Lördag



Usch, det känns lite tråkigt att lördagen snart är slut, och ha den tråkiga söndagen framför sig. Och jag har inget inplanerat på dagen eller kvällen så det blir väl tråkigare då. Man skulle ha haft lite film från Lovefilm nu och komedier också, men några nya får jag inte förrens den första juni :( men som tur är så är det ju det snart ;) Har ju tre Days avsnitt kvar att se, så det är ju alltid nått. Ja, har väl inte mycke mer att berätta just nu. Bilden ovan är från gårdagen förresten.

Törstig?

Johanna här kommer det mer ;)

Man blir törstig när man har gått en runda i denna värme som var idag. Så här såg det ut när vi kom tillbaks till stallet.

Nova


Ovan: Mamma med hästen Nova. Nedre: Hästarna blev lite nyfikna på mamma när hon skulle hämta lilla Nova i hagen

Hemma igen

Image and video hosting by TinyPic
En bild från gårdagens student. Gillar denna bild på nått sätt =)


Nu är man hemkommen från stallet där mamma har hästen, och 107 bilder rikare, så nu blir det ett par till att gå igenom och kolla på. =) men det är ju kul och bra att ha om man har tråkigt. :) men nu ikväll så ska jag inte göra så mycke mer, det är väl final på Talang om jag minns rätt, så det ska ses. Kommer in med lite bilder emellanåt. :)

Uppdatering och bild från gårdagen

Ja då var det fredag igen, men det känns inte som om det är det riktigt eftersom jag har haft en liten långhelg då jag var ledig igår. Men nu är jag iallafall lite piggare än jag var igår, shit vad trött man var i slutet.

Ja, mötet då, ger er en liten sammanfattning av det jag vet just nu, Jag ska alltså sluta på Misa och börja på arbetsförmedlingen som ligger vid Globen, men min mentor på Misa kommer vara med i en månad till innan dom försvinner helt från mig, vilket är lite skönt och så den första juli om jag fattade det rätt så tar dom nya över. Jag ska dit igen om två veckor för en liten start och dom visar hur det går till där bland annat. Det är väl det jag vet just nu, vi pratade också om jag fick ha kvar min aktivitetsersättning som jag har fått nu. och det fick jag, men hon vi träffade tyckte ändå att vi skulle kontakta dom på försäkringskassan, så att jag inte behöver betala tillbaks allt. Så det var skönt att jag har kvar det, då jag håller på och sparar till min lägenhet sen, så att jag kan köpa den soffan och så som jag vill ha direkt.

Gårdagen var jätte bra den med, jag gick upp vid 10 och gjorde ordning mig och hjälpte till med det sista innan vi åkte vid 12 för att se syrran springa ut ur hennes skola kl 13, jag filmade och tog en massa kort, blev nog ett par hundra med pappas bilder också. Sen så åkte hon iväg på flaket, men tyvärr så fick inte vi se det, eller vi fick men den låg en bra bit bort och då tänkte vi att det var väl bättre att vi åker hem istället för att fixa det sista. Så det gjorde vi. och vid 16 tiden så började alla andra komma som Farfar, hans fru, min ena faster, någon vän till syster, och systers pojkväns pappa. Och vid 17 så kom äntligen syrran med sina vänner, så hela kunde börja, fast dom skulle ju duscha och byta om först eftersom dom var helt nerdränkta i öl och så. Sen så var resten av kvällen jätte bra också. men det tog ju på krafterna.

Ja, nu ska jag strax följa med mamma och fota "hennes" häst, så jag måste fixa ordning mig.

Bjuder på en (eller tre är det ju) bild från gårdagen:

God natt

Ska strax lägga mig, är hur trött som helst, det har ju varit min systers student idag, så det har varit fullt upp hela dagen nästan, iallafall från kl 10-20, så jag är riktigt trött nu, men kul har det varit, kommer visa någon/några bilder imorrn.
Jätte kul att träffa lite av släkten också då vi inte träffas så ofta, dom bor lite långt bort tyvärr. Jag ville mest bara säga att jag lever fortfarande, och ber om ursäkt för mitt dåliga uppdatering, jag har ju inte berättat om hur mötet gick ännu, fy mig ;) Nä, nu hör jag kudden ropa på mig,så det är väl dags att jag gör den sällskap =)

Ps. Jag lovar fler längre inlägg imorrn. Ds

Tisdag

Det blir nog att berätta om hur det gick på mötet imorrn, för när jag kom hem vid 17 tiden var jag hungrig och sen för trött för att sitta och skriva på bloggen, sen så har jag tyvärr inte blivit piggare. Så ni får vänta med att få veta hur det gick ett litet tag till. Kan iallafall berätta en liten kul nyhet, men det är inte 100 på att det blir av men jag ska fotografera en gammal vän från gymnasiet nästa helg. yay! det är förresten samma tjej jag skulle ha fotat från början innan jag fick fota syrran. om ni minns att jag pratade om det. Men som sagt så är det inte 100 på att det blir av, men jag hoppas verkligen det, behöver tränas mer :) Måste tyvärr gå och lägga mig strax, ska upp tidigt för att åka till praktiken igen, känns som om det var 100 år sedan sist jag var där. :)

God natt!

Farmor och möte

Nu kommer farmor när som helst, hon skulle komma vid två om jag förstod dom rätt, ska väl bli kul med lite nytt folk här, så det händer lite annat än det vanliga. Hon ska hjälpa mamma med syrrans student som är på torsdag. Ja, idag blir det väl inte så mycke mer gjort än att kanske umgås med farmor, men kommer nog sitta här lite då och då också. Är lite nervös inför morgondagens möte också, för det är ju ett ganska stort möte då det ska bestämmas om vad som ska hända med mig framöver, ska jag gå kvar på Misa ett tag till eller ska jag börja gå på den nya AF direkt, hur det går med praktiken på restaurangen och all studiebesök och så. Men det går väl bra förhoppningsvis. Berättar lite mer om mötet imorrn när jag kommer hem.

Ni får ha en trevlig måndag så länge :)

What flower are you?

Testet är hittad hos Niffin

I am a
Canna


What Flower
Are You?


"You stand up for what you believe in, even if it gets in the way of what other people think. You are proud of yourself and your accomplishments and you enjoy letting people know that."
 

Blir galen

Har nu suttit med blogglayouten ett bra tag, och jag kommer inte på nått bra som skulle passa och jag har testat och gjort säkert 20 olika headers. Gaah! blir galen, men det får nog se ut så här tills vidare, iallafall tills jag fixar en bättre när jag har lite mer inspiration. Att det ska vara så himlans svårt ibland. =) jaja, ville bara säga det så ni vet.

testbilder

Lite av dom bilderna som blev till idag, vet inte om jag blev så jätte nöjd men det var ju bara för att testa mest.


  (Här har ni den lite större)

Lördag

Äntligen en härlig lördag igen, vädret har varit jätte fint men tyvärr blåst lite kallt. Jag började att olja in vårat altanstaket, hade inget annat för mig så, kul att ha nått att göra även om det inte behövdes eller jo igentligen men det såg så torrt ut så jag ville göra något åt det :) sen har jag inte gjort så mycke mer, testade en grej med kameran också, ska strax kolla igenom bilderna och se om det blev några bra. Jag och mamma började sen att kolla film, den var som en parodi på alla natur program och den hette Strange Wilderness, riktigt galen film =) Ja, jag har inte mycke mer att säga just nu.

Äntligen fredag

Sitter och kollar på Talang just nu, lite tråkigt att man inte får se min favorit Johan Wellton, men han gick ju direkt till final förra veckan. :) Idag var jag på studiebesök hos fotografen Jejje linder och det gick jätte bra, hon var jätte trevlig och det var riktigt kul att prata om foto och allt som har med det att göra, fick massa tips och så. Hon fick också gå in på min blogg och kolla på alla mina foton här, skulle vara kul att veta vad hon tyckte, och både hon och min mentor sa att jag var skitduktig dom sa det iallafall minst 5 gånger, och min mentor sa att hon blev mållös, så jag blev riktigt glad över att höra det från en som jobbar som fotograf och en som har varit fotografassistent, vi pratade också om att jag kanske kunde få följa med Jejje när hon är ute på fotojobb, och det skulle ju vara riktigt kul.

Är rätt trött idag så det blir nog någon film eller lite days snart.

Trevlig helg på er!

Lista

1. När gick du upp idag?
11.00

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter


3. Senaste filmen du såg på bio?

eh, ja, det minns jag tyvärr inte, var ett tag sen


4. Favorit TV - program?
Gilmore girls och Vänner (Friends), har många fler men dessa står mig varmast om hjärtat ;)


5. Vad åt du till frukost?
flingor

6. Vad är ditt andranamn
Linnea

7. Din favoritmat?
Pasta med tomatsås


8. Vilken mat gillar du inte?
Kött (är vergetarian) fisk, lever mm


9. Vilken är din favorit - CD för tillfället?
lyssnar inte på mycke musik längre, men har lite låtar på datorn om jag skulle vilja och somnar för det mesta till Lugna favoriter.


10. Vilken bil kör du?
har inget körkort just nu tyvärr, men om jag hade skulle jag gärna velat ha en Cab


11. Vilken är din Favoritmacka?
Baguette med ost, gurka och paprika


12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?


13. Vilka är dina favoritkläder?
Eh, tror att det blir mina vita mysbyxor som det står New york på ;)

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
New York!!! ;) och kanske till nån paradisö


15. Favoritklädmärke?
inget, köper inga kläder från något märke så, tycker dom flesta kläder från kända märkena inte är så fina ändå.

16. Var vill du dra dig tillbaka?
ingen aning


17. Favorit tid på dagen?
Det kan vara olika, men en sommarkväll är ju härligt

18. Var är du född?
Danderyds sjukhus


19. Vilken är din favoritsport att se på?
Hatar sport


20. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
-


21. Vem tror du skickar tillbaks först?
-


22. Coca Cola eller Pepsi
Coca Cola, men dricker inte det längre, fick ont i magen av det.


23. Fotboll eller ishockey?
Iinget


24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Nattuggla


25. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr


26. Några spännande nyheter att berätta för oss?
eh, känns som om jag nu vet att jag vill satsa på att bli fotograf (äntligen vet jag vad jag vill och det känns otroligt skönt)


27. Vad ville du bli när du var liten?
Jag ville äga ett hotell eller en restaurang


28. Bästa barndomsminnet?
Ja, kommer inte på nått speciellt sådär, men det är väl alla resor man gjort

29. Varit i Afrika?
Nopp


30. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Ne det har jag inte gjort


31. Varit med om en bilolycka?
Nej, som tur är


32. Favoritdag i veckan?
Fredag, eftersom då har man hela helgen framför sig, men lördag är också en favorit

33. Favoritblommor?

Rosor, och då helst röda

34. Favorit - snabbmatsrestaurant
ingen aning

35. Äger du en cykel?
Ja

36. Vem fick du senaste mailet från?
Min mentor på Misa


37. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
ingen aning, har inte många kreditkort heller

38. Läggdags?
Blir väl runt midnatt ungefär

39. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
-

40. Senaste personen du delade en middag med?
Mamma, pappa och syrran

41. Vad sysslar du med just nu?
Svarar på denna lista, och ska sen kolla in bloggkoll och läsa ikapp i bloggar

42. Favoritfärg
Blå och lila

43. Hur många tatueringar ?
Har inga


44. Hur många sänder du det här mailet till?
-

fler blombilder



 

Tre foton till från idag som jag blev nöjd med.

Ne, nu får mamma komma hem med mat (hon brukar storhandla på torsdagar) så man kan göra lite middag för jag börjar bli hungrig. =)

Blomma



En av dom bilderna jag tog idag i vår trädgård.

Bra att ha Macgyver i bakhuvudet ibland

Nu är jag hemma igen, kommit från mötet med min mentor på Misa, men lite irriterande var det för jag skulle vara där kl 9, och så var jag bara där i tio min, shit vad ledsamt det var eftersom det tar ca 1½ från dörr till dörr, och sedan lika lång tid tillbaks, man kunde ju lika gärna ha tagit det på telefon då. ne det var inte alls kul. Men det gick bra, det lilla vi sa på dessa tio min, går ju inte att bestämma så jätte mycke heller till efter tisdagen då vi ska till möte med den "nya" arbetsförmedlingen, så efter det vet vi väl LITE mer om vad som ska hända med mig. Så jätte bra början på torsdagen blev det ju inte och det blev värre på väg hem, då jag nästan var hemma jag kom på att jag inte hade några nycklar till dörr´n, så jag fick lite panik där ett tag, Kommer jag få sitta ute på altan i timmar tills en familjemedlem kommer hem, ne, det vill jag inte, och jag mötte faktiskt min syrra som skulle till skolan, men då hade jag inte tänkt på att jag inte hade en nyckel med mig, annars så hade jag nog fått hennes, men som vanligt så händer detta just mig också. så jag gick och svor resten av biten hem, vi brukar ju också ha en extra nyckel gömd i närheten, men en sådan fanns det ju självklart inte heller nu. men som tur var så var föräldrarnas sovrumsfönster öppet lite så där hade jag väl en liten chans att smita in på, men det är inte det lättaste heller då det ligger en liten bit upp på huset, så jag fick tänka lite som MacGyver här på hur jag skulle kunna ta mig in, gick och hämtade en av trädgårdsstolarna, men den var ju självklart för kort för att jag skulle kunna klättra in, åh, vad ska jag göra då, tänkte jag, då kom jag på att en stege skulle väl funka så jag gick och kolla om vi hade en stege jag kunde använda, och som tur var hade vi det, yes! Så den fick jag släpa upp en bit, men jag kom in till slut. Lite bra att man ser på MacGyver, då kan man tänka på vad han skulle ha gjort, även om han kanske bara  skulle ha hoppat upp, men jag är så kort tyvärr. :) Så jag fick lite äventyr denna dag.

Ne, nu ska jag gå och göra lite lunch, har inte ätit något sen kl 7 imorse och då bara två mackor och juice.
Hörs!

Lite kul lista

Lite kul lista, se hur du är genom ditt namn.

A: You look good naked.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed.
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You never let people tell you what to do.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: You never let people tell you what to do.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.


P: You are popular with all types of people
E: Damn good kisser.
T: You're loyal to those you love.
R: Fucking crazy.
A: You look good naked.

liten uppdatering

Nu är min blogg också flyttad till det nya, känns lite som om jag är den sista som har fått det fixat. hihi, men jag trodde att blogg.se skulle fixa allt åt en, men där hade jag fel. :) men jag hoppas att allt går bra, lite skönt att man slipper skriva in den där "koden" när man kommenterar nu, var lite jobbigt ibland det där, så jag hoppas att det inte kommer tillbaks.

Imorrn ska jag iväg till stan för möte med Misa, eller ja med min mentor där. Vi ska väl kolla på lite studiebesök och bestäma lite inför fredagens studiebesök hos fotografen, lite jobbigt att det blev just på en fredag, då jag brukar vara ledig, men jag ska vara i stan vid 13 så jag får lite sovmorgon iallafall, och det är ju en kul grej jag ska på så det ska nog gå bra.:)

Jag har inte så mycket mer att berätta, blir väl mer imorrn eller på fredagen om hur mitt studiebesök var.

Var tog sommaren vägen?

Image and video hosting by TinyPic
Tänk om man kunde ha så här härligt väder varje dag. (bilden är från våran fotosession för några veckor sedan)
Modell: syster
Foto: Jag

Var tog sommaren vägen tro? Tänk att det har sett ut som på bilden ovan för bara några veckor sedan, nu är det bara grått och kallt. Tänk om det bara var den lilla sommaren vi fick iår, och resten blir så här grå och kall, ne fy vad tråkigt. Jag hoppas verkligen inte att det blir så och hoppas istället att värmen och det fina vädret kommer tillbaks snart.

Ja, vad händer för mig i veckan då, hmm, imorrn är jag ledig som vanligt vilket är jätte skönt. Tisdag och onsdag ska jag iväg till restaurangen som vanligt, på torsdag ska jag på möte på Misa. och fredagen ska vi äntligen på studiebesök hos fotografen Jejje.

Nästa vecka, alltså vecka 22 blir lite kul, för då på måndagen kommer farmor hit för att hjälpa mamma med syrrans student, laga mat och så, på tisdagen blir det möte med den "nya" arbetsförmedlingen jag ska gå på nu istället för MISA så då har jag ledigt från restaurangen, men ska nog dit på onsdagen, tordagen är jag ledig då min syster tar studenten, och då ska jag vara fotograf åt henne, ska bli riktigt kul, ska se om jag får visa några foton sen om det blir några fina, men det tror jag nog att det blir. Om ni vill se såklart.

Lika som bär

Image and video hosting by TinyPic
 

Någon mer än jag som tycker att Alexis Bledel och Sara Paxton är sjukt lika varandra, speciellt vid ögonen.

*Bilder från Google

Recensioner

image116FESTIVAL

Har sett denna film förut, men minns inte jätte mycke av den, så det var som att se den för första gång igen. Jag gillade denna, den har allt en ungdomsfilm ska ha. En av dom få svenska filmerna som faktiskt är bra, enligt mig. Funderar på om man ska inhandla den eller kanske önska denna i födelsedagspresent. Rekomenderas.

Betyg:
image117





image118

AQUAMARINE

Denna var väl sådär, lite väl fjantig ibland, hade dom tonat ner det skulle den nog ha varit LITE bättre, men helt ok att slötitta på, kul story, men kändes som om det var för 5 åringar ibland. Inget jag kommer se igen tror jag, men den var helt ok som sagt. Lite kul att se Arielle Kebbel, som spelar Lindsay i Gilmore girls i en roll här.

Betyg:
image119






Bilder från: Lovefilm.se

Johan Wellton

Denna kille från Talang 2008 är så bra, och det är riktigt skickligt, håller tummarna att han går vidare till final. Ett plus är ju att han är otroligt söt ;) Som en liten nallebjörn. hihi



*EDIT* Yay! Han är i final. Happy face! ;)

Fredag

image115


Ja, då har man bytt layout igen, satt typ halva natten med att testa olika grejer
, och detta blev resultatet, blev ganska nöjd, eller jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar det eller inte, men lite coolt blev det iallafall. eller vad tycker ni?

Det har inte blivit så mycke uppdateringar från mig i veckan, sorry, men inte haft så mycke kul att berätta eller att jag inte varit på så mycke skrivhumör. Idag har jag iallafall inte gjort så där jätte mycke, eller ja, jag har tagit hand om all tvätt som fanns och tvättat upp det som går och strykit det, och sen så har jag tvättat rent tvättmaskinen också, så där har jag varit duktig. =) Ganska fint väder är det idag eller iallafall just nu, men det har varit lite för kallt för att vilja vara ute så mycket. skulle ha varit kul att sticka iväg och fotat, har ju fotat precis allt som går att fota i närheten haha. Men det får bli någon annan gång.

Ikväll blir det nog film på schemat, har en film kvar att se från Lovefilm, älskar när dom kommer lagom till helgen. :) Men tyvärr så är det min sista för ett tag nu, har nu sett alla filmer jag får på en månad, jag får inte kolla så fort på filmerna när dom kommer, men man kan ju inte låta bli när man nu kan göra det och inte har så mycket annat för sig. Sen har jag ju några Macgyver avsnitt kvar att se från min senaste köpta box, har jag tråkigt kan jag ju ta fram den och se på.

Ne, nu ska jag nog ta och fixa en önskning av en banner jag fick igår på jack & Jennifer från Days, ska bli kul, inte ofta man gör på dessa två.


Vad händer hos er denna fredagskväll?

Tandläkare och Betty

Jag har inte varit på så mycke skrivhumör dom senaste dagarna, så det har inte blivit så mycket av det, ni har mest fått foton av mig, så jag hoppas att det är kul att kolla på så länge. Idag har jag varit på restaurangen som vanligt, och ska dit imorrn igen också, men gud så trött jag blev när jag kom hem idag, somnande när det var Gilmore girls på tv vid 16 tiden och vaknande till igen vid 18, jag sov i TVÅ TIMMAR! shit, men kroppen behövde väl det, men hoppas bara att jag kan sova bra ikväll också då, men det tror jag för jag är fortfarande trött. Sen så har jag varit tvungen att byta tid hos tandläkaren..igen, kunde tyvärr inte den 28:e. det är dagen före min systers student så det gick inte så bra då. Men iallafall så ringde tandläkaren idag när jag satt på bussen hem och vi bestämde en ny tid, och det blev på torsdag, usch, men ganska skönt att få det gjort också, så man slipper tänka på det.

Ja, snart börjar Ugly Betty, ska bli kul att se igen, hoppas man får se Betty och Gio i dagens avsnitt, dom är så söta tillsammans, mycke sötare par än Betty och Henry, hoppas hon ser det också snart ;)

segelbåt

image114
En segelbåt från gårdagens båttur, blev rätt så nöjd med bilden. Lite synd att skogen bakom båten blev ganska sne, menmen..

Har inte gjort så jätte mycket idag, suttit här och kollat runt, och sitter nu och kollar på Nya tider. Skulle vilja ha suttit ute idag, men vädret är inte det bästa, visst det är sol och blå himmel, men det blåser som bara den.

More than words

Riktigt fin låt detta <3
Extreme - More Than words

 

Lilla jag

image111

 

Sorry för mitt bildspam ;)

Berg och hav

image110
Hade skrivit ett litet inlägg, men när jag skulle spara och publicera så fick jag logga in igen och då försvann ju självklart inlägget, det händer ju bara när jag glömmer att ta spara som utkast. Typiskt.

Mer från dagen

image108
En fiskmås kom flygandes bredvid oss =)

image109
Lilla Vaxholm =)
)
åh, vad jag skulle vilja åka över till den där fästningen och fota porträtt)

Stockholms skärgård

image107

Var ute med föräldrarna med våran båt idag, och tog en massa bilder, blev ca 106 bilder på hela dagen. Vi åkte till en ö som hette Bockholmen och var där en stund eller ja i ca två timmar blev det nog ändå. Jag gick runt och fotograferade, men tyvärr så fanns det inte så jätte mycke fina motiv, det var lite jobbigt för jag fick klättra en bit på några klippor som var ganska så branta, så det var lite läskigt. ja, jag har inte så mycke att berätta om, låter mina bilder visa mitt äventyr istället, är ganska så trött nu. Ni får ha en fortsatt trevlig söndag!

In the woods

Image and video hosting by TinyPic

Dessa bilder tog jag också idag i skogen bredvid vårt hus, den sista blev inte riktigt som jag ville men den blev ändå ganska cool, men ena stunden hatar jag den och nästa så älskar jag den, vad tycker ni?

Nu ska jag nog se på fredagens Days avsnitt, sen måste jag nog gå och lägga mig, men det känns så tråkigt, blir ju söndag imorrn igen. blää :)

Citroner

Image and video hosting by TinyPic

Jag älskar verkligen citroner, riktigt gott till mycke och både till mat och efterrätter och till och med till rengöringsmedel, och så doftar det ju så underbart gott också. Dom är ju också rätt fina i formen och i färgen.=)

Ja, idag har jag inte gjort så mycke, blev lite chockad imorse (eller ja om man kan kalla 12 morgon) när jag gick upp och ut på våran altan och det kändes som om jag var i Grekland, gud så varmt det var idag. Så härligt, hoppas det fortsätter så här nu till iallafall september. Hade till middagen en liten grekiskt afton med souvlaki, riktigt gott, även om jag inte äter köttet. Men mumms så gott det var.

Imorrn så ska mina föräldrar ut med våran båt i skärgården och jag funderar på om jag ska hänga med och ta lite foton på skärgården, men har inte bestämmt mig än, men det lutar som att jag hänger på, hoppas bara att det är lika fint väder imorrn som det var idag, annars är det ju inte lika kul.

Accepted

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

INFO: Från skaparna av Liar Liar and Bruce den allsmäktige kommer nu den nya filmen Accepted - en hysteriskt rolig komedi om den rappkäftade latmasken Bartleby "B" Gaines (Justin Long - Jeeper Creepers) och hans misslyckanden. När "B" och hans kompisar inte kommer in på college löser de problemet själva ... och startar ett eget college! Snart är tillvaron ett enda stort poolparty med bikinibrudar och ett massivt dilemma uppstår - att övertyga studenterna och myndigheterna att deras bluff-college faktiskt är på riktigt!!

VAD TYCKTE JAG?: Denna var faktiskt bättre än vad jag hade trott, var riktigt kul film, mycke cool ide. ja, mer finns det inte att säga om den, rekomenterar den.


Bilder och infotext från: Lovefilm.se

Det blommar

Några blombilder jag tog idag på vårt äppelträd är det nog.
Nu ska jag kolla på Days, sen vet jag inte vad jag ska göra, har lust att se en film, men har ingen ny att se, har sett båda från Lovefilm redan..=) får se vad det blir.
Image and video hosting by TinyPic

Klippt och färgat

Ja, då har jag äntligen fixat mitt hår med färgning och så passade jag på att klippa det också, eller ja, mamma fick göra det. men tyvärr så blev det inte så jätte skillnad på färgen, vilket var lite tråkigt, skulle ha velat ha det lite ljusare brun. Men det blir ju aldrig som man har tänkt sig tyvärr.

Den vänstra bilden är före och högra efter (gillar verkligen inte mitt hår, det är så tjockt och det är riktigt jobbigt iallafall  precis efter dusch.)

Image and video hosting by TinyPic

Fotografera

Usch vad jag hatar när man ska göra ett inlägg och har en massa man vill skriva ner, men just det här med att man inte vet vad man ska börja med att skriva är så jobbigt, och det där "strecket" eller vad det nu heter står och blinkar på ett tomt "ark" gör det ju inte lättare, den kan vara riktigt irriterande ibland. =) Men ja, idag har jag inte gjort så mycket. tagit det lungt, ska väl kolla om det behövs tvättas, vilket jag tror det gör, eller så gör jag det imorrn istället då jag är ledig, skulle ju med mamma och fota "hennes" häst, men det blev inställt för det skulle komma en hovslagare så det var inte så bra ide att gå dit och fota då, så det får nog bli en annan dag, var lite tråkigt skulle ju vara kul att fota något annat än blommor och katterna ibland. :) Det skulle ju verkligen vara hur kul som helst om man kunde åka på en utlandsresa nu i sommar och fota som en galning, shit att jag inte hade "samma" fotointresse" förra året då jag var i grekland, tänk vad fina bilderna hade blivit, även om vi tog en massa bilder ändå, men man tänkte ju inte på samma sätt då, var typ bara att rikta och trycka av, och man hade ju inte lika fin kamera heller. Men nästa gång jag åker utomland så ska det fanimej fotas..haha. Pratade faktiskt med en barndomsvän dan efter julafton att vi borde åka till Las vegas när vi blir 25,(varför vid 25, vet jag inte) men jag vet inte om det blir av, jag ska inte hoppas för mycke, men visst vore det coolt, men jag skulle nog hellre åka till New york isåfall först, då det är min allra högsta dröm, så avundsjuk på min farbror som jobbar på SAS och får åka till USA och New york ofta, vi har pratat om att jag skulle få följa med honom någon gång han ska dit, men det har tyvärr stannat vid att bara prata om det. Men man ska aldrig säga aldrig, någon gång måste det ju vara min tur...

6 Points

image105
image106

MITT TYCKE: Jag har sett denna förut också, men det var ett bra tag sen, och minns att jag inte gillade den så mycket, men ville ge den en chans till, men tyvärr står jag fast vid att jag inte gillar den, visst så går den att se, men inge mer med det.


*Bilder från Lovefilm.se 

Bild från stan

image104
Lilla jag från när jag var i stan igår. (Där satt vi och åt lunchen)

Bild:  Emmy

Vattenfontän och nyckelpiga

Låter bilderna tala för sig själv, orkar inte skriva så mycket idag, dags för Ugly betty också. =)

image103

MacGyver kan bli film

image102Såg precis denna överskrift på kanal5:s hemsida, det skulle ju vara riktigt kul, men då ska ju också RDA (richard dean anderson) vara Mac självklart, annars kan det ju vara.

"Inget verkar omöjligt för påhittige MacGyver, inte ens en storslagen biofilm 20 år efter seriens storhetstid.

Mannen bakom actionserien, Lee David Zlotoff, gav den glada nyheten på den tekniska mässan Maker Faire häromdagen. Enligt sajten Gizmodo.com äger han rättigheterna till en långfilm, och vad passar då bättre än en påkostad kioskvältare i stil med Indiana Jones?

Några detaljer ville han ännu inte avslöja, och det återstår att se om Richard Dean Anderson upprepar sin roll som den hemlige agenten med avundsvärd kreativitet. Med tanke på alla filmhjältar som kommer tillbaks trots att de hellre borde pensioneras, är det nog ett tänkbart scenario.
"

mer blommor

image100

Dessa underbara blommor från trädgården hade äntligen slagit ut idag, så jag kunde inte låta bli att fota dom.. Så himla tråkigt att det blir jätte dålig kvalitet här på bloggen bara, menmen.

blommor i träd


image99

Det var dessa träd som jag pratade om i inlägget nedan, men någon bild blev det iallafall =) Ne, måste gå och fixa mat, är hungrig. Mer bilder kommer senare :)

En dag på stan

Ja, då var man hemkommen från stan, var riktigt mysigt att bara strosa omkring och bara vara, hade med mig kameran så det blev lite foton :) vi gick först omkring i Gamla stan, var ju ett bra tag sen jag gjorde det sist, jag tänkte att där skulle kunna bli lite fina foton från. Vid lunchtid så gick vi och köpte varsin sallad och gick och satte oss i solen och åt, gu så mysigt och gott det var., sen gick vi till Kungsträdgården för jag ville fota dessa vackra träd som fanns där med härliga rosa blommor i, men tyvärr så fanns blommorna inte kvar, bara några få små :( så vi satte oss där och tog en varsin glass i stället. Efter det så gick vi till Gallerian för jag ville kolla på hårfärg, är sugen på att färga håret, så en sådan kom med hem :) så det blir att färga håret till helgen =) ja, sen så var vi ganska trötta och ville åka hem.  Men det var en jätte trevlig dag i stan. Åkte med Emmy om ni inte visste det redan.
Nedan kommer det lite bilder från dagen.

image97

image98

Sarah jessica parker

image96

Någon mer än jag som tycker att Sarah´s hand på denna bild ser lite läskig ut :) ser lite ut som en 70 årings hand, och dom där ådrorna ser så läskiga ut, ne, ingen hand jag skulle vilja hålla ;)

usch, söndag igen

Ja, då var det söndag kväll igen, usch :) ska iväg och träffa Emmy imorrn, ska nog in till stan eller till ett köpcentrum, vi bestämde inget, mer att vi kunde bestämma det när vi sitter på bussen hehe, känns lite jobbigt att åka iväg imorrn på min lediga dag, men det var bara den dag hon kunde och så såg jag sen att det skulle bli 17-18 grader varmt och sol, så det blir nog roligare och mysigare då :) skulle inte bli lika fint väder på tisdag och onsdag, om man ska tro dom på tv4 väder. Ja, jag har inte mycke mer att skriva och berätta om, kommer nog mer imorrn,

Min favorit

image95

Avslutar dessa bilder på syrran med min favorit av alla vi tog.

Svartvit eller i färg?

Tzatziki

Idag fick jag göra Tzatzikin som vanligt till middagen så jag lägger in ett litet recept på hur jag gör den.

Grekisk yoghurt (rekomenderar Total image93)
Gurka
Vitlök
Salt
svart peppar
olivolja

Riv ca halva gurkan i en matberedare. Pressa ut vattnet i en potatispress (så slipper man hålla på och göra tzatzikin hela dagen, för att det ska få rinna av) Blanda gurkan och yoghurten, lägg sedan i 1-2 klyftor vitlök, salt och peppar och lite olivolja. blanda.  klart!
image94

Jag och Maja

image92

Tre bilder på mig och Maja från idag, det blev riktigt dålig kvalitet på bilderna nu när dom ligger här på bloggen. synd :( hehe Maja var inte så intresserad att vara med på bild.

Foton av: mamma

Baywatch nu som boxar


image90 image91

Åh, vad jag vill ha dessa dvd boxarna med Baywatch i hyllan, så himlans kul att den serien kommer ut som boxar nu. Vilka minnen som kommer upp :) Älskade serien när den gick. dom släpps i sverige om 4 dagar, yay!

Bilder från: CDON.com

 

Sisterhood of the Traveling Pants 2

Åh, vad jag vill se denna så mycket, måste den komma ut i augusti,(och det bara i USA vad jag vet nu) jätte länge tills dess ju :( Vill se den NU!! =)

image89

Ny trailer

Vilka ögon!

image88
Lägger in ännu en bild med syrran som jag tog i tisdags, kolla vilka ögon hon fick på denna. Love <3
Vad tycks?

Vilken avancerad kamera ni har

Har nu ändrat min layout, som är gjort av Johanna. Tack gumman, love it!

Idag har jag inte gjort ett piss. haha, mest suttit vid datorn och kollat och pillat med bloggens layout, har inte mycket annat att göra just nu heller, vädret är inte så kul idag så man kunde varit ute, så det blir väl datorn som får underhålla en idag, får hoppas att det blir finare imorrn. Ja, vad mer kan man berätta, ja, nu har jag nog bestämt mig att behålla kameran jag köpte, det blir ju riktigt fina bilder med den jämfört med min "gamla" systemkamera och kompakt kameran. men kompaktkameran blir då bra att ha med när man är ute på språng och vill slippa ha en stor klump med sig, även om den är ganska liten och lätt för att vara en systemkamera. När vi var och såg på brasan i onsdags så när ena grannen såg min kamera sa hon "gud vilken avancerad kamera ni har" mamma: Vi? ne, det är Petra som har köpt den" Grannen: jaha :) mamma: ja, Petra håller på och blir fotograf" Så jätte avancerad är den ju inte haha.

Har också skaffat mig bloggkoll nu, så har ni det så får ni gärna lägga till mig på era listor. Har ni bloggkoll?

Maj

Känner mig lite stressad just nu, har precis kollat igenom kalendern och lagt in alla möten och så som jag har framöver, känns som om att det blir ganska mycket i maj nu, med möten,studiebesök, restaurangen, tandläkare och syrrans student, varför ska det jämt vara så himlans mycket dom sista månaderna innan sommaren, att man inte kan dela upp det bättre. :)

Vecka 19
Måndag:  ledig
Tisdag:  restaurangen (förmodlingen träffa Emmy efter pratiken)
Onsdag:  restaurangen
torsdag: möte på misas kontor
Fredag: Iväg och fota "mammas" häst

Det är ju beroendeframkallande

image86

Ja, har inte så mycket att tillägga. Lägger in två "nya bilder" på syrran från i tisdags. Det var riktigt cool miljö jag valt, och riktigt kul att vara där och fota, måste nog göras om någon gång. :) och det ligger typ fem min gångavstånd från där vi bor. Har fått ett litet uppdrag av mamma att följa med henne till stallet och fota "hennes" häst i skogen nästa fredag, ska bli kul, eftersom jag aldrig har fotat hästar. så det blir väl att kolla på massa hästbilder för att få inspiration. Detta är ju beroendeframkallande. Haha. :)

Majbrasa

image85

Hade det ganska bra igår, gjorde inte så mycket, men gick och såg på våran (områdets) majbrasa vid 19.30, tyvärr så regnade det lite hela tiden, men det var inte så faligt. Tog med kameran också och tog lite bilder, den ovan är en av dom. :) Hoppas att ni hade det trevligt igår också.  Idag vet jag inte vad jag ska göra, vädret är väl inte så kul även om det är sol och ca 15-17 grader ute, men på nått sätt känns det som om det var grått, konstigt jag vet hihi.
men går nog ut ett tag iallafall senare
RSS 2.0
kommer strax..