Varmt


Modell: Anna
Foto: jag


En av favoriterna från sessionen med Anna, gillar sådana här bilder. :) Just nu känner jag mig rätt less på allt, känns som om alla är emot mig. Ska nog gå och ducha strax och svalka av mig lite.

Perfect

Gick upp för en stund sen, och ska nu se på Days men jag har nog tappat intresset för det på senaste, vet inte varför. Annars har det inte hänt mycke dom här senaste dagarna heller, Maja är borta igen och har varit det i 1½ snart. Vad hon är jobbig :) Men hon verkar vara på samma ställe igen, det är så konstigt att hon går dit hela tiden, det finns ju inge kul där. jaja, får hoppas att hon kommer hem snart eller iallafall innan det blir kallt igen och att hon har det bra.

Sen så fick jag ju självklart den röda veckan igår, den kommer ju så lägligt just nu också .Jag är så arg på det ;) varför just nu. Varför jag bryr mig om det just nu är för att det kanske blir fotografering med Maria imorrn, för hon blev ju sjuk i tisdags så det blev inställt. Och det är inte så kul att posera och se fin ut när man har magont och känner sig uppsvälld och alla finnar kommer fram. Great! jaja, ska nog gå och fixa lite frukost nu.

We are fucked, we are totally fuckin fucked

Ni måste nästan se dessa klipp, iallafall den första, gud så bra Lauren är, och det är ett så kul klipp också, inte ofta man ser Lauren svära ;) Jag bara älskar Matthew´s miner också, dom är helt underbara. Jag hoppas att få se fler filmer med PerryGraham. Dessa klipp är från Birds of america



 

Kajsa

Kajsa Kavat



Filmade lilla Kajsa igår kväll.

Känner mig för övrigt rätt seg idag, faster och dom åkte för någon timme sen, så nu är det lungt här igen. Lite tråkigt att dom skulle åka då man vant sig vid att vara 9 pers i huset. jaja, ska nog gå och fixa nått att äta, är hungrig :)

BoA





Åh, vad jag vill se Lauren och Matthew´s film Birds of america, det bara kliar i fingrarna, av det jag sett via trailers och små clip, så verkar den vara riktigt bra och kul. titta bara på dessa två bilderna ovan. LOVE

Bilder: Lauren-online

Bloggdesign


Har suttit och gjort två nya bloggdesigner nu, vill någon använda så är det bara att säga till. Nu är det snart mat så jag ska ut igen ;)  Hörs!

Happy, happy


Jag ser förjävlig ut här men orkar inte ta om bilderna.

Jag har ju glömt att visa denna flagga som jag fick av faster och farbror nu när dom kom hit. Det coola med den är att den är ÄKTA, den var från någon pub eller restaurang någonstans i usa, riktigt exakt vet jag inte, och dom tog ner en massa saker, bla. denna flagga och som tur var ju farbror som jobbar på SAS där just då och fick den med sig hem och självklart jag som är USA galen fick den nu. yay. Stjärnorna på den är ditsydda för hand tror jag. I love it. Nä , nu ska jag nog slita mig från datorn och sätta mig ute.

Behind the scenes


Foto: pappa

En liten "behind the scenes" bild från när faster sminkade mig ;) Nu ska jag nog hoppa in i duschen, ska bli skönt att svalka av sig lite :) See ya!

Själv hemma


Foto: mamma

Denna bild blev jag mest nöjd med, gillar att jag tittade uppåt här. Idag händer det inte mycke heller, blir själv ett tag på eftermiddagen och kvällen då föräldrarna, faster och farbror har åkt ut med båten och ska sova över ute i skärgården och syskonen och kusinerna åker till Gröna lund, så det ska bli skönt att vara själv igen. Får se vad jag hittar på när dom åkt.

Pictures of me



Foton av mamma

Det var denna tröja jag hade på mig först, kanske inte så jätte snygg, men den är skön att ha när man bara är hemma och den är ett litet minne från när jag var på Kreta med en vän då vi reste själva för första gången, så den är lite speciell, iallafall för mig. :) Vill också säga att det kanske ser lite konstigt ut då faster gjorde det ena ögat efter en sminkning som man kunde ha till vardags och det andra till mer kvällen eller fest. Men ni kanske inte märker eller ser det. :) Ni får snart också se det fotot jag blev mest nöjd med från igår. ;)

Idag annars så har det inte hänt mycke heller, hängde med mamma, faster och kusinen och handlade imorse, sen så efter det så gick vi och badade, tog mitt första dopp i sommar och på länge, det var kallt men också rätt skönt när det är 30 grader ute. Går väl ut och sätter mig på altanen igen, för det verkar inte hända så mycket på internet just nu. Hörs senare igen eller imorrn. Ciao!

Hollywoodstjärna


Modell: Jag
Foto: Mamma

Ja, igår kväll när vi satt ute på verandan så frågade faster om hon fick hålla på med mitt hår, och jag bara yes, för jag älskar när någon håller på med mitt hår, det är ju så skönt. Men sen så kom hon ut med massa sminkväskor, massa och massa, det var två ;) och ville såklart sminka mig. Jag brukar inte ha smink på mig så alla bara wow, vilken skillnad och sa att man inte kände igen mig. Sen så ville alla ta kort på mig, så jag kände mig som en hollywoodstjärna där ett tag med en massa paparazzi runt sig. ;) haha. Hade först en vanlig T-tröja på mig, men det såg så konstigt ut på bilderna så jag fick springa och byta om till klänningen ovan. Ja, resultatet efter all sminkning och håruppsättning ser ni då ovan. Solen började gå ner just då, så det blev lite mörka bilder tyvärr, men jag har ljusat upp dom så gått det går i Ps.Men det var rätt kul och lite bra med en träningsfotografering då jag kommer bli fotograferad av Maria på tisdag. Fler bilder kommer..

Sommarkvällar=love

Har suttit ute på verandan sen middagen ungefär och till nu, och babblat med föräldrarna, faster och farbror och är rätt trött nu så jag ska gå och lägga mig, blir att jag berättar mer om kvällen imorrn, då jag är lite piggare. Men som vanligt blir jag väl pigg då jag lagt mig i sängen. Jag blir nästan alltid det även om jag är sjukt trött innan, helt sjukt. :) Menmen, någon gång ska jag väl somna ;) Natti natti.

Lilla jag



Lite fler bilder på mig från idag. Där ser ni också hur hårfärgen blev, tyvärr så syntes det inte mycke denna gången heller, har lust att reklamera skiten ;) Till och med hon i affären sa att den skulle funka och att den var bra. Får väl gå till en frisör nästa gång, eller så är det mitt hår som är omöjligt att fixa till ;)

Härliga sommar


Har inte kommit in på blogg.se förrens nu, gud så rastlös man känner sig när det händer och man vill blogga. :) Är själv hemma just nu då dom andra åkte ut med båten när faster med familj kom. Åh, så skönt det är att vara själv, jag bara njuter ;) Gick ut och la mig på gräsmattan efter Days och gjorde Friskis sällskap. Jag gjorde också en liten photosession med mig själv där också. Men att ta fina bilder på sig själv är inte det lättaste, men någon nogulunda fin fick man iallafall, ovan är en av dom.

Hårfärgning



Idag blir det att slinga håret, ska bli spännande att se resultatet senare. Men det blir senare ikväll, då jag behöver lite hjälpa från mamma, och hon kunde hjälpa mig med det ikväll, men det var bra då jag måste duscha innan. Får hålla tummarna att det blir snyggt, och att det syns framför allt, ni minns väl min förra färgning, då det inte syndes något ;)

Imorrn kommer faster och hennes familj hit igen efter att ha varit i Tallin, så då blir det livat igen ;) Men dom skulle ut och åka båt imorrn, får se om jag hänger på, men det var inte riktigt min grej det där :) jaja, snart Days och sen är det duschen. Kommer in senare med bilder från färgningen och hur resultatet blev.

Recension - Mamma Mia!

MAMMA MIA!

Ja, vad ska man säga, älskade den. Bra musik, bra skådespelare, rätt ok story, helt fantastisk natur. Det var svårt att sitta still i stolen, man vill bara dansa med dom ;) Mycke charmig film. Men den hade lite negativa saker, men just vad kan jag inte säga för att inte förstöra filmen till er som inte sett den än.

Betyg:






Bilder: Lovefilm.se

slödag

Idag har det inte hänt mycke alls, tvättat lite och så behövs det strykas, men det får nog vänta lite för det är nästan omöjligt att göra det i denna hetta tyvärr. Men det var inget förutom SATC på tv idag, så då kanske man hinner gå och stryka upp det som fanns när det är lite svalare. Imorrn blir det nog kanske att färga håret.

Var och plockade lite hallon i buskarna som finns nästan utanför dörren idag igen, fick mig en hel skål.

Shopping



Det blev lite shopping innan bion idag, jag ville igentligen bara ha örhängen och hårfärg, men så gick vi in och kolla skor bara sådär, jag gillar inte alls att kolla skor men nått drog mig in dit idag, och hittade nästan på en gång dessa skor ovan på rea, och dom var riktigt söta och perfekt till klänningen jag köpte för ett tag sen, behövde några finare skor som passade till den för fotograferingen med Maria, som eventuellt blir av i nästa vecka, och dessa var ju perfekt. Men tyvärr fanns dom inte i min storlek så jag fick ta en size mindre, men dom var lite stora vid hälen bara, men det kanske man kan fixa till på nått sätt. Men visst var dom söta?

Skor: Din sko
Hårfärg: H&M
Örhängen: Glitter

Mamma Mia!



Idag är det bio på schemat, jag och mamma åker och ser på Mamma Mia!. Det ska bli jätte kul, men vi åker lite tidigare för jag vill gärna gå lite i affärerna där innan, behöver lite grejer. Kommer hem vid 19 tiden kan jag tro. Hörs ikväll!

Bild från :Google

Släkten är värst


Modell: Faster
Foto: Jag

Hela min släkt är helt sjuka, kolla bara denna bild på faster.;) (jag har inte förvrängt bilden, den är helt oredigerad).Idag har det tyvärr inte varit lika fint väder som det var igår, det är grått, trist, och så har det åskat nästan hela dagen. Usch så trist, men det är lite skönt att få ur spänningarna i luften också, men det har inte mullrat till ordentlligt än. Idag blir det en liten tjejmiddag med Souvlaki, då dom andra ska på fotboll eller vad det nu var. Så det blir nog mysigt. ;)

bilder från gårdagen.




Bilderna på mig har min farbror tagit, och den på mig och mamma har jag tagit.

Här är lite bilder från gårdagen, kommer mer senare, måste gå och duscha nu, så har jag det gjort.

Sommar & Sol

Fy, så trött jag är, men ska gå och lägga mig strax. Ville bara komma förbi en sista gång innan. Har suttit ute på vår altan sen 14 till 24 (med ett litet undantag där en stund) med dom "vuxna" och babblat :) Inte ofta man kan göra det med tanke på vädret så det var härligt. Men känner att jag nog kommer sova gott nu,så det blir tyvärr inte så långt inlägg nu heller, för jag kommer snart somna på tangentbordet. haha. Nu kommer faster med familj vara här imorrn bara och sen åker dom till Tallin på tisdag, men kommer tillbaks hit på fredag igen. Sen så när dom åker på tisdag så åker jag och mamma och kollar på Mamma Mia! på bio, så det blir nog trevligt det med ;) Ska bli jätte kul att få se den nu, för den ser så himlans mysig ut. Blir nog lite bilder här imorrn, då det har tagits ett par st =) Men nu ropar kudden på mig så jag ska väl göra den sällskap. hihi. God natt!

Söndag igen


Modell: Anna
Foto: Jag

Ja, då var det söndag igen, känns lite tråkigt men ändå kul. Idag har det inte hänt så mycke, jag, mamma och faster gick på en promenad och jag tog självklart kameran med, svårt att låta bli att ta med den överallt nu ;) Men har tyvärr inte lagt in bilderna i datorn än, men ska göra det senare, just nu orkar jag inte. Ska nog gå ut och umgås med släktingarna igen. det är ju så fint väder också. Ville bara komma förbi och se vad som hänt sen sist, och så skulle jag fixa till en blogglayout till en tjej, så jag hade det gjort också innan jag blev för trött för det. Jaja, kommer in senare igen.

Faster på väg


Modell: Maja
Foto: jag

Det har varit lite tyst här i några dagar, då jag inte har haft så mycke att säga, har det inte just nu heller med tänkte att jag skulle komma förbi och säga att jag lever ;) Faster med familj är på väg hit nu från Sundsvall så jag borde fixa klar städningen och klä på mig.

Utmanad

Blev utmanad av  Johanna


1. Beskriv reglerna
2. Svara på alla frågorna
3. Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar.
4. Be dem läsa din blogg.
5. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
Slappa
Äta
Byta lakan i min säng
kolla tv
Tvätta

Vad gjorde du för 10 år sedan? 
Hmm, var nog inte så mycke som hände, gick i skolan, och vi var på väg att flytta.

Vilka platser har du bott på? 
Roslagen och stockholms skärgård

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Bjuda med familjen på resa till New york
Köpa en lägenhet
Shoppa
Skänka bort
Sen skulle jag nog spara lite också

Den som vill får anta denna utmaning

Flash of genius

Fick mig en ännu glad nyhet nu innan jag ska sova :D Lauren Graham´s ena nya film Flash of genius har gett ut en trailer. yay, äntligen. Den ser ut att vara riktigt spännande och bra också. åh, så glad jag är. Can´t wait to see it ;) Lauren ser verkligen ursöt ut i filmen också. Aww my sweet Lala ;)

Mer Anna



Modell: Anna
Foto: Jag

fotorunda



Var på en liten fotorunda i trädgården igår och ovan är två av bilderna jag fick till :)

Det har inte hänt så mycke annat den här veckan än, jag slappar mest men det är riktigt skönt det också, att bara vara. Bäst att passa på nu innan faster & co kommer på lördag. Därför är det inte mycke text i mina inlägg just nu. Men det kommer väl. :)

Fotografering


Modell: Anna
Foto: jag

Nu har jag äntligen redigerat klart alla bilder på Anna eller jag blev klar igår kväll, det blev ju ett par st när vi var inne i stan, rättare sagt 136 st, men alla dom blev ju tyvärr inte bra, men mer än hälften iallafall. Nu ska jag bara hitta ett bra sätt att ge henne bilderna också :) Vi kom överens att göra detta igen någon gång, så det ska bli kul. Har även pratat med Maria om att göra om en fotografering med henne och också att hon får fotografera mig, och detta blir nog någon gång efter att hon kommit hem från Italien, men det ser jag fram emot dels att få träffa denna underbart goa tjej igen och sen att få bli fotograferad, då jag inte har så många fina bilder på mig. Så jag hoppas verkligen att det blir av. Så det kan bli mycke bilder framöver :)

I´m bored


Modell: Anna
Foto: Jag

Har inte mycke att säga just nu, är rätt rastlös och vet inte vad jag ska hitta på dom här sista timmarna innan jag ska sova. Skulle ha varit trevligt att gå ut ett tag, så jag kanske ska gå ut och sätta mig en stund innan solen går ner helt. Det blir mycke bilder nu, jag hoppas ni inte har något emot det med tanke på dom på Maria och dessa på Anna ;) Min blogg har blivit värsta fotobloggen ;)

Happy face


Modell: Anna
Foto: Jag

En till bild jag älskar från gårdagen, man blir riktigt glad när man kollar på den. =)

Nu är jag tillbaks från att ha ätit lite middag, så nu är man mätt igen. Kollar också på Roomservice och nu är det avsnittet dom var i NY, älskar det avsnittet, dom får inte vara någonstans och snickra, då dom blir utkörda hela tiden var dom än är. =) Men gud så avundsjuk jag är också, Vill också dit. Men någon gång ska jag åka helikopter över Manhattan, gå i Central park och åka en gul taxi ;) jaja, dax att fortsätta redigera bilder.

I have known you for a thousand years


Modell: Anna
Foto: jag

Ännu en bild från gårdagen inne i stan, vi tog lite bilder som inte var så allvarliga också, och denna blev ju jätte härlig tycker jag. Dom bilderna vi tog när hon hade den där på huvudet, blev otroligt söta och tuffa, den passade verkligen till hennes outfit :) På bussen hem sen så tänkte jag på hur länge jag känt Anna, och det är i år 6-7 år, gud så fort tiden går, minns i början av vår vänskap att vi var i stan någonstans med några från klassen i gymnasiet förståss :) och sen så försvann dom andra efter ett tag, och vi hittade ju inte så bra där då, så vi ringde till en och frågade var dom tog vägen och så hade dom hoppat på ett tåg, och sa att vi skulle hoppa på nästa tåg och så skulle vi träffas där, tror jag. Men vi visste ju inte vad vi skulle göra så dom fick åka tillbaks och hämta upp oss igen, och dom bara skrattade åt oss. hihi. och medans vi satt och väntade på dom, så pratade vi om en massa, minns inte riktigt om vad, men det var allt möjligt. Minns också att det var lite spänt och nervöst eftersom man inte kände varandra så bra och inte hade pratat med den så mycke. Men sen dess har vi varit vänner, men hade ganska mycke bråk ett tag där i gymnasiet tyvärr och det var inte kul alls, men vi blev vänner igen som tur är :) lite kul att man kommer ihåg sådana små saker ibland. Nu ska jag gå och se om jag kan fixa nått att äta, är hungrig. Mer bilder kommer.. ;)

Up against the wall


Modell: Anna
Foto: Jag

Usch så jag känner mig mör just nu och ont i ena armen har jag också, där jag fick sprutan, känns lite som om man fått ett knytnäveslag där och ett blåmärke är på väg :) Jag kommer nog inte vara upp länge idag. Blir nog att lägga sig och se film eller nått. Imorrn händer det nog inte mycke, blir väl att redigera lite av dom bilderna jag tog på Anna idag.

Anna


Modell: Anna
Foto: Jag

Första bilden jag fastnade för på Anna, älskar posen :)

Stan och fotografering

Äntligen hemma igen, så skönt även om det var skit kul,det blev som sagt av att träffa vännen inne i stan efter TBE sprutan, vi gick och åt lunch först och satt där i ca 2 timmar och snackade, varför vi var där så länge förutom att vi hade tusen saker att berätta om, var ju också för att dom på restaurangen var sjukt sega med att ge oss maten och sen notan tog också himlans lång tid. Dom fick ingen dricks av oss. haha ;) Sen så gick vi runt lite för att leta efter en bra plats att fota på, gick runt halva stan kändes det som. Men vi gick mest runt Gamla stan och slottet, och det blev till slut i närheten av slottet vi fotade på. Ska ta och lägga in alla bilder som jag tog och börja redigera några smått :) Fick lov att visa några här på bloggen, så det kommer snart bilder från dagens session. Blev jätte många fina, det jag såg i kameran. Så det ska bli jätte kul att se dom i datorn nu. Ska bara byta om till lite skönare kläder, så man kan slappna av lite mer ;)

film och morgondagen

Ska ta och lägga mig i sängen och se Tuck Everlasting nu, så kul att se Alexis Bledel igen, har sett den förut, men minns inte mycke av den. Sen måste jag lägga mig ganska tidigt så jag kommer upp imorrn, får se hur det går, då jag har somnat runt 2-3 dom senaste dagarna. Men lite bra är det nog då jag kommer vara trött tidigare nästa dag, det är så jobbigt att vända på dynget. Inte kul alls när man sover bort dagen.

Sen så sms:ade en vän till mig och frågade om jag ville hänga med in till stan imorrn, äta lite lunch, prata och kanske fotografera henne, men när vi hade sms:at ett tag så sa hon sen att hon skulle träffa en annan vän, och att hon kom på det då. Gaah. men hon skulle höra av sig imorrn bitti och berätta om vi kan träffas eller inte. Jag vill och inte vill, men skulle ändå vara kul att prata med henne då det var ett par månader sedan vi träffades sist, och så skulle det ju vara kul med en fotografering. :) Men vi får se, jag tror inte att det blir av om jag känner henne rätt.
jaja, filmen var det ja ;)

Filmtajm

SANNING ELLER KONSEKVENS

Har sett denna förut, men det var ett bra tag sen så jag hade lust att se den igen, och den var väl helt ok fortfarande, men inget man kanske vill ha i DVD hyllan. Barn och ungdomar kan vara riktigt taskiga mot varandra.

Betyg:









 GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN

Denna var helt ok också, det var riktigt kul att se Sarah jessica parker, Helen Hunt och Shannen Doherty som riktigt unga :) Rätt kul film annars också, men var lite väl överdrivna dans steg ibland, då Sjp gjorde ett par jätte volter. Kul att se film från 80-talet igen. :)

Betyg:








Bilder från: Lovefilm.se

Sprutor och brev

Det har varit en ganska lugn lördag det här, inte hänt mycke. Det är bara jag och mamma hemma för tillfället så det är rätt skönt, vi har suttit ute och ätit lite mat nu. Vet inte vad jag ska hitta på nu då det inte var så mycke kul på tv. Måste förresten skriva ett personligt brev som ska med i min ansökan till en fotokurs. jaja, får se vad det blir till slut ;)

Imorrn måste jag iväg och ta en spruta för TBE och det känns inte så jätte kul, men som tur är så är jag inte JÄTTE rädd för sprutor, så det ska nog gå bra, har ju gått fort dom andra tre gångerna.

Sommaren är kort


Modell: Maria
Foto: Jag

Sitter och undrar varför det inte kan vara så här härligt varje dag som på bilden ovan, sommaren bara försvinner i regn. Men jag hoppas verkligen att det blir några fina dagar framöver då min faster kommer om en vecka.
jaja, jag ska nog lägga mig och se på film nu en stund. Ciao!

Designer

Har nu suttit och testat lite layouter och dessa två har jag kommit fram till hittills, den första testade jag bara lite. Vet inte om en blev så bra, men lite cool blev den allt.

Ny layout

Jag har fått en ny layout, jag började göra en igår, och gjorde klart den idag, blev rätt nöjd. Sen så har jag äntligen fixat till så att texten är i mitten, den såg så himlans konstig ut innan då den låg åt höger jätte mycket. Så nu äntligen hittade jag var man skulle ändra. Bra att vara envis ibland ;) Nu ska jag försöka fixa någon/några layouter som ni kan få använda om ni vill. Håll ögonen öppna ;)

Maja

Hade lust att filma, och sen så ville Sandra se lite mer av mina katter så två flugor i en smäll blev det ;)

Rådjur





 Jag fick ett litet besök härom dagen av denna lilla varelse, som var och åt på mammas buskar i trädgården. Den tittade rädd på mig medans jag fotograferade, och efter ett tag så stack den vidare.

Ikväll blir det nog en liten filmkväll, två nya filmer kom från Lovefilm idag, så det blir nog att krypa ner i sängen och se film, för det är nog inte så mycke bra på tv idag har jag för mig.

Tori & Dean: Inn love



Istället för Unga mödrar så har kanal 5 börjat sända en annan favorit, nämligen
Tori & Dean: Inn love kl 19.30, så kul att se när dom försöker hålla igång ett B&B, och deras son Liam är ju så söt :) Ser ni på det?

Bild: Google

inte på humör

Usch, känner mig inte alls på humör just nu, vet inte vad det är för fel, och just idag då det kom ut nya bilder på Lauren och allt. Men det är väl hormoner antagligen. Har inte mycket kul att berätta om just nu heller, händer inte mycke just dom här dagarna. Men snart händer det förmodlingen lite mer då min faster med familj kommer hit på besök, ska försöka fixa lite bilder då också, lite skönt med nytt folk i närheten igen, även om det blir jobbigt efter ett tag att ha dom här. :) Jaja, jag får nog lägga in en till bild på söta Maria så man mår nog bättre :) Åh, det var ju så himlans kul att både träffa Maria och att få fota porträtt igen, började tröttna att fota blommor ;) Så detta gör jag gärna om, och vill någon av er läsare bli fotad av mig så är det bara att höra av er om ni har lust. Eller om det kanske finns någon som vill fota mig, så hör av er då med ;)


Modell: Maria
Foto: Jag

My lovely Lala


Fick mig en glad nyhet när jag satte mig här vid datorn, det har äntligen kommit ut nya bilder på Lauren Graham. Yay, älskar verkligen när det kommer nya bilder. och jag älskar dessa, hon ser så söt ut, älskar klänningen. Jag har lagt in fler på min fansida om LG Här. om någon är intresserad av att se :) Bilderna är från när hon gick i Manhattan med en manlig vän och ett barn den 7 juli :)

Bild från: imnotobsessed.com

Lovely Maria


Modell: Maria
Foto: Jag

Älskar denna bild på Maria, allt är bara perfekt i den :) Åh, snart får du bilderna Maria, det är på gång, äntligen ;) För övrigt så känner jag mig rätt seg, trött också, jobbigt när man känner sig så, man vill bara gå och lägga sig.

Klänningen är här



Klänningen kom idag, och den var jätte söt, men den var lite skrynklig. hihi., men det förstår man att den skulle vara då den färdats i en plastpåse från Borås :) Ska jag behålla den eller inte?

Idag har det inte hänt så jätte mycke, tagit det lungt. Har försökt ladda upp mappen med bilderna som jag ska skicka till Maria, men det går inte så bra, har försökt med en massa sidor nu, men jag SKA kunna skicka dom, kan ju annars skicka dom en och en, men det tar ju en sån tid isåfall då det är många bilder. Får hålla tummarna att det går så småningom.

Ännu en Maria



Modell: Maria
Foto: Jag

Johanna ville se en närbild av Maria, so here you go ;)
Jag älskar sådana här bilder, närbilder och stående, dom blir oftast jätte fina. Mappen med bilderna som ska skickas till Maria är under nedladdning, men gud så långsamt det går, blir väl att den får vara uppe inatt så förhoppningsvis så är det klart när jag går upp imorrn. Att det inte finns något lättare sätt att skicka över bilderna på. Jaja, nu är det Satc :)

Summer girl





Modell: Maria
Foto: Jag

Äntligen klar med bilderna, det tog ett bra tag, ca två dygn att fixa dom, men det gick ganska snabbt ändå.
Ovan är två av favoriterna, gillar att hennes hår blåste framför ansiktet, och på andra bilden så gillar jag gräset som är framför Maria, utan dom hade det nog inte varit samma bild. Fler bilder kommer, har en massa fina på lager som jag gärna visar. Nu ska jag bara skicka över bilderna till Maria.

Maja är hemma!

Maja är hemma!! Mamma kom hem för en liten stund sen och sa att hon hade sett Maja, hon skulle hämta mat bl.a som kunde locka henne, sen så åkte hon tillbaks och kom hem nyss med Maja, åh, vad glad jag blev. Hoppas att hon nu stannar hemma eller iallafall i närheten.

Är snart klar med bilderna på Maria, har hållt på nästan hela dagen, men tagit några pauser för att fixa med tvätt och så. Men glömt att äta gjorde jag, kände för ett tag sen att jag började få ont i magen, hungeront, och kom då på att jag inte hade ätit någon lunch, men nu har jag iallafall ätit lite pasta, så nu mår jag lite bättre. Att man kan vara så inne i något att man glömmer bort att äta.:)

Såg också nu att det är inga Unga mödrar kl 19, :( Jag som väntat hela helgen. Så dumt att dom aldrig säger att nästa vecka blir det inga avsnitt ,att det kommer nya igen till hösten eller så. Haha, stora problem jag har då ;)

Mermaid


Modell: Maria
Foto: Jag

Håller på och försöker redigera klart alla bilder på Maria nu, så att hon kan få dom i orginalstorlek och utan min copyright text. Alla är otroligt fina, så nöjd så, men man kan ju inte bli mer än nöjd när det är Maria på bilden, så söt som hon är :) Jag gillar att man ser kaknästornet i bakgrunden på andra bilden. Hon ser lite ut som en sjöjungfru där hon sitter på stenarna vid vattnet =) Eller det kanske bara jag som tycker det. haha.

I´m lying here and waiting for you


Modell: Maria
Foto: Jag

Håller på och redigerar några av bilderna på Maria, och när den ovan kom upp i ps, så fastnande jag för den direkt, sjukt cool blev den tycker jag. Love it :)

Tack

Ja, då var denna söndag snart slut, gått ganska fort ändå, riktigt kul dag har det varit med fotograferingen med Maria och så, kul att åka till Djurgården också, var ju ett bra tag sen jag var där, minns inte ens sist jag var där. Är riktigt seg just nu också, så det är väl dags att gå och lägga sig snart, men jag vill inte det riktigt än. Nattuggla som jag är ;)
Imorrn har jag inget inplanerat, det blir väl att försöka redigera Maria´s alla bilder vi tog och skicka över dom till henne, men det kommer nog ta ett tag då det blev ca 100 st. Men bättre att ha för många än för lite, och man ska ju ta rätt många också. Ganska kul att ha nått att göra också om man har tråkigt, och det är ju rätt kul att redigera bilder, även om jag inte behöver göra mycke med dom på Maria.

Sen så fick jag en liten chock när jag såg hur många besökare jag har haft idag, 79 st är det just nu!!, Helt otroligt, även om dom flesta är Marias besökare som tittar in ;) Tack för ert besök iallafall. Tack också för era kommentarer ni som kommenterar, blir jätte glad för varje jag får. Tack!

Beauty

Fler på söta Maria , det kommer nog bli mycke bilder på henne här framöver då det blev många vackra bilder :)



Maria


Modell: Maria
Foto: Jag

Här är första redigerade bilden på Maria, är hon inte för söt :)
Det gick förresten jätte bra, och hon var sjukt trevlig, en mycke go tjej.

Systers student

Satt och kollade igenom bilderna som jag tog från Sandra´s (syster) student i slutet på maj och hittade denna. Att jag inte visade den. =) Nu ska jag gå och göra lite mat, även om jag inte är så sugen pga magvärken, men nått måste man väl få i sig, kan ju bli värre annars. :)

Come home

Har sån mensvärk idag, det är så jobbigt och inte hade vi någon Ipren heller. så jag får stå ut med att ha ont i magen, mår lite illa nu också. inge bra alls. Varför just idag? Hatar när jag har mensvärk på helger, och verkligen dålig tajming har det också, då det eventuellt blir fotografering med Maria imorrn. Bussarna ska tydlingen gå nu. Gaah, men min magont ska inte hindra mig från att åka om det blir imorrn, men förhoppningsvis så har jag inte lika ont då. Se om jag hinner att smita in på restaurangen imorrn också om jag åker iväg, Idag blir det nog inte mycke gjort däremot, blir väl att ta det lungt. Ibland skulle det vara skönt att vara kille ;)

Ingen Maja har kommit hem än heller, cyklade iväg i torsdags kväll och ropade på henne där hon var sist, men ingen Maja såg eller hörde man. Känner mig lite ledsen över det också, undrar vad hon tänker, är hon rädd och vill komma hem eller vill hon vara där, man vet ju inget. Man borde fixa en gps eller nått som kan spåra upp henne så vet man var hon är. =)

Raslös

Åh, vad jag känner mig rastlös just nu, vet inte vad jag ska hitta på för jag vill inte gå och lägga mig riktigt än, men jag skulle inte kunna somna iallafall. Blir väl någon film antagligen. Verkar inte hända så mycke på internet nu heller.
jaja, inte mycke mer att säga, vi hörs imorrn igen. natti, natti.

Tävlar

Jag är med och tävlar om en tidningsprenumeration hos Designa din blogg.
Klicka Här om du också vill vara med och tävla.

Senaste..

TITANIC

Jag brukar inte gilla sådana här hemska filmer, och denna var mycke sämre än den med Leo och Kate, mycke sämre effekter. Men denna gick iallafall att kolla på, men inget jag skulle kunna rekomendera. Inte mycke mer att säga om den, se den andra Titanic med Leo och kate istället om du inte sett någon av dom.

Betyg:








TVILLINGARNA PÅ ÄVENTYR I LONDON

Jag vet inte varför jag hyr filmer med MKA, är ju inget stort fan av dom, men jaja, denna var ganska tråkig, men gick att se på också, hade sina roliga stunder och repliker då och då.
Tjejerna kan vara lite charmiga ibland. Kunde ha varit bättre om det inte varit om denna tävling dom hade, den var bara löjlig.

Betyg:

Old Time Rock And Roll

Har varit själv hemma sen kl 09 imorse, då jag hörde föräldrarna och bror åka iväg, jag somnande sen om som tur var för jag har inte sovit så bra inatt då jag har varit så täppt pga all pollen även om jag hade fönstret stängt. Idag har jag sen hunnit med rätt mycke, har dammsugit nedre våningen, städat undan disk,gjort rent i diskhon och på köksbänken och strykit, tänk att jag har klarat det i den här värmen ;)

Sen så när jag satte mig här vid datorn igen så tänkte jag kolla om det var något nytt om busstrejken, och det första jag såg när jag gick in på aftonbladets sida var "Busstrejken avblåst" , och jag nästan skrek av lycka, men sen när jag såg att det sen stod Busstrejken avblåst - tills vidare, så försvann den lyckan :) Dom skrev att bussarna skulle gå i helgen och sedan skulle dom börja förhandla mer på måndag, så det är på rätt väg iallafall, att dom har börjat prata. Så jag hoppas att allt är klart innan nästa vecka är slut. Vad tycker ni om busstrejken förresten, tycker ni att dom gör rätt?
Läs artikeln här

Because I can ;) Gick nästan så här hemma som Tom i detta klipp från Risky Business, men hade min blåa tunika på mig som en klänning istället. =) Älskar denna scen, den är så härlig :D Man känner ju sig på det sättet när man är själv hemma. Man kan göra vad man själv vill ;)

Äntligen semester

Då var det torsdag igen, usch så tiden går fort, men nu har jag iallafall officiellt semester, så det är jätte skönt.
Fick iallafall tag på dom på restaurangen idag så jag kunde berätta att jag inte kunnat komma pga busstrejken, och dom visste nog att det var därför, jag ringde ju i tisdags och skulle berätta detta, men ingen svarade då, men jag sa också att jag skulle komma förbi när bussarna går som vanligt igen, dels för att jag måste lämna tillbaks arbetskläderna och sen säga hej då och tack för denna tid. Känns lite ledsamt eftersom jag har varit där ett bra tag nu, iallafall sen oktober-november, minns inte riktigt när det var jag började där.

Men imorrn blir jag ensam hemma, då pappa, mamma och brorsan åker bort, så det ska bli riktigt skönt, och kan bli det på lördagen också om syrran åker till pojkvännen efter att dom kommit hem från sin resa, hoppas hoppas ;)

Jag beställde förresten Klänningen igår, så den kommer förhoppningsvis i nästa vecka, men det brukar ju ta en evighet innan kläderrna kommer, blir försenade och så. Hoppas också att den ska passa mig, för jag vill ha den ;)

Sommarklänning



Har en stor lust att inhandla en sommarklänning, och den ovan fastnade jag för, efter ett bra tag letandes på olika nätshoppar, även om jag inte har den perfekta klänningskroppen, men det skulle vara trevligt att iallafall ha EN klänning som man kunde ha dessa varma dagar, inte så kul att gå i jeans när det är så varmt. Så jag ska nog iallafall beställa denna klänning, och se om den sitter bra på mig, tyvärr så hade den lite tråkiga kommentarer, men bra också, så det är nog bäst att testa själv, man kan ju alltid skicka tillbaks den. Den är från Josefssons för 199kr förresten. =)


Bild: Josefssons.se

Nattuggla

Usch så tiden går fort, kl är redan 02. Jag börjar vända på dygnet igen.. inte bra, har suttit och kollat lite på Modellbilder.se för lite inspiration inför nästa vecka, och fastnade där.Men är riktigt nervös över om bussarna går som vanligt igen då, jaja, jag ska sluta tjata om dom nu ;) Imorrn/idag händer det nog inte så mycke heller, man känner sig lite rastlös och instängd då inga bussar går, får kanske gå och leta efter lilla Maja då kanske.  Kajsa kom nyss och la sig i min säng, så jag ska nog gå och göra henne sällskap nu. Natti natti ;)

Dumma pissmyra!

Nyss så började det svida som bara den på mitt ena armveck, och det blev rätt rött, aj vad det gör ont, och jag bara vad hände? jag var ute ett litet tag och släppte in Friskis, och hade henne i famnen en litet stund, och sen så när jag satte mig här igen såg jag en myra på mitt ena ben, så jag tänkte att det kanske var den som bet mig, så jag kollade upp pissmyra på google och det verkar ha varit en sådan som bet mig, Aj, så det svider, att en sådan lite sak kan göra så ont. Hoppas att det inte är farligt och att det går bort efter en stund. hittade inget om det och vad man kan göra åt det, så det är nog inte så farligt. Men undrar lite om myran biter eller kissar på en?

jaja, nu ska jag kolla på Satc, sen blir det nog sängen som gäller. Så vi hörs imorrn igen ;)

Busstrejk, Maja och fotografering

Ja, då var busstrejken i full gång, men har inte hört eller läst så mycke om den, så det blir ingen praktik så länge den håller i sig, förhoppningsvis bara denna vecka som sagt. När jag skulle ringa restaurangen imorse och berätta att jag inte kan komma, så svarade ingen, så dom kanske har stängt under busstrejken, för dom brukar svara när man ringer, jaja. Vår lilla Maja är borta nu igen, förmodlingen är hon på samma ställe som innan, undrar om hon blir jagad dit, eller så vill hon väl vara där helt enkelt, men hon verkar inte hitta hem, jag får nog gå och kolla i veckan om jag hittar henne. Lilla busfröt ;) Just nu så är det jätte fuktigt i mitt rum, känns som om man sitter i grekland, Sen så tänkte jag kanske berätta den roliga grejen, men det känns lite som om det inte kommer bli av om jag säger det, men äh, jag kan inte hålla mig längre ;) Jag ska nämligen få fotografera Maria (fashionstars) nästa vecka om bussarna går som vanligt igen. Ska bli skitkul, känns lite som att få fota en kändis, så det känns lite nervöst, men det ska nog gå jätte bra, hon verkar ju vara jätte trevlig, så det blir nog inga problem det inte, och vi har hittat ett jätte fint ställe att fotografera på i Stockholm, så det blir nog jätte fina bilder. Nä, nu ska jag gå och duscha.
RSS 2.0
kommer strax..