Mushrooms



Dessa blev jag nog mest nöjd med. Titta färgerna, helt fantastiskt.

Blomma från gruset



Dessa små blommor såg jag igår, lite kul att dom växer bland våra grus stenar eller vad dom nu kallas
på denna bild har jag tagit ner mättnaden och lagt på en texture
.

Var ute i skogen idag med och fotade, men gick in lite längre denna gång, vi har ett "spökhus" som jag kallar det, i skogen bredvid och tänkte att jag skulle dit och kolla in det och kanske fota det. men hittade det inte just nu, konstigt nog, eftersom jag har sett det en massa gånger från vårt hus. jaja. någon annan gång kanske :) Men hittade en liten svamp och annat som fick komma med på bild istället :) Kommer in med några sådana bilder strax. Vid 8 tänkte jag se på En prinsessas dagbok 2, var inget annat kul och det är en perfekt slö tittar film, perfekt för sådana här tråkiga söndagar.:)

Italien nästa?

Har inte så mycke att skriva om just nu så det kanske inte blir så många inlägg idag. Min helg har varit rätt ok, städat en hel del vilket var ok, då jag kände mig rätt rastlös. och imorrn är jag ledig så det är skönt. Och på tisdag skulle jag till AF för att prata lite om praktikplatsen hos Åsa, skulle fixa några papper tror jag att det var. Sen kanske det blir att jag börjar där nästa vecka, får se vad som sägs på tisdag.

Vi i familjen har också pratat lite om att resa någonstans nästa år då pappa fyller 50, han ville göra det också och han ville gärna åka till Venedig, och jag följer såklart med isåfall, Jag älskar att resa så det säger jag ju inte nej till, men jag får betala resan dit själv och sen får jag mat och det av dom :) Jag skulle nog valt en annan stad eller land, men det ska bli kul att se Venedig också, då blir det andra gången jag är i Italien, så det ska bli kul. det är ju ett sånt fint land. Och kameran följer då med dit, för tänk vilka fina foton det kan bli där :D Kan knappt bärga mig nu när jag har en bra kamera och är så pass fotointresserad att åka ut och resa och fota :) men detta är inte 100 bestämt än att vi åker och att det blir Venedig. Men jag håller tummarna att vi åker någonstans nästa år.

Kvällsfotografering

Blev en liten kvällsfotografering idag, kvällen såg så härlig ut så jag kunde inte låta bli att gå ut ett tag.
Och självklart kom Friskis med ut när hon såg att jag gick :)


Kristallen 2008


Bild:kanal5.se

Då är alla nomineringar klara för kristallen, jag glömmer jämt bort och rösta, men blev lite glad när jag såg att dessa nedan blev nominerade. Så kul att Roomservice blev nominerade till två kategorier. Håller tummarna för dom jag har gjort i fetstil. Vill ni se alla andra som blev nominerade kolla då in här.


ÅRETS MANLIGA PROGRAMLEDARE
Peter Settman, SVT
Özz Nûjen, UR

Hasse Aro, TV3
David Hellenius, TV4
Filip och Fredrik, Kanal5

ÅRETS PROGRAM
Andra avenyn, SVT
Anaconda, UR
Sjukhuset, TV3
Let´s Dance, TV4
Roomservice, Kanal5

ÅRETS LIVSSTILSPROGRAM
Antikrundan, SVT
Grannfejden, TV3
Lyxfällan, TV3

Roomservice, Kanal 5
Skild! SVT

ÅRETS AKTUALITETSPROGRAM
Aktuellt, SVT
Debatt, SVT
Efterlyst, TV3
Rakt på med K-G Bergström, SVT
TV4 Nyheterna, TV4

Komiskt



Kollade lite i mina mappar nyss och när jag kom till dessa så minns jag att jag glömde visa dessa på katterna från fotograferingen med Minna. Det var lite komiskt att alla tre hängde på och satte sig och kollade på, för det har aldrig hänt förut att alla tre var med. Den med Kajsa (vänstra bilden) blev rätt cool tycker jag :)  På tal om katterna så är nog lilla Friskis sjuk, hon har gått och nyst hela dagen idag och ser lite hängig ut. Stackarn. :(

Är fortfarande rastlös så det ska bli skönt att dagen snart är slut, får hoppas att jag inte känner mig likadant imorrn också. Har ju inget inplanerat imorrn så har man otur så är känslan kvar imorrn med. Funderar på om man ska lägga sig och fortsätta se filmen som jag började med igår kväll, tittar nämligen på the whole nine yards (oss torpeder emellan) för 7011:e gången, men åh, vad jag älskar den filmen. Den är ju så sjukt rolig. Men det bästa med den filmen är ju Matthew Perry och Bruce Willis, utan dom hade det nog inte varit samma film.

