Dear santa...

Då det är första december imorrn så tänkte jag att det vore kul att lägga in min önskelista här så kanske tomten ser den bättre, annars så kanske det är kul för er att se vad jag har i min önskelista ;) Gör det ni med, vore kul att se eran lista också om ni vill förståss, och att se vad man fick på julafton sen.



Vad är vad?
1.
Reflexskärm
2. Nikon D90
3. Macro objektiv
4. Blixt
5. Clean´s Warm cotton (Parfym)
6. Sex and the city, the movie
7. MacGyver säsong 6
8. Tavla med New york/USA motiv i färg, då jag bara har tavlor i svart/vit

Bilder från Google,Cyberphoto,Gallerix och CDON

Lovisa


Modell: Lovisa
Foto: Jag

Ni ska snart få se mina favoriter med Lovisa, men tänkte att jag kunde posta denna först. Det är så hemskt att all den vackra snön är borta nu. Kom tillbaka! ;)

Hemskt menmen



Usch det är hemskt, men jag som gillar videoinlägg får väl offra mig lite tycker ändå att det är lite kul. Men att se och höra sig själv är inte så populärt för mig ;) Och det är nästan som att prata i telefon det här vilket jag hatar också så det blir inte så många videoinlägg från mig kan jag tro. Men kan ju också vara en bra träning annars ;)

Titta!


Titta vad som hittades idag förresten, min julstjärnegran eller vad säger man till en sådan här? Visst är den söt! Även om den igentligen är rätt ful så blir den lite fulsöt sådär :) och jag måste som sagt ha den hängandes i mitt fönster till jul eller måste och måste jag skulle nog överleva utan den men det skulle kännas lite ledsamt då den har hängt vid mitt fönster sen jag var barn.

What makes us different makes us beautiful


Bild The new york times

Har precis varit och sett på Penelope, som för övrigt var en rätt mysig film med bland annat Christina Ricci i huvudrollen. Kul att se en saga så här vid jultider, det blir lite mysigare då än att kanske se sagor på sommaren eller har jag fel? ;)Men just nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på blir nog kolla lite på julkalendrar på youtube som jag har fastnat för just nu, såg på Pelle svanslös höromdagen och är nu inne på När karusellerna sover, märks att jag börjar längta till julen nu :D Jag ska försöka fixa till en bild på min nya hårfärg imorrn så ni kan få se hur det blev.

Hårfärgning

Har legat i soffan och kollat på ockulta serier nästan hela eftermiddagen nu, och sitter nu här för första gången idag en stund medans jag håller på och väntar på att färgen i håret ska värka klart, håller på och färgar håret just nu. Och ska snart gå och duscha ur den. Får hålla tummarna att den här färgen visar någon skillnad från mina andra försök i somras. Sen blir det nog lite middag kan jag tro men det är rätt bra det för jag börjar bli lite hungrig. =)

Jo, vill ni se fler behind the scenes klipp från fotograferingen med Lovisa så kan ni kolla in resten här.  

Hörs senare ikväll igen antar jag för nu måste jag gå och tvätta ur färgen.. ;)

Panik


Modell: Lovisa
Foto: Jag

Känner att jag börjar få panik nu då jag inte har någon koll alls vad jag ska köpa för julklappar, en är klar iallafall som mamma hade beställt som jag kunde ge. Usch måste nog sitta ner och fixa det snart. Får kanske göra det imorrn. Har även som ni kanske redan sett bytt ut bilderna i headern till lite vintriga. Tyvärr så är mycke av snön borta nu :(

Städning & julbelysning

Har städat lite i mitt rum vilket behövdes och passade också på att bädda om min säng med mina splitternya lakan som jag fick med mina kläder från antingen ellos eller Halens, minns inte riktigt från vilken av dom. Jätte fina lakan är det iallfall. Sen så har jag börjat sätta upp lite julbelysning i rummet, en ljusslinga med blåa lampor som jag köpte för några jular sen hängdes ovanför dörren, som ni ser på bilden här nedan, och sen skulle jag hänga upp en julstjärna men som är i formen som en julgran som jag har uppe varje år i mitt rum, för mig så är det inte jul utan den ;), men jag hittade inte den :( Får ta och leta upp den imorrn igen då mamma också ska sätta upp alla julsaker. Har man tur så kommer den fram då. Det är lite dåliga bilder men dessa är inga bilder som direkt kommer sparas så jag orkade inte hålla på så länge med bilderna. Men jag hoppas ni ser lite ur det ser ut iallafall :)
 
Konstig det såg ut på bilden med belysningen,
men 
här ser ni den utan dom där vita prickarna

En julklapp kanske?


Bild 
Något att önska sig i julklapp kanske? Den kostar bara 30.000. Men visst är den fräck :)

Har inte hänt mycke idag, tog lite sovmorgon och sen så har jag varit tvungen till att ta hand om lite tvätt nu då jag gick in i tvättstugan och det var översvämmat med tvätt, även om jag gillar att tvätta ibland men det hade ju varit skönt att det tog slut ibland också. Väntar just nu på att mamma ska komma hem med lite mat då hon brukar storhandla på torsdagar så man kan fixa till någon middag. sen blir det nog lite mys framför tv:n tror jag.

God natt


Nu har jag laddat upp klipp från i söndags äntligen ;) Lite kul att ha i rörlig form också. Vill ni se fler klipp?

Har suttit och kollat lite på Sunes jul via Youtube medans klippen laddades upp jag har tydligen fastnat i någon grej att jag vill se gamla julkalendrar just nu för någon vecka sen var det Greveholm och nu Sune. haha. Kul att ni gillade min nya frisyr förresten, ska också färga håret lite mörkare till helgen, då jag inte kan ha lite ljusare får jag väl ta lite mörkare då, ska bli kul att se hur det blir. Med det här säger jag nog god natt också börjat bli lite trött nu så jag ska nog stänga ner och kolla tv en liten stund innan jag ska sova. Sleep tight and don´t let the bedbugs bite.

Klar


Modell: Lovisa
Foto: Jag

Nu har jag redigerat alla bra bilder från söndagens fotografering, och ska se hur jag ska göra nu då Lovisa ska få välja ett par som ska in i albumet hon ska få. Så kul det ska bli att få se den sen, blir nog jätte bra det där. :)Ni ska få se min favorit inom en snart framtid. hihi. Och ska även ladda upp klippen så att ni kan se dom också, ska försöka lägga in en ikväll. So stay tuned.. Idag blir det Det okända som början om ca 8 min min där min mammas vänninas syster ska vara med.

Hemligheten var...

Skulle ha skrivit om detta igår men hann inte ta någon bra bild då jag kom hem när det var kolsvart ute. Men här är då det som var lite hemligt. Hade ju varit toppen om man kunde ha fotat en kändis också som var Sandras gissning ;) Syrran kunde klippa mig i måndags och jag blev med lugg. dock ser jag lite nyvaken och sliten ut och skulle behöva platta håret lite, men orkade inte det. Ros eller ris?
 

Little me

Blev utmanad av Sandra som går ut på att visa en bild på dig som liten.

Regler:
- Du ska vara runt 0 - 2 år. Skriv gärna hur gammal.
- Det ska bara vara du ensam på bilden.
- Utmana flera efter du själv antagit denna.


Jag är 6 månader här.

Utmanar: Johanna och Stookiglia

100 kr till USA?


Bild: Härifrån

Res till USA för en hundring. Och tacka lågkonjukturen.  Ryanair köper nu upp flygplan från konkursbolagen. Ryanair har sedan länge långtgångna planer på att flyga till USA för bara 100 kronor. "Redan i slutet av nästa år ska det vara möjligt att resa till USA för hundra kronor"
Läs hela artikeln här.

Om detta blir verklighet och att vi då kan åka till New york så gör det mig till världens lyckligaste. Hoppas, hoppas.

En kväll med Bevvan

Inte hänt så jätte mycke idag men jag har gjort en grej men det blir lite hemligt tills imorrn tror jag. Kan ni gissa vad det kan vara för något jag gjort? Idag är det också premiär för 90210 och innan så visas avsnittet med deras återförening och den har jag inte sett än så den får jag bara inte missa. så det blir mycke Bevvan idag. från 16.30-21.40. Jag missar både Unga mödrar och Färjan idag, men vill nog hellre se hur den där 90210 är. Är ni också sugna att se premiären så går den kl 20.00 på tv400 och återföreningen visas kl 19.05 också på tv400.

Bjuder på två bilder till från gårdagens session med söta Lovisa :)

Modell: Lovisa
Foto: Jag

Home for Christmas


En film jag gärna skulle vilja se är Home for christmas (eller The Christmas Cottage som den hette först om jag förstod det rätt) med Jared Padalecki som spelar Dean i Gilmore girls men är nog mest känd som Sam i Supernatural nu, men som ni säkert kan gissa så kommer han alltid att vara Dean för mig. Konstigt va? ;) Jag älskar verkligen julfilmer för dom brukar vara supermysiga och jag tror att den här är det med efter att ha sett trailen och läst lite om den och säkert så fäller man några tårar också kan jag gissa. Någon mer än jag som gillar julfilmer?

Nu är jag rätt trött så jag ska nog stänga ner datorn för idag
och lägga mig och kolla tv en liten stund. Imorrn är jag ledig så det blir nog att ta det lungt, vad jag vet nu iallafall. Får se om man kan sova sen då för det är värsta stormen ute just nu. Jaja sängen var det..

Fridfull


Modell: Lovisa
Foto: Jag

En av dom första bilderna vi tog och först så visste jag inte riktigt om jag gillade den eller inte, men nu tycker jag att den är rätt härlig ändå. Får en fridfull känsla över den nästan eller vad säger ni? ;) Nu får jag även skicka iväg några bilder på framkallning till ett album för Lovisa var ju den som vann min fotograferings tävling och där skulle man ju få ett album med några bilder så det ska bli riktigt spännande att se hur det blir ;). Inte ofta man framkallar sina bilder nu när allt är digitalt. Lite synd.

Behind the scenes från dagen


Foto: Mamma

Detta är vad jag har pyssla med idag. och det har gått jätte bra, Lovisa var en jätte söt och trevlig tjej. Min mamma följde med som vår chaufför och även min assistent som också fick i uppdrag att ta lite behind the scenes bilder och även filma lite, så något klipp kommer ni också att få senare. Och även få se några av bilderna jag tog självklart. Men ska ta och andas lite först innan jag börjat ta tag i bilderna för det känns som om jag kom innanför dörren precis, även om det var ca 1 timme sen men ändå ;) Tack för en trevlig dag Lovisa!

Fotografering imorrn


En till bild från årets första snö som jag tog lite bilder på =) Gillar denna mycke.
Imorrn blir det som sagt en fotografering med Lovisa så jag hoppas att snön ligger kvar, vore ju jätte mysigt med en fotografering i snön. =) Så jag ska nog gå och duscha nu innan det blir mat så har jag det gjort.

Welcome friend



"Flakes, flurries, swirls, crystals, whatever form it comes in. I'll
take it. We go back, snow and me. We have a beautiful history.
Sleigh rides, ice skating, snowball fights. I'll even take curling. God, I love curling!
Hot cocoa, hot toddies. Best time of the year!
Welcome, friend" - Lorelai Gilmore

Trevlig helg!


Har varit rätt tyst från mig idag då jag sov rätt länge idag över 12 någon gång, även om det är jobbigt då hela dagen försvinner nästan men sen så är det ju härligt att få sova. men konstigt nog är jag sjukt trött nu och kl är bara 23 snart. Så jag ska nog lägga mig och se en film tror jag. Satt också nere i köket en bra stund med föräldrarna och sen så kom grannen över och nu sitter jag här och kollar runt. Imorrn får jag se vad jag hittar på, har inget planerat så kanske tar en promenad om det är fint väder. Sen på söndag så ska jag ju iväg och fotografera en söt tjej, så det ska bli riktigt spännande och sen jätte kul att få ta lite nya porträttbilder också. är lite rastlös över det nu också, skulle gärna velat att det skulle vara söndag NU, men ändå inte då nästa vecka börjar igen och det vill man ju inte ;) men är det inte första advent nästa söndag? Gud vad tiden går, men ska bli jätte kul att få sätta upp lite julpynt igen, allt blir så mysigt då och även mycke vackert när man är ute och ser alla ljus osh ljustakar i fönstren. Det är en familj i en lägenhet som sätter ut en stor (och den är verkligen stor, nästan i vanlig storlek) jultomte på deras balkong så att det ser ut som om han klättrar in eller ska klättra ner, så den brukade jag se när jag åker förbi med bussen. Riktigt kul ide och man småler varje gång man ser den. Så jag hoppas att den kommer upp i år igen. Trevlig helg!

Ny design

Ny design igen :) Satt och pillade med denna igår kväll och ska även ändra lite i menyn hade jag tänkt om jag får till något :) Sitter just nu och kollar på Beverly hills 90210, fastnande framför det för några veckor sen då dom visar om serien från början. Jag älskade att se på den serien, men minns inte mycke av vad som händer så det är kul att få se om den igen. Skulle också gärna se om nya spin-offen 90210 är något att se på, men det ser lite ut som om det är lite FÖR överdrivet med intrigerna där och jag gillar inte sådana serier så det känns som om jag inte kommer gilla den nya BH, men tänkte ge det en chans iallafall. Annars så har det inte hänt mycke alls dom här senaste dagarna vilket är skönt då jag inte känner mig på topp alls just nu.

Leilas jul


*Bild*

Ikväll börjar Leilas jul igen, så det ska ses. Tycker att det är så härligt att se hennes program då hon har så härlig utstrålning och så är det så snyggt filmat också och sen så gör hon ju otroligt härliga bakvärk självklart. 21.00 på tv4 plus

Det här med vädret..

Jag är riktigt trött idag och jag satt så skönt på bussen hem, uppburrad i min stora härliga halsduk och det var varmt och jag kände mig riktigt avslappnad och jag somnade nog ett tag där också och sen när man äntligen sitter så skönt ja då ska man av, även om jag får åka i ca 45 min med bussen så vill man inte kliva av ibland, men vill ju hem också såklart. Och det blev ju värre då det regnande utanför också. Förhoppningsvis så är min trötthet kvar sen när jag ska lägga mig men det tror jag nog inte att den är. Men det är bara imorrn igen jag ska iväg sen är jag ledig tills på söndag då fotograferingen är, och jag hoppas verkligen att det är ok väder, för om det är så som det var idag så vet jag inte vad vi ska göra för det är ju inge kul att vara ute när det är kallt , blåsigt och regnigt. När det är pissväder rättare sagt. ;) och det är lite svårt att boka om då hon åker hem på måndagen igen. Suck.  Det här med vädret är inte så kul när man är fotograf. Man skulle kunna trolla, det vore ju något det ;) Ni får gärna hålla tummarna så att det blir fint väder på söndag ;) Nä, nu är det strax Unga mödrar så vi hörs när vi hörs.

Gamla klassiker



Har under gårdagen och dagen varit klistrad i denna härliga julkalender som gick 96...gud är det så länge sen, helt otroligt. Minns att jag var lite småkär i den där Måns när denna gick. hihi. Det är så kul att kolla om saker som man älskade att se på när man var liten. man brukar jämt se nått som man inte såg eller tänkte på då. Nu för tiden så visar dom bara så tråkiga julkalendrar. Åh, vill ha tillbaks den gamla goda tiden då alla bra program gick som Bullen, Vita stenen, Svarta skallar & vita nätter och dessa härliga julkalendrar. Nu ska jag kika vidare på Greveholm.

Utmanad - min dator

Blev utmanad av Sandra

Regler:
- Det ska vara en nytagen bild, helst tagen strax innan du postar inlägget.
- Bakgrundsbilden i datorn ska vara med.
- Utmana flera efter du antagit den.



Utmanar: Johanna, och Maria

Efterrätt


Kvällens efterrätt som ni ser här ovan, Chokladkaka med citrus heter den men tyvärr så var det en GI kaka och jag såg det lite sent och den var ju inte jätte god precis. Annars idag så har det inte hänt mycke alls, tvättat och sett på tv lite och har även bestämt en plats där vi kan ha fotograferingen på nästa söndag med hon som ska stå modell., yay vad skönt. Och det blir vid slottet och även vid ett träskområde där. Blir nog jätte coolt. Nä, nu ska jag nog lägga mig och se film tror jag. 

"What the h-e-double-l is she talking about?"

CATCH & RELEASE
Romantisk komedi

Denna var en mycke mysig film, man blev väldigt lugn av den. Även om den hade en sorgsen story där Jennifer garner´s fästman avlidit, så blev man ändå varm och glad av den. Gillar man sådana här romantiska komedier så kan jag rekomendera denna :)

Betyg:

Me in action


Foto: Maria Björklund

Behind the scene från i somras då jag fotograferade både Maria och hennes syster i Hagaparken i Solna. Vi har även pratat lite om en plåtning till jul då hon och hennes kille kommer till Sverige. Det skulle vara riktigt kul då det blir min första par fotografering så det blir lite nya utmaningar för mig då isåfall. Maria ska också få fotografera mig igen och jag hoppas att det blir bättre än förra gången, var inte så nöjd med hur jag var klädd och kände mig inte på topp heller då jag hade röda veckan här och då känner iallafall jag mig mindre vacker. Men det var ju första gången jag blev fotograferad så här så ja. Men denna gången ska jag tänka till lite extra. funderar på om jag ska ta min blus då. men jag har ju tid att tänka på det, om det nu ens blir av förståss. Sen så har jag även varit i kontakt med vinnaren av min fototävling då det närmar sig fotograferingen, det skulle tydligen vara den 23:e men var säker på att det var den 30:e hon kunde fotas på. Men det gör ju absolut inget att det var den 23.e och det kommer nog bli jätte fina bilder då hon ville ha ett tema på sina bilder lite mystiska/konstnärliga, så det ska bli riktigt kul att se om vi klarar att fixa sådana. Men det går nog bra det där. Måste bara hitta ett bra ställe att vara på nu det står verkligen stilla. skitjobbigt. Jaja det blev lite fotosnack denna gång. Blir nog inte så mycke data idag, då jag har mensvärk. så det blir nog liggandes och se film ikväll, kom två nya från Lovefilm i veckan. Myspys alltså ;) Vi hörs när vi hörs. Trevlig helg på er!

Covergirl



Kolla vem som är covergirl åt Vogue!  Ne skoja bara :D Haha. Hittade en kul sida där man kan göra detta på. Vill ni själva testa så hittar ni sidan här. Rätt kul faktiskt.

Ska ta och lägga mig nu och kolla lite tv innan jag ska sova. Härligt med fredag imorrn =)

Sail away


Sail away with me, to another world

Min lilla knäppis


Lilla sötnosen! Efter att jag hade tagit denna bild tittade hon på mig med nej, kommer hon med kameran igen minen :D
Min lilla knäppis är hon allt :D Ska lägga mig och se en film nu tror jag, har lite magvärk och mår lite illa så det ska bli skönt att lägga sig i sängen. Imorrn är jag ledig så jag ska ta en liten sovmorgon till iallafall 10-11 ungefär sen kanske det blir en liten fotorunda och testa objektivet lite mer om vädret och mitt humör tillåter :D Hörs imorrn igen förmodligen!

Redigerat


Modell: Maria
Foto: Jag

Har suttit och redigerat denna bild med Maria från vår senaste fotografering på nytt. Jag gillar denna mycke :) även om blogg.se tar bort halva mitt jobb med bilden när den sätts in här nästan. ;) Nu måste jag nog stänga ner och gå och lägga mig och förhoppningsvis så är min trötthet kvar när jag lägger mig i sängen. Om ca två veckor är min nästa fotografering och jag har inte kommit på en bra plats att vara på som vore kul också. Men det brukar ju komma upp någon plats till slut. :) God natt!

Riktigt less på det

Såg efter Ugly betty att Systrar i jeans gick idag kl 21, så den håller jag på och kollar på för sjuttioelfte gången nu ;) Åh, vad jag är sjukt nyfiken på andra filmen, dör snart om jag inte får se den. Hihi. Är också sjukt trött också men det kanske inte är så konstigt då jag var uppe vid 3 inatt. Men jag kunde somna efter mitt inlägg. Som tur var =) Kom iallafall iväg imorse men jag hoppas att det går lika bra imorrn för då brukar det vara lättast att försova sig, andra dagen man ska iväg och imorrn ska jag vara hos Åsa runt kl 10. Får se hur det går förhoppningsvis bra. Annars har det gått bra idag med, fick se lite hur det går till när hon har kunder där som vill kolla in sina bilder med Åsa då dom inte kunde bestämma sig hemma. Och sen fick jag och den andra praktikanten sätta in bilder i ett album och både Åsa och hennes vän som var på besök sa sen när jag var klar att gud så fort du blev klar. haha det var lite kul :) För det är inte det lättaste att fixa till dom, riktigt krångligt kan det vara.

Sen så är jag rätt less på detta med Sl access nu för inga av dom apparaterna funkar, och man hör busschaufförerna säga: den funkar inte, den är inte inloggad och bla bla bla.. Jag VISSTE att detta skulle hända då jag hörde om detta första gången, att det inte skulle fungera. Idag fick jag detta besked två gånger utav tre. Så less jag blir. Visst är det skönt att slippa köpa nytt kort när den man har är slut och att man nu bara kan fylla på kortet man har med pengar, men det här med att apparaterna på bussarna inte funkar som gör mig rätt less. Och jag tror inte att det kommer bli bättre med det.

Skriver av mig lite

Så kan jag inte sova igen, låg i sängen och var fruktansvärt rastlös och tänkte på en massa saker. Jag ska ju iväg till Åsa imorrn ju och då skulle jag ha behövt somnat för länge sen, även om jag inte börjar förrens vid 12, men måste ju ändå upp vid 9 ungefär. This sucks ;) Maja kom in med ännu en mus(hon äter möss som bara den nu) för ett litet tag sen och så hörde jag hur den pep ett tag och sen hörde man hur Maja satt och åt på den. Mycke trevligt att somna till...not :) Sen så började jag tänka på att man nästan MÅSTE ha körkort nu för tiden, för jag minns att jag och en vän satt och kollade vad det fanns för jobb för några år sedan och i nästan varenda annons stod det att dom kräver att man har körkort, men vad gör den som inte kan eller vill ta körkort, antingen så får hon/han ta körkortet eller så blir det väl nått jobb som dom inte vill ha. Men jag är inte så inne i det där igentligen så jag kan ha fel också. jag själv skulle gärna vilja kunna köra bil, det mesta skulle ju vara enklare men jag är rädd att jag inte kan köra bil riktigt då jag lätt började stirra när jag övningskörde. Varför är bilen så viktig att ha nu?, man kan väl lika gärna klara sig fint med det komunala även om det kan vara riktigt jobbigt ibland också. Eller så kan jag bara ha fått för mig detta. Känner mig inte på nått bra humör just nu heller känner mig på Jag vill skita i allt och bara ligga under täcket humöret. Inge kul humör alls, men förhoppningvis så är det över imorrn, är nog bara trött då jag har sovit dåligt ett tag nu. Ont i mitt ena öra har jag också fått men hoppas att det inte är något med det och att det går över snart, för en öroninflamation vill jag verkligen inte ha men det kan ju också vara en förkylning på gång. Sen så när jag låg i sängen så började jag tänka meningar på engelska också helt plötsligt fråga mig inte varför, haha. Jaja, jag ska nog gå och dricka lite vatten och sen försöka sova igen då. Kände bara att jag ville skriva av mig lite och det brukar hjälpa ibland.

Bjuder på ett citat ur avsnittet jag såg på ikväll av Gilmore girls som jag tycker är riktigt kul :)
Älskar verkligen humorn i Gilmore :)

Man: Shut up!
Finn: God has spoken to me! Rather rudely.

Natti natti!

Man skulle haft en Tivo


En till liten sak som ligger och skräpar ute i skogen här bredvid. Denna gillar jag, och är också tagen med den nya 50mm objektivet på min testrunda igår. Älskar verkligen ljuset här och på denna har jag inte gjort något annat än förminska den för bloggen. Helt oredigerad alltså. Love :)

Sitter och pysslar med min bloggdesign och äter på lite Kina snacks :) och är även lite besviken på mig själv som missade Möte med en ande tidigare idag då jag försov mig. och det var denna jag absolut inte ville missa då det var om Elvis, visste inte ens att det avsnittet skulle gå idag men när jag vaknade satte jag direkt på tv:n och såg att det var just det avsnittet, och det hade gått mer än halva så jag fick bara se slutet. Jag visste att detta skulle hända. Men reprisen av det avsnittet går imorrn kl 03.15. great! Får se hur jag gör, kan nog inte spela in det för alla mina band hoppar. Åh, man skulle haft en Tivo ;)

Testbilder

Här är tre av mina testbilder med 50mm objektivet och jag tror jag vill gifta mig med det, för titta vilket härligt ljus. ;) Och dom är nästan helt oredigerade, jag har bara satt dit lite kontrast i någon av dom och sedan gjort dom mindre sjävklart för att få plats här. Men sen blir dom lite dåligare här på bloggen tyvärr. Dessa bilder togs igår här i närheten. det börjar bli lite tråkigt att fota skog, men det är typ det enda som finns här. hihi. så det ska bli kul att åka till sundsvall till jul om det nu blir av,så då får jag lite annat att fota. Nu ska jag gå och se på Det okända, men kommer in med någon till bild senare. Ska också se om jag får till någon ny design på bloggen, har försökt under veckan men då jag inte har så mycke inspiration så har det inte gått så bra. See you later!


Design


Detta är vad jag gjort idag, alltså fixat till en design till Michelle :) Kolla in hela i hennes blogg här
Fick också se dessa fina ord på hennes blogg sen. Tack!
"och som ni också kanske ser så har jag en ny design som thecrapshack.blogg.se har gjort åt mig.
vart jätte nöjd verkligen. snyggare design går inte att få ;)
Tack så mycket!
"

Har under veckan också fixat Albin´s design :) 

Har också lagt in nya avatars i min Lj, och det var inte det lättaste nu, då min photobucket krånglar så jag fick ladda upp varje avatar en och en på tinypic och sen lägga den koden i photobucket. gud vad jobbigt det var istället för att bara välja avatarerna i PB och sen gör den resten. Blev värsta omvägen nu  och det var ju inte lite avatars heller :( hoppas att den funkar som vanligt snart. Titta gärna in om ni vill :)

Stulen hund!

"Hej!
Min hund blev stulen 28.04.08 från Husby-Kista. En väldigt liten chihuahua, 1,2 kg, tik, långhåring, vit med lite orange. Jag betalar dig lön på 15000 sek om du kan ge mig tillbaka min hund! Ring 0707233838
Snälla, om du har henne, ge mig min hund tillbaka!" /Amanda



Bild: Amandas privata

Fy vilka typer som går och snor en hund. Hur kan man göra något sånt. jag vet inte vad jag skulle gjort om våra katter blev stulna, jag skulle ju gå under. Ni hittar mer info här.

Cold

Lugn dag



Från min lilla fotorunda tidigare idag

Objektivet kunde hämtas idag. yay, så imorrn om vädret är ok så ska det testas. Dock är inte bilderna ovan tagna med detta objektiv. Annars så har dagen varit rätt lugn kollat tv den mesta tiden, mår också mycke bättre nu så det är skönt men det är skönt att jag inte har något stort på gång i helgen. ne, har inte mycke mer att säga så vi hörs säkert mer imorrn. Ni får ha en trevlig helg!

Pinup


Bild:FF
Lauren är med i Timothy White´s nya bok Hollywood Pinups. Dom är tyvärr FÖR photoshoppade för min smak då det inte ser ut som Lauren nästan. Men det var lite meningen att bilderna på kändisarna skulle vara lite overkliga. Men hon är fortfarande gorgeous ;) Vill ha hennes ben ;) och skorna är ju såå söta också även om jag själv inte skulle kunna gå i sådana.

Har mått rätt dåligt i helgen och veckan och haft ont i magen bl.a och igår så mådde jag hyffsat men när jag satt på bussen på väg in till stan så började jag må riktigt illa och det var jätte nära att jag skulle kliva av och åka tillbaka, men jag gjorde inte det. klarade av gårdagen iallafall även om jag inte kände mig på topp. och när jag väntade på första bussen (får byta buss) hem så frös jag så himla mycke att jag skakade som bara den så det var lite pinsamt att stå vid busshållplatsen och skaka. Idag stannande jag hemma för jag kände/känner mig fortfarande inte så bra, har ont i huvudet och kände mig lite yr imorse. riktigt tråkigt då jag gärna vill åka till Åsa. Men inget man kan göra något åt tyvärr.
Jag ska nog lägga mig i sängen igen och kolla tv nu. Idag är det ju Roomservice också men sista avsnittet om jag inte har fel. :( Ni får ha en bra onsdag så länge.

Tisdag=Betty

Tisdag igen då, var det inte nyss jag skrev det förra veckan. hmm. lite tjat om att tiden går fort men man fattar ju ingenting :) Idag är det Ugly betty igen vilket är det bästa med att det är tisdag, slutade rätt spännande i förra avsnittet, blir det Gio eller Henry, Henry eller Gio? Men jag ber att det är Gio Betty väljer annars kommer jag hoppa in i tv rutan och ta ett litet snack med den där Betty. haha.

Inte mycke som hänt idag, gick bra hos Åsa som vanligt. Fick också redigera en av hennes bilder för första gången idag på ett barn från studion då hon ville se hur jag gjorde och det gick väl, var bara lite klurigt då hon använder mac och jag pc men man vänjer sig nog med det också. Jag är rätt trött just nu och varit det hela dagen då jag inte kunde somna inatt, gick och la mig rätt tidigt vid 22.00 nånstans och kollade på ett avsnitt av Gilmore och sen la jag mig för att sova, men kunde jag det, nää. somnade inte förrens vid 03. och det kändes ju inge kul alls då jag skulle upp vid 07-08. Så jag är rätt död just nu. hihi. Fick nyss ett mail om att mitt objektiv är skickat och är just nu i Umeå, så snart har jag det, yay ;) ne, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Vänner. Ha en bra så länge! ;)

50mm


Foto: Cyberphoto


Nu är denna goding på väg hem till mig, har varit jätte nära flera gånger att trycka hem detta objektiv och nu gjorde jag det. det är alltså ett 50mm /1,8 jag pratar om. Längtar så efter att jag kan hämta det. Men det brukar ju gå rätt fort så förhoppningsvis kan jag hämta det i veckan.

Imorrn ska jag iväg till Åsa som vanligt, hon sa även att hon skulle ha en till praktikant som börjar imorrn som ska vara där till jul och går på gymnasiet, så det ska bli lite spännande att se vem det kan vara för någon. Hoppas att vi kommer bra överens, annars vore det ju jobbigt. :) Ne, har nog inte så mycke mer att säga idag så..vi hörs mer imorrn igen antar jag ;)

Lauren Graham hos Craig



Lauren var hos Craig Ferguson den 31 okt =) skulle ha postat denna tidigare idag, men har inte kunnat komma in på youtube idag, men nu gick det :D Varenda intervju med Lauren är sjukt roliga, gud så man skrattar varje gång. "I'm just touching myself", älskar när hon säger det och sen när hon fattar vad hon precis sa. haha. Är det konstigt att jag såå vill gå och se Lauren på Broadway? varför kan jag inte bo i New york för ;) Är hon inte för söt i sin rosa topp också. =) Nu ska jag lägga mig så god natt.

En språkkurs?

Bild
Klicka på bilden för en större version 

Läste vår lokaltidning medans jag åt frukost innan vi skulle iväg till köpcentret igår och läste denna artikel om SL, och fick mig ett gott skratt då den var lite roligt skriven. hihi.

Babbel


Modell: Rebecca
Foto: Jag

Då var det November då, det börjar gå upp för mig att det är december om en månad. Shit vad tiden går, man fattar inte riktigt det. och snart är det dags att skriva 2009 istället för 2008, känns verkligen att man fick börja skriva 08 för inte så länge sen. Det är helt sjukt =) Men det är ju också rätt skönt att det går så fort just nu iallafall November får gå fort. Ska dock ha en fotografering sista november av vinnaren i min tävling så det ska bli jätte kul, så jag håller på och kollar och tänker ut ett bra ställe att vara på redan nu. Men har tyvärr inget i huvudet just nu. Vad skulle ni vilja se inom porträtt? Har ni några förslag så berätta gärna :D Sen så ser det nog ut som om familjen och jag åker till sundsvall till jul och är där i några dagar, så det ska bli jätte kul om det blir av och träffa faster och kusinerna igen och nu hemma hos dom. Ska också bli kul med tanke på att jag får lite nytt att fota ;) Allt här är ju sönderfotat. haha. och sen nästa år blir det nog lite bröllopsfotograferingar både med Åsa om jag är kvar hos henne vilket jag hoppas för jag trivs som fisken där ;) Men annars så har hon sagt att jag får hänga med på några även om jag jobbar någon annanstans. och sen så har jag ju mitt första betaljobb som bröllopsfotograf i juli, som jag för övrigt fick, men allt är nog inte 100 än, skulle ha ett möte med pappan och brudparet när det närmar sig. Ska bli riktigt kul, men ändå så är det lite läskigt man får ju inte tabba sig men det ska nog gå bra. Åsa skulle ha sitt nästa bröllop i januari och den ska jag nog få hänga med på så då kan jag testa lite hur ljus och så funkar i kyrkan osv. Sen så har ju alla jag fotat blivit jätte nöjda så det går nog super det där. Mamma skulle hänga med som min assistent och bära min väska och ta lite behind the scenes bilder och filma lite. Men ska inte hoppas till 110% då det kan ändras tills dess. Nu sitter jag här och bara babblar på känner jag, ni orkar väl inte läsa så mycke mer, så nu får ni gå och kolla vidare.;)
RSS 2.0
kommer strax..