtak och då blir det inte mycke plats heller. Jag hatar verkligen sneda tak, allt blir så mycke mindre och ibland känns det så instängt, bra för en som har lite klaustrofobi..not :) Får se vad det blir jag gör till sist.

Telluride Film Festival


Ännu en till ny bild på Lauren, är hon inte för söt med sitt paraply. :)
Hon är och promotar sin nya film Flash of genius med greg kinnear på Telluride Film Festival, där bilden ovan är tagen.

Nä, nu ska jag nog gå och fixa mackor och varm choklad och krypa ner i sängen och se nått avsnitt av Gilmore s.1, det är livet det ;) Natti natti.

Chocolate chip cookies

Idag blev en liten bakdag. Gjorde några cookies. Blev så sugen då jag hamnade hos en bloggare som hade gjort dessa också, tyvärr minns jag inte adressen till henne. :( Första gången jag gjorde sådana här också, och det gick rätt hyffsat :)Och mycke goda blev dom också.



Själv för en stund



Har inte blivit så mycke bloggandes för mig på senaste tiden som ni kanske har märkt. Har inte haft så mycke att prata om. Men så är det ju ibland. Men nu har jag lite att visa, bland annat från gårdagens fotandes och dagens bak :) Är själv hemma nu också, men det bara för en kort stund, mamma är och hämtar bror som kommer hem över helgen från degerfors, och syrran skulle nog till sin kille om jag inte minns fel och pappa är med sitt jobb då dom skulle få middag på hotellet här. Rätt tyst nu i huset och utanför, man känner att det är några grannar borta iallafall, och speciellt dessa då dom brukar leva om rätt mycke. Jaja, nu ska jag återgå till att fixa alla bilder jag tagit, kommer in med fler senare. Trevlig helg på er förresten! ;)

Filmtajm

TROGEN TJUR SÖKES

Ja, det var då denna jag hade sett förut då, vet inte varför jag inte mindes att jag sett den. men det var till ungefär hälften av filmen som jag tänkte, Jag har sett den här filmen :) Men såg den till slutet ändå. Den är helt ok att kolla på, men ingen topfilm heller. Den har iallafall nått snyggt att kunna kolla på (Hugh Jackman) ;)

Betyg:







CASHBACK

Kollade på trailern för denna innan jag satte in den i dvd spelaren, för jag hade glömt bort vad den handlade om. och jag gillade inte hur trailern var men tyckte att den kunde få en chans iallafall, så jag satte igång den, och efter 5 sek tröck jag på stop. Ingen film i min smak tyvärr. Känns som om det är en rätt jobbig film att se. Inte för att jag kan säga så mycke om den då jag inte såg den. Förstår inte vad jag tänkte på när jag la den på min lista hos Lovefilm. Eller så var den inte någon film för mitt humör just nu. :)

Betyg:

Why not me?

Har precis legat och sett på film från Lovefilm, som tyvärr var en jag hade sett tidigare. Hatar när det händer :D Men ska ta och göra en recension av den strax. Under filmen så kom mamma upp och sa att det går en knarkare runt här och skäl grejer ur folks förråd, så hon hade gått och låst in min cykel bland annat. Han verkar vara rätt modig eftersom han går runt på den här ön för han kan åka fast rätt lätt då man måste åka båt för att komma till "fastlandet" och då är det bara att ringa till färjan och säga att dom inte ska åka förrens polisen står på andra sidan eller nått. jaja, lite läskigt är det iallafall, bra att låsa dörrarna mer nu då. Detta fick mamma veta av grannen och dom vet allt som försigår här, och vet ni var dom åker imorrn. Till New york! WHY!!!

"A cat´s a cat and that´s that"


Ännu en rätt cool bild på Kajsa när hon klättrade bland grenarna i det döda trädet :)
Nu ska jag gå och se om jag får till någon middag.

Några citat om katter jag gillar:
"Hundar kommer när det kallas på; katter lyssnar och återkommer senare" - mary Bly
"A cat´s a cat and that´s that" - Amerikanskt ordspråk
"Skulpturer är inte nödvändigt i ett hem som har en katt" - Wesley Bates
" En katt är som en elegant vas och verkar som om den svävar,
till och med när den ligger stilla" - George F. Will
"Hur mycke än katter slåss, verkar det alltid finnas massor med kattungar" - Abraham Lincoln

Onsdag redan

Ja, då var det onsdag redan. :) Sov rätt länge idag vilket var rätt länge sen jag gjorde, men jag vaknade upp vid 5 imorse av att jag hade ont i magen och då hade jag bara fått sova i två timmar. Usch så jobbigt det är att vakna upp och må illa 5 på morgonen :) Men kunde somna om efter ca en timme. Nu mår jag bättre så det är skönt, men ska nog vara lite försiktig med vad jag äter idag och inte stressa upp mig, då brukar jag börja må illa :(  jaja. Pratade med min vän Anna igår som jag fotade i somras inne i stan om att vi skulle göra om det och ha lite hösttema och fota när bladen på träden börjar bli gula och röda. Låter som om det skulle bli jätte bra, så det hoppas jag blir av snart. Nä, nu ska jag nog gå och hämta in posten och ge Friskis mat.

Lauren Graham


Nu är det julafton för mig igen, yay! För det finns nya bilder på underbara Lauren Graham, man får sällan nya bilder på henne och det kan gå månader utan en bild, men när man får det så kommer det en massa på en gång.Dessa ovan är från 27 Augusti. Och när jag såg dessa nyss så vill jag ha hennes outfit här. LOVE IT! Kan man bli sötare? Tror inte det. Såg också ut att vara en riktig gentleman till livvakt hon har där, inte hjälper han Lauren med någon av hennes tunga väskor inte :)

Bilder: laurengrahamfan.org

Love the light


Kanske inte en jätte spännande bild, men kolla det fina ljuset.

Min mentor ringde sen som tur var, och vi sa inte så mycke, hon skulle ringa till fotografen och höra lite, sen så ringde hon tillbaks till mig och sa att jag får komma dit nästa vecka och att jag skulle höra av mig till henne om vilka tider och så. Jag mejlade sedan fotografen och fick svar att hon skulle vara vid atalien på onsdag,så jag frågade om hon skulle på nått uppdrag på tisdagen som jag kanske kunde hänga med på. och det skulle hon och jag kunde hänga med. :) yay! Så min praktik börjar med att få hänga med på en plåtning och inte vilken som helst utan en "Trash the dress", skit coolt ju :)
Men det blir nog på eftermiddagen, men hon visste inte vilka tider just nu så hon skulle höra av sig till helgen igen. Men jag hoppas att jag kan hänga med, för det skulle vara jätte kul. :)

Ibland blir jag så trött på mig själv


Lilla Kajsa var med mig ute i skogen när jag sprang runt och fotade för någon dag sen. Här vässade hon klorna på det döda trädet :) blev en rätt cool bild. Det var ett otroligt fint ljus där vid 18 tiden då jag var ute, ni ska se dom andra bilderna jag kommer visa senare. :)

 Blev inte så att jag åkte till Af idag, kände att det blev för jobbigt med det nya busskortet, ja, jag vet att jag är larvig. Men jag har lite svårt med sådana här saker. Även om jag är "frisk" så har jag nog lite social fobi, och tycker att det är lite jobbigt att det här med busskortet nu att det är nytt och vet inte riktigt hur det funkar och att det är bland folk man ska lära sig det och det känns jobbigt för mig, även om det skulle gå jätte bra, 15.000 andra har ju använt det nu, så varför skulle det inte funka för mig?. Ibland kan jag bli så trött på mig själv. Men jag mejlade min mentor och frågade om vi kunde ta det på telefon eller mejl, och hon ringde upp sen och kunde inte prata så länge då hennes jour telefon ringde men sa att hon skulle ringa upp igen. men har inte gjort det än. Så just nu väntar jag på att hon ska ringa upp så vi kan bestämma något inför min praktik hos fotografen och så. Nu ska jag nog gå och fixa lite frukost. :)

Not in the mood

Usch, jag känner mig inte på humör till något just nu, vill bara lägga mig i sängen och aldrig gå upp mer. :) Varför jag känner så vet jag inte riktigt, det är väl bara en sån dag antar jag. Men en liten glad sak hände idag men ändå inte så kul på samma gång. Min vita blus som jag beställde för ett tag sen kom idag, yay, men det dåliga var att jag kan ju inte använda den förrens skärpet och byxorna kommer om dom nu passar det vill säga. Och dom skulle komma i Oktober. Ibland hatar jag att handla i kataloger, men vad gör man när man aldrig hittar grejer ute i affärerna. jaja, får se det som nått kul att vänta på då. Ne, nu ska jag nog sparka mig i baken och gå och duscha, har inte orkat göra det än.. :)

Summer lovin'


En av dom bilderna jag tog igår. Sommaren är inte helt slut än med tanke på bilden ovan. :)

Kollar just nu på Top model, och sen blir det nog att gå och duscha och fixa lite käk, börjar bli hungrig :)

10 Things You Don't Know About Women

Man kan inget annat än att älska denna kvinna. :) Älskar nr 5 och 6.


10 Things You Don't Know About Women
by Lauren Graham


1. You are not the only ones who wish we would stop rambling on about our problems and just make out.

2. We should get paid what you get paid for doing the same job. And you should always pay on the first date.

3. I hate watermelon. And I am not alone in this. I can't explain it.

4. Your scratchy toenails are freaking us out.

5. When we say, "Oh, nothing," ask us what's wrong three more times. After that, you're off the hook. We're just being a headache and you should give up anyway.

6. Put down the BlackBerry. Just for a minute. Make that two.

7. You couldn't look more uncomfortable when you're folding clothes, your own or ours. Even if, as you say, you're really good at it.

8. Whenever we buy you cologne, we always wish we hadn't. It's just that we've run out of gift ideas because you already have so much stuff in your closet.

9. We love it when you pick us up at the airport.

10. At least try to cry in front of us on one genuinely emotional occasion before you start bawling in front of the TV when your team wins or loses the big game. Otherwise, it just feels a little insulting, like, "He cares more about the St. Louis Bumblebees than he does about me." Exceptions can be made for men who cry over the Red Sox. You guys waited a long time.

Störningar sucks


Bild: Google

Sitter och är så irriterad på min tv, den har fortfarande störningar, så det är sjukt jobbigt att kolla tv just nu. Och den enda tv som funkar är den i vardagsrummet, men där sitter syrran just nu och kollar. Gaah! När ska det funka som vanligt igen, eller ska det vara så här resten av livet. Pappa har försökt fixa det ett par gånger men inte lyckats. Vad är det som är fel?

Jaja, imorrn ska jag iväg till Globen igen för att träffa Af, och det känns lite nervöst men inte för att träffa dom utan att jag ska nu använda det nya systemet sl access, jag hoppas att det inte blir några problem, för det skulle vara så jobbigt om det inte funkar eller om jag gör fel, så får man stå där i evigheter tills det säger ok, och så är det en jätte kö och så är man trött och less. men får hoppas att det går bra iallafall, någon som har använt sig av det nya systemet än?
RSS 2.0
kommer strax..