Rastlös

Just nu har jag en jätte konstig känsla av raslöshet, men ändå känner jag för att inte göra något. Riktigt jobbig känsla för då vet man inte ut eller in. Vad ska man göra då, ska man slappa eller hitta på något :D Men nyss så gick jag och mamma ner till båten för jag ville hämta upp filtarna dom hade tagit ner dit, jobbigt att ligga i soffan och frysa och så ligger filtarna i båten. :) men nu har jag lagt in dom i tvättmaskinen för att göra dom rena och att dom ska lukta gott igen, den där båtlukten är inte så kul tycker jag. Vill hellre att dom luktar nytvättade :) Har också ett enormt sug efter att fotografera lite porträtt, men har ingen som vill stå modell i närheten, frågade syrran för nån vecka sedan men hon kan aldrig sa hon. Är det någon där ute som vill bli plåtad? Eller finns det intresse för en fototävling, det verkar ju vara inne med det bland fotobloggarna nu. Är det något ni kan tänka er att vara med på om jag fixar till en liten tävling där man kan vinna en fotografering eller en tavla kanske? Säg gärna vad ni tycker och kan tänka er.

Tired of this, tired of everything

Känner inte för så mycke bloggandes just nu, iallafall idag. Håller nog på att bli sjuk tror jag, ont i huvudet och i halsen och känner mig rätt trött också. Kom precis från vardagsrummet där jag satt och kollade på när Dogge och Tobbe var i Florida på roadtrip i När & fjärran. Dom är ju för härliga :) Men nu vet jag inte vad jag ska göra, känns lite som om det inte händer så mycke på nätet just nu, tråkigt att vardagen har börjat för dom flesta, då blir det dött i bloggarna. Får nog fixa till min säng innan jag blir FÖR trött, för jag skulle byta lakan idag men kom bara halvvägs, hann bara ta bort lakanen och lägga dom i tvätten, så min säng är lite "naken" just nu . haha :) Sen kanske det blir att lägga sig och se lite på Vänner eller så innan Sex and the city, det vore ju inte helt fel.


Följ min blogg med bloggkoll

Nu börjar det hända grejer


Nu är man hemkommer från stan igen, eller jag kom hem för 1½  timme sen. Det gick bara bra hos fotografen, jag är välkommen dit på praktik men jag skulle höra av mig när jag hade pratat med AF lite, så dom vet vad som händer. Men hon verkade som en trevlig tjej så det kommer nog gå bra, jag kommer att få följa med på bröllop och så, och sen så skulle jag få redigera bilder och lägga in bilder i en album lite snyggt, det var lite det jag skulle få göra. Frågade henne om jag fick ta lite behind the scenes om vi är ute på bröllopfotografering och det fick jag så det ska bli kul. Fick också mail från en annan fotograf som heter Erika och hon sa att hon skulle höra av sig om det kommer upp något uppdrag jag kunde få följa med och assistera på. Men det brukade vara på lördagar hon har bröllop, men det gör ju inget, det är ju kul så :) Får se vad som händer helt enkelt, men nu börjar det hända lite grejer iallafall och åt rätt håll också :)

Självporträtt



Hade en liten photosession med mig själv idag, testade stativet lite mer också :)
Nu ska jag nog gå och duscha och fixa lite mat sen.

Shoot me while I'm happy

Hej!
Låter perfekt! Om du är intresserad  så är du välkommen förbi nån dag så kan vi prata lite och se om personkemin stämmer! imorrn har jag inga kunder inbokade, om du vill droppa in mellan 12-17, annars kan vi boka en tid nån annan dag :-)  Glada hälsningar, Åsa

Detta fann jag i min mail när jag kom till datorn idag, åh, så glad jag blev. Så det blir nog att jag åker in till stan imorrn igen för att prata med henne. Får se om jag hittar till hennes studio bara, men jag tror att det kommer gå bra då det låg vid Odenplan där jag var ganska mycke då Misa ligger där och det hotellet jag praktiserade på, så jag borde hitta lite lättare då. men får ha en liten karta eller en liten beskrivning på var det ligger. Iallafall vad gatan hette måste jag skriva upp. Och just nu skiter jag i om dom på Af inte gillar detta, dom ska inte förstöra detta. är så stolt över mig själv också som fixat detta helt själv med tanke på min barndom och uppväxt då jag inte sa ett enda ord i början på skolan för jag var så blyg och osäker. Så detta är ett sjukt stort steg. Nu gäller det bara att kemin stämmer och att jag gör ett bra första intryck på henne. Men jag tror att det ska gå bra. Fick förresten svar av henne nu när jag skrev detta inlägget att det gick bättre imorrn för henne så då åker jag iväg imorrn då. Gud så spännande, jag kommer ju inte kunna somna inatt hihi. :)

Vad kan detta betyda?

Hej!
Vilken typ av praktik är du ute efter? berätta gärna lite mer? löne-önskemål?
Glada hälsningar, Åsa

Hmm.. kan detta betyda att fotograf Åsa kan vara lite intresserad att ha mig som praktikant? Det vore ju hur kul som helst. Men jag ska inte hoppas för mycke, får tänka att hon inte kan ta emot mig, så blir jag inte besviken om det händer. Men håller tummarna att det kan hända att jag får komma till henne också. Får se vad hon säger när hon har svarat på mitt svar :)

En dag vid Globen



Idag har jag varit vid denna underbara byggnad, åh, vad jag älskar den. Varför jag älskar Globen så mycke vet jag inte riktigt, men åh, vad jag gillar den.  :) Bilderna är tyvärr inte dom bästa då jag tog dom med min kompaktkamera lite snabbt innan mitt tåg skulle komma. Måste nästan ta med Nicke (min systemkamera) och fota Globen någon gång lite bättre. Det gick för övrigt bra på Af idag, vi sa inte så mycke, var väl där i ungefär 35-40 min. Det vi sa var att jag skulle kolla lite fakta på dom arbetsplatser jag varit på och när det var om jag minns det, det har varit rätt många praktikplatser som jag har varit på. Med detta skulle då upp på mitt cv som vi började lite på idag också. Pratade också lite om en fotobutik skulle vara något där man framkallar bilder, men jag vet inte mycke om vad dom gör i sådana butiker, framkallar dom bilderna själva där eller skickar dom vidare bilderna. Och vad gör dom annars i sån butik. Någon som vet? :)

Jag passade också på att gå förbi restaurangen jag var på i våras och lämna in min tröja och förkläde som jag inte hade hunnit lämna in förrens nu, var där någon söndag för någon månad sen men då hade dom stängt tyvärr. :( Men när jag kom där så blev dom jätte glada att jag kom och hälsade på, chefen där frågade lite vad jag gör nu och då sa jag att jag kom från Af då. och berättade lite om det. Var där och pratade i ca 5 min innan jag behövde gå så jag inte skulle missa bussen hem. men det var jätte kul att träffa dom igen. Lite synd att jag inte vill vara på restaurang annars så skulle jag nog få arbete där, och där skulle jag nog ha trivts isåfall, för dom är ju så gulliga där. jaja. Sen så höll jag på och leta efter min buss för dom hade flyttat på hållplatsen..igen. (dom håller på och bygger om där) så jag gick runt där säkert tre gånger innan jag hittade rätt. Fick nästan panik där ett tag och tänkte åh, nu kommer jag inte hem. haha. Men det gick bra till slut. Jag kom hem. :)

Allt ska vara så himlans komplicerat

Har precis sett på Systrar i jeans, som jag fick i födelsedagspresent. Åh, vad jag gillar den filmen.:) Jag längtar verkligen tills jag får se tvåan. Så himla nyfiken på den så jag spricker snart. haha. Sen så har jag kollat efter lite fotografer som jag kunde mejla om praktik, så jag har fått iväg några fler mejl nu. Fick förresten svar från en jag hade mejlat för någon dag sen, men hon kunde tyvärr inte ta emot praktikanter. Lite tråkigt, men jag överlever. :) Får hålla tummarna att någon nappar, men den chansen är nog inte så stor tyvärr. Inte ofta fotografer kan ta emot praktikanter. Men skulle iallafall ta chansen i att fråga iallafall, man kan ju inte få mer en ett nej. Och lite tråkigt om jag hade fått nått utav detta, och då inte ens tagit chansen att fråga ens. Man har ju iallafall försökt då.

På tisdag ska jag ju till Af och det känns väl helt ok nu, rätt skönt att sätta igång med allt, så man kan få ett jobb snart. men är rätt nervös över vad som kommer sägas när jag är där. Kommer dom tjata på mig att ta en praktik på en restaurang, bara för att jag har den utbildningen och att det är lättare för mig att få jobb där, visst så skulle det varit lättare för mig, men jag vill verkligen inte gå tillbaka inom det, jag gav det en chans till efter gymnasiet. men kände likadant efter det också. Jag hör inte hemma i en restaurang. varför ska allt vara så jobbigt och komplicerat för. Varför kan inget gå lätt någongång och nu när man känner att det är det här jag vill göra. Jag känner mig verkligen lycklig efter att jag har fått fotografera människor, och det har gått bra. Men jag ska inte ge upp nu, men ett tag till kan jag nog kämpa. Men vad ska jag göra om detta inte funkar?

Hihi, sorry om detta blev lite jobbigt inlägg. :) Hormonerna är nog i farten igen ;)

After eight tårta



Mår mycke bättre nu, Iprenen hjälpte som tur var. Skönt. Så nu kan jag lägga in tårtan jag gjorde igår, och det blev en After eight tårta, som blev mycke god, perfekt för alla chocoholics där ute ;)

Detta behöver du till:

Tårtfyllningen:
Tårtbotten
2 stora bananer
3 dl vispgrädde

Mörk frostning
50g smält smör eller margarin
3dl florsocker
5msk kakao
1-2 msk grädde eller vatten
1st hårt vispad äggvita
After Eights


Blanda florsocker och kakao.
Tillsätt smält smör och grädde, rör tills smeten kallnar.
Rör försiktigt i äggvitan. Gör tårtfyllningen, och lägg sedan grädden mellan bottnarna.
ska ni ha after eights i frostningen så kan ni smälta några i mikron och blanda sedan i smeten. (står inte hur den som skrev receptet gjorde detta) Bre över frostingen överst och dekorera sedan med After Eights. Ställ sedan tårtan i kylen i minst 40 min.

Jag gjorde om lite i receptet, och tog bort bananerna, och istället vispade jag upp grädden och hade sen i lite chokladsås, så det blev chokladgrädde istället för banangrädde, och man kunde nog också ha after eights i chokladfrostingen, men tyckte att detta var lite bättre då after eights är rätt starka i smaken, så det var lite bättre att bara dekorera tårtan med dom. Men detta är bara enligt min smak, ni får göra hur ni vill.

Liten paus

Kommer bara in och säger att det kanske inte blir så mycke datasittandes för mig idag, har mensvärk och jag brukar bli så dålig den första och andra dagen, så det blir nog en dag i sängen, men tog en ipren nyss så jag hoppas den hjälper. Kommer då in och bloggar om jag mår bättre, men annars så får ni ha en trevlig söndag så länge :)

Min födelsedag


Foto: Pappa
Här ovan sitter jag och öppnar presenterna, varför jag höll handen så mot brösten på andra bilden var för att jag fick ont där :)


Några av presenterna, chokladen fick jag med från cyberphoto.
Systrar i jeans och örhängen. Fick också en fjärrutlösare till kameran, men den glömde jag ta kort på men här ser ni hur den ser ut. Fick också en poster med friends som jag också tyvärr glömde ta en bild på, men tar nog en bild om den kommer upp på väggen så kan ni få se. Fick också ett filter till kameran, och har ingen bild på den heller tyvärr.


Fick också kamera halsbandet från Bettiesgalleria


Och nu har jag äntligen ett stativ, yay. och denna var jätte bra och fin. Blev rätt nöjd med bilden till vänster, rätt cool bild på stativet :)

¨
Foto: pappa
Här har jag precis öppnat paketen där stativet låg i :)

Sist men inte minst fick jag dessa fina fanarts och banners från söta Sandra och Johanna
 

Ja, det var lite från dagen och vad jag fick i födelsedagspresent, det har varit en rätt bra dag, men det gick rätt fort tyvärr :)Kommer in med ett inlägg om tårtan imorrn. det blev inte världens finaste bilder, men orkade inte göra om dom, det var bara så jag kunde visa lite snabbt. Tänkte lägga mig och se på tv nu. God natt

Apple



Var och fotograferade vårt äppelträd idag, eller det var igår igentligen då kl är snart 00.30. fick inte så jätte många då det började regna och jag fick gå in med kameran så den inte skulle bli förstörd. Men dessa ovan blev jag nog nöjdast med.

Ska nog strax gå och lägga mig också, är rätt trött och så har jag lite ont i magen så det ska bli skönt att lägga sig. Men tänkte nog se nått avsnitt av Vänner först innan jag ska sova. Fyller år idag också, men det vet ni säkert redan :) Kommer in på kvällen sen och berättar hur min dag varit och visar vad jag fått, så de blir ett litet födelsedagsinlägg imorrn kväll. Ville ha mina presenter på kvällen så har jag något att gå och sukta efter på dan ;) jaja, sängen var det, Natti natti.

Trevlig helg!


Svart/vit eller färg?

Då var det fredag igen, yay. Men idag händer det nog inte mycke, ska strax se om det finns tvätt att fixa, så slipper jag det imorrn när jag fyller år. Känns konstigt att man blir 22 imorrn. Det känns verkligen inte som om jag är så "gammal"  Jag är fortfarande 16 år. hihi. Idag kommer bror hem, så det ska bli kul att höra hur hans vecka varit i degerfors. Samma dag vi åkte hem så skulle han på sin första träning där och innan vi hade kommit hem så när pappa pratade med honom i telefon efter träningen sa han att han skulle få skriva in sig där i ett lag redan. Nått sånt var det iallafall, kan inte mycke om fotboll och sport. Men det var ju lite kul, det betyder ju att han är bra. Så han kanske blir nästa zlatan om några år. hihi.

Degerfors


Tänkte att jag skulle få upp resten av bilderna från Degerfors. Söndagen åkte vi och handlade det som fattades, som lampor bl.a, sen så gick vi runt i stan och kollade. Åkte bl.a till en fotbollsarena, där Patrik (bror) kommer vara mycke nu med träning och matcher. På bilden ovan läser pappa,bror och mamma på en skylt som fanns där.


Till middagstid så gick vi och hämtade hem lite mat från en pizzeria bara utan för dörren nästan, som hette Ralf´s :) Jag tog en grekisk sallad som ni ser på bilden ovan och nedan. och den var jätte god, hade också vitlökssås på den också. mumms. Det som var bra med denna också var att dom hade sorterat alla grönsaker och ost så bra istället för att ha det blandat, då var det lätt att ta bort det man inte ville ha. Toppen..

Sen hände det inte så jätte mycke resten av dagen och på måndagen, Mer än att jag fick värsta skrattanfallen varje dag vi skulle sova. Ni såg ju lite om vad jag hade gjort på måndagen i mitt videoinlägg nedan.

Hatar movie maker

Åh, vad jag hatar windows movie maker, den ska alltid krångla, jag som hade gjort lite videoinlägg till bloggen och skulle sätta ihop det till en liten film,på syrrans dator då jag inte kan använda movie maker på min, så hakar den upp sig, och jag kan inte spara den. Gaah, Jag orkar nog inte göra om allt om det förloras.. Förbannad jag blir på skiten. Jaja, dax för middag. hörs senare.

Utmaning: favoriter

Hittade denna utmaning och tänkte att jag kunde göra den

Mina favoriter:
1. Klädbutik: Då jag hittar nästan alla mina kläder i kataloger så blir det nog Ellos just nu
2. Inredningsbutik: IKEA
3. Godis: Choklad & Lakrits
4. Stad: New york
5. Dryck: Läsk eller vatten
6. Musik: Mix megapol, det som brukar spelas där
7. Tv-serie: Gilmore girls & Vänner såklart
8. Kvinnlig skådespelare: Lauren Graham
9. Manlig skådespelare: Matthew Perry & Scott Patterson
10. Film: The whole nine yards &t he whole ten yards
11. Träning: Styrketräning
12. Bakverk: Allt som har med choklad att göra ;)
13. Glass: Choklad & Lakrits

Utmanar den som vill.

Portfolio & design


Sitter här nu och väntar på att Days ska börja, även om jag nog bara ska halvkolla, har också fixat lite på min portfolio så jag kan skicka iväg mejlen snart, vill gärna göra det innan tisdagen. Ni kanske kan få se den redan nu och kolla om ni tycker att det är något som fattas, vore snällt :) Den hittar ni här 

Fastnade med min layout igår kväll, gick väl och la mig vid 1-2, gud, vad tiden går fort när man är inne i sånt där. Skulle också skriva ett inlägg innan jag stängde ner men kom inte in på publish me konstigt nog, men la mig i sängen och kollade på två avsnitt av Vänner istället. Ganska skönt att göra det för att slappna av och varva ner innan man ska sova.

Onsdag



Här är en av bilderna jag tog på mig i degerfors, och man kan inte tro att det är en kyrkogård bakom mig, varför bilden blev sne var för att jag fick balansera kameran på en pinne bredvid ett träd och det gick bara att ha kameran lite på sne för att inte den skulle ramla. Åh, vad jag vill ha ett stativ. Men jag gillar hur min nedredel blev på bilden.

Har världens ont i min ena tumme, brände mig självklart på strykjärnet idag, och typiskt nog var det när jag var klar och tog undan grejerna. Jaja, dagen har varit rätt slö annars, förutom att jag strök en massa för ett tag sen och resten av dagen blir väl inte så vild heller. Blir väl lite tv tittandes även om det inte var något bra förutom Sex and the city. Får se vad jag hittar på. Har ju en bloggdesign att göra också så det kanske blir att fixa den. Sen så har jag ju lite kvar att berätta och visa om min helg i Degerfors också. Sen såg jag idag att jag fyller år på lördag och inte fredag, fattar inte vad jag fick att det skulle vara på fredagen ifrån. Weird ;) Fick mejl från min mentor på Af idag äntligen, och där sa hon att jag kunde komma tisdagen den 26:e kl 13. Så det är rätt skönt att veta nu 100 när jag ska dit, och det var rätt skönt att det var nästa tisdag jag skulle dit också, men jag har för mig att dom bara är där den dagen i veckan. Nu ska jag gå och fixa lite käk. see ya!

Recensioner

HANNAH MED H

Denna var lite bättre än vad jag hade trott, men ändå inte. Var rätt spännande, vilket jag inte trodde att den skulle vara. Men den var tyvärr inget för dvd hyllan, men helt ok att kolla på.

Betyg:









EN ÖM KYSS

Denna handlade om religion mest, och hade en story liknande Romeo & julia. Då jag inte gillar religion och lyssnade med ett öra på religion lektionerna i skolan så var detta inget för mig. Trodde också att det var en svensk film, men det var det inte. Ne inget för mig som sagt.


Betyg:

Filmtajm

Jag kunde inte låta bli, jag beställde kläderna. Ska bli spännande att se om något passar, med dom kommer väl om 100 år kan jag tro som vanligt när man beställer från kataloger, det är det jobbigaste med det. Men annars är det jätte bra för mig då jag nästan aldrig hittar något i affärerna. Nu fick jag också lite rabatt och även en påslakanset på köpet och den var rätt fin också lite sådär beige och guldfärgig, så det var toppen :) Tänkte lägga mig i sängen nu och kolla film, så hinner jag det innan Sex and the city. Hörs senare, kommer nog in efter filmen med recensioner :)

Vill ha!



Kollade runt på lite online shoppar och hittade dessa på Halens och Ellos. Vill ha! Jag är inte jätte intresserad av kläder och tycker att det är jätte tråkigt att shoppa för det mesta, så jag vet inte vad man ska ha nu och sådär. jag köper det jag gillar och tycker är bekvämt att ha. men har hört att man ska ha en rutig skjorta nu i höst, men har velat ha en nu ett tag iallafall. Måste nästan beställa detta och prova, man kan ju alltid skicka tillbaks, men om allt passar och sitter bra så är det inte så kul för min plånbok. Men det kanske blir någon present till mig själv, fyller ju år på fredag. Får se hur jag gör.

bilden på blusen är från Halens och resten av bilderna från Ellos

Degerfors,fortsättning..


Vi slet och slet med att få iording på bror´s lägenhet :)


Här får jag äntligen mat :) Fotot är taget av pappa

Min goda mat som bestod av vegetariska vårrullar,ris, sallad och sötsursås, mumms. Efter denna tallrik mådde jag hyffsat bra igen.

Dessa bilderna är från lördagen också. :)

Jag som barn


Mamma hittade lite tavlor på mig idag, eller ja, några har vi som hänger i huset., men hon hittade en extra i en garderob. Passade på och ta lite kort på tavlorna (därför den lite kassa kvaliten) och visa er hur jag såg ut när jag var barn ;)
På dom nedre bilderna vilket är samma bild så är det jag på höger sida och syrran på vänster sida.

Det blev inget Af idag. Jag mejlade henne där, men inte fått svar än och jag ville gärna vara 100 på att det var idag och vilken tid, för det tar mig ca 2 timmar att åka dit och sedan lika långt tid hem igen och då vill jag ju inte åka i onödan, om det nu visar sig att det inte var idag. Vad jobbiga dom ska vara och inte höra av sig. blir tokig. Men tänkte att jag ska bli klar med min portfolio idag och försöka få ut lite mejl, då gör jag ju något iallafall.

Min helg i Degerfors


Här är huset bror ska bo i tre år nu.


Så här blev då det lilla köket när vi var klara.

Vardagsrummet blev så här fint.

Vardagsrummet + hans säng+ bror ;)


Vi kom fram vid 12 tiden på lördagen och nästan direkt så började vi bära in alla grejerna vi hade med, jag mådde inge bra hela resan dit, så jag tog det lungt, men hjälpte till så gott jag kunde. När jag hade gjort allt jag kunde göra, så gick jag runt och fotograferade både ute och inne. Var även runt lite på kyrkogården som fanns bara utanför dörren. Den var jätte vacker så det var kul att vara där, tog lite bilder på mig där också, även om dom inte blev så jätte bra då det inte fanns så mycke bra plats att lägga kameran på så att det blev bra. Fick också reda på att huset är ett f.d polishus så det var lite kul, och bror hade också fått den näst största lägenheten där. Vi blev klara vid 18 tiden och då var vi alla rätt trötta efter fyra timmar i bil först och sedan konka stora och tunga möbler. Och jag hade inte ätit sedan morgonen, för jag vågade inte äta då vi stannade på Mcdonalds i Köping, så jag började bli riktigt hungrig, även om jag hade ont i magen. Vi gick iallafall ut och skulle se var vi skulle äta någonstans, vi tänkte först på en pizzeria, men vi gick sedan förbi en kina restaurang och jag ville hellre äta där då jag gillar det mer, och som tur var så blev det den till slut, åh, så gott det var, och det blev väl mycke godare då jag var så hungrig. Jag åt upp allt, och jag brukar inte göra det annars. Men så skönt att få mat i magen. Vi gick sedan tillbaks då vi var för trötta för att gå runt i staden mer. Satte på oss mjukisbyxor och satte oss i soffan och kollade på tv resten av dagen. Det var lördagen det, får nog berätta om dom andra dagarna imorrn eller senare, känner mig rätt trött nu igen.

Läst ikapp

Nu har jag läst ikapp bloggarna på bloggkoll. Det var runt 187 inlägg, shit vad ni bloggar ;) Men orkade tyvärr inte kommentera just nu, känner mig för stressad för det, men ska göra det när jag känner mig lugnare och så. Tänkte nog smita in i duschen nu och efter det ska jag nog försöka få in alla bilder jag tog in på datorn så jag kan lägga ut några idag iallafall. Känner mig lite nervös inför imorrn hur det ska gå och jag vet inte ens om hon kommer vara där eller vilken tid jag ska dit. Inget mobilnr fick man heller tror jag, så man kunde sms:a eller ringa, så jag vet inte hur jag ska göra imorrn. Åh vad jobbigt det är att inte veta något. Får se hur jag löser det där, orkar inte tänka på det just nu känner jag. Duschen var det. Kommer in senare med ett inlägg med bilder.

Home sweet home

Nu är man hemma igen, känns jätte skönt men ändå tråkigt. Kändes lite konstigt att lämna bror där.  Jag kommer in lite senare och berättar lite och visar bilder, tänkte bara säga hej och berätta att jag är hemma nu.

Bye!


Ska stänga ner nu och lägga mig, ska ju upp tidigt imorrn.:( Vi hörs på måndag igen. Ha en jätte skön helg!

Bildserie



Nu är man mätt och belåten. :) Och efter maten så fick jag se dom första 40 bilderna från sessionen med Maria och dessa tre ovan blev rätt härliga, även om det inte ändras så mycke i dom. I like!

Fick till middagen också veta att vi ska åka vid 08 imorrn bitti, så det blir att gå upp tidigt. Fy, vad jobbigt. Nu ska jag nog försöka bli klar med packningen och sen blir det nog en film. Hörs senare.

Packning


Bilden har inget med inlägget att göra

Nu sitter jag här nyduschad och ska strax äta lite mat. Sen så måste jag fortsätta min lilla packning. Vet ni, jag fick bara ner kameran och det extra objektivet in i kamera väskan, sen så tröttnade jag av packningen och satte mig här..haha, ja, jag hatar att packa. Jag är heller inte så bra på det tyvärr. Minns när jag var mindre och familjen skulle till en strand så packade jag jämt lite grejer att ha med om jag skulle få tråkigt, lite pyssel sådär. och denna gång så tog jag upp grejerna ur min lilla väska jag hade med på stranden, och jag brukade ha med lite onödiga och konstiga saker då, men detta tar nog priset. Jag hade en hålslagare, EN HÅLSLAGARE! Vad skulle jag ha en hålslagare till på stranden. Helt sjukt. Men just då tyckte jag att det var bra att ha antagligen. Jag skrattar varje gång jag tänker på det. Vad knäpp man är ibland.

Hittade förresten laddaren sen, phu!

Försunnen?

Håller på och kollar på Days nu, men sen så måste jag gå och äta frukost eller brunch blir det väl :) och så måste jag leta eftet en sak, min laddare till min kompaktkamera är borta. gaah, hatar när saker försvinner och detta är en rätt så viktig sak också, måste ju ha kameran laddad tills imorrn. Den låg på en byrå utanför mitt rum senast, men den har föräldrarna tagit ner för att den ska åka med till degerfors, och när man frågar pappa om vad han lagt den så säger han jämt, ne, jag har inte rört någonting, och om man frågar om han har kastat något så säger han samma sak varje gång och sen så hittar man den grejen i papperskorgen. Så det är ingen ide att fråga honom ibland. Så det blir att leta järnet idag, man skulle ha en gps på varje sak så slipper man leta efter grejerna. haha.

God natt

Har nu suttit och jobbat lite med min portfolio, och detta gör jag för att kunna visa dom fotograferna lite av mina verk när jag ska mejla dom lite enklare än att bifoga bilder. Men att välja bilder att lägga in där är inte det lättaste. Har också blivit lite tvätt och strykning idag, för att bror ska kunna få med sig lite kläder och så. Men nu är jag lite trött så jag ska nog krypa ner i sängen och se på Satc. Sov så gott!

Fick ännu en bild på mig från Maria via hennes blogg, det är en underbar bild men gu så jag ser ut här, värsta fettklumpen :)

Fotokurs

Då var det snart slut på den här veckan också, usch så tiden går fort. Har inte gjort så mycke idag heller, sett lite på tv. Men senare ska jag börja fundera ut dom sakerna jag ska ha med till Degerfors då vi ska åka på lördag, ska väl börja packa lite smått, även om jag inte ska ha med mycke alls då det bara är två dagar, men jag vill gärna ha lite tid på mig, och då kan jag också leta efter dom grejer jag ska ha med i lugn och ro, tycker helt enkelt att det är skönare så här, istället för att packa i sista sekunden, för då brukar man ju glömma det viktigaste. :) Jag fick äntligen mitt första brev från fotoskolan idag med posten, yay, så nu ska det fotokursas ;) Kanske jag inte berättat att jag hittade en jätte bra kurs på nätet som jag nu ska prova på, lät mycke bra och precis det jag vill göra och kunna, och det var heller inte så jätte dyrt och man tar det i sin egna takt. Vilket är toppen. Så det kunde inte bli bättre tajming, då jag kan läsa den i bilfärden som är ca 3 timmar på lördag. Längtar så att få åka i bil så länge, jag bara älskar det. Det är så himla mysigt,men det känns som om det bara är jag som tycker det är kul. :) Jaja, ska bli jätte skönt att byta miljö en stund också, känner att det är något jag behöver just nu, och det var perfekt som en liten sista grej innan vardagen sätter igång. Även om jag får jobba lite där med att hjälpa bror att få upp allt i sin lägenhet.

Paus


Modell: Minna
Foto:Jag

Här är nog en av mina favoriter med dom på Minna. Dom åkte hem idag förresten så nu är det lungt igen.
Har också försökt skiva mejl till olika fotografer, men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det, så jag tar nog en paus från det tills jag kommer på nått bra sätt. Skulle vara så skönt att säga till dom på AF på tisdag att jag har fixat en praktik redan. Men det tror jag nog inte kommer hända nu då det inte är många dagar kvar.

Praktik


Modell: Minna
Foto:Jag

Ser ni lilla kajsa i första bilden. Vi tyckte att det var lite kul att just hon satte sig där, då hon är svart med tanke på häxorna och deras katt, även om Minna inte är häxa nu, men det blev lite komiskt, det skulle vara kul om min ena moster stod där för hon är en häxa.

Idag känner jag mig inte på det bästa humöret. Varför vet jag inte, men man ska väl ha sådana dagar också antar jag :)Jag ska försöka att mejla lite fotografer idag och höra med dom om det finns möjlighet till en liten praktik eller så, för jag fick det som ett litet tips av mamma att jag kunde göra det, man kan ju inte få mer en ett nej, och det skulle ju vara riktigt kul och säkert mycke bra om det blev en praktik hos en fotograf i höst, följa med dom på uppdrag och vara som en liten assistent eller liknande, jag skulle nog lära mig en hel del. Ni kanske minns att jag var hos fotografen Jejje Linder, och hon pratade också om att jag ska få följa med på hennes fotojobb nu i höst. Jag mejlade henne för någon månad sen och hörde efter lite. och hon sa att hon skulle höra av sig nu i höst så kan vi bestämma något. tyvärr kunde jag inte få praktisera hos henne då hon inte hade så mycke jobb än. Men jag tycker det ska bli jätte kul att bara följa med några gånger, så det hoppas jag att det blir av. Men som sagt, så ska jag försöka få ut några mejl till andra fotografer och höra med dom. Men går det inte så går det ju inte, men då har man ju iallafall provat :)

John Farnham - You're The Voice



Åh, vad jag älskar sådana här låtar från 80-talet, denna från det år jag föddes, 1986 :) Synd att man inte minns så mycke hur det var på 80-talet. Och att sådan musik försvinner mer och mer, nu är det bara hipp hopp och RnB på radio nästan. Himla tråkigt enligt mig.

Bild och Ugly Betty



Titta vad Maria har lagt ut på sin blogg :) Ser rätt bra ut för att vara första gången jag blir fotad så här, men jag borde nog smilat här. jaja. detta var ju första gången som sagt :) Men älskar bilden.

Håller just nu på och kollar på en repris med Ugly Betty, kul serie det där. Undrar när det kommer nya avsnitt igen, förmodlingen snart igen hoppas jag. Vill se Betty och Gio bli tillsammans, om dom nu blir det, men det hoppas jag verkligen.

Ice cream



En liten glassbåt jag testade att fotografera för någon dag sen, synd att den var så sönder, men detta var bara lite kul att testa, Inte så märkvärdigt.

Känner att jag börjar bli lite hungrig så jag hoppas att mamma börjar med maten snart, skulle nog bli pasta idag, så det ska bli gott. Annars så har det väl inte hänt så mycke idag, har tagit det lungt och bara varit. Så otroligt skönt när man kan göra det, får väl passa på nu när man kan det innan man börjar vardagen igen nästa vecka. Blää.

Minnas favorit


Modell: Minna
Foto: Jag

Den här blev en av favoriterna för Minna, och den här kommer bl.a upp på hennes sida sen sa hon, för mig så är inte detta någon direkt favorit, men visst blev den lite häftig på något sätt. Nu blir det strax lite varma mackor, så jag ska nog gå ner en sväng. Jag blir så less på att blogg.se ska försämra bilderna rätt mycke när man lägger in dom här, jag hoppas att dom kan göra något åt det snart.

Minna


Modell: Minna
Foto: jag

Första bilden jag tänkte visa er. Så kul att vi hade just det där döda trädet utanför vårt hus, jag såg det och sa bara där ska vi fota ;) Det är underbart kul att fota människor, roligaste jag gjort någon gång, lite synd att jag upptäckte detta på allvar lite sent, då kanske man kunde ta lite kurser och så i skolan eller på gymnasiet istället för hotell och restaurang. jaja.jag är glad att det har kommit fram nu, bättre det än aldrig får man väl säga :) Nu ska jag ta och stänga ner och krypa ner i sängen och se lite på tv, blir nog ett avsnitt av Gilmore tror jag, ni får fler foton på Minna imorrn. Sov så gott!

P.S. Ser ni vilken skillnad det är på våra två kameror,alltså på kvaliteten, dom fotona från behind the scenes är tagna med min gamla och första systemkamera och den ovan är tagen med min nicke (nikon) Är så nöjd så att jag bytte.

Vem är det som kommer på besök?

Mammas vän var ju som sagt inne i syrrans rum idag, för vi har hört lite konstiga ljud därifrån. och hon fick kontakt med två personer som verkar vara där, jag trodde först att det var min gammelfarmor som var där, och det trodde alla vi andra också, men så var det inte utan det var mammas farmor och farfar som kommer på besök ibland. Men dom sa bara att dom bara var där för att kolla till mamma ibland, så dom vet ju att dom är döda så vi slapp hjälpa dom över, så dom ville inte ha något speciellt sagt. Mammas farmor sa också sen "det här var trevligt" och vi alla började skratta, även hon :) Lite sött sagt. Mammas farfar sa inte mycke, bara ett ord på finska hela tiden, han var tydligen lite blygare och försiktigare. Men det var riktigt kul att veta vem det är som kommer på besök ibland. Vi hade tydligen en öppning just i Sandras (syrran) rum, vi kunde stänga det, men lät det vara öppet, vi störs ju inte av det så, och dom får ju gärna komma på besök om dom vill det och se att allt är ok :) Tror ni på andar?

Behind the scenes

Lite "Behind the scenes" bilder från dagens fotografering. Alla tre katterna följde med och satt och kollade på oss, ni ser Kajsa under hennes arm i den första bilden. Ska bli jätte kul att se hur hennes hemsida ser ut sedan. Dessa tre har mamma tagit.






Middag

Det är strax mat, så jag hinner nog inte skriva om dagen mer just nu, men det kommer ett inlägg om vad som hände när mammas vän försökte ta kontakt med hon i syrrans rum. Och så var jag ju som sagt och fotograferade vännen ute i skogen här bredvid huset, ska se om jag får visa några för er senare, mamma ville självklart hänga på och kolla, så jag gav henne uppgiften att ta lite behind the scenes bilder, så några sådana blir det nog också isåfall. ;) Varför jag skulle fotografera mammas vän är för att hon ska göra en egen hemsida pga av att hon är medium, så kan man anlita henne om man vill det, så hon behövde lite bilder på henne till hemsidan och så ville hon att jag skulle ta dom bilderna. Dom blev för övrigt jätte fina, hittade ett litet dött träd som hon stod vid. Riktigt andliga blev några. :) Men igen när jag skulle redigera bilderna, så började Photoshop bråka, men ska ta och prova igen efter maten.

Magont

Har mått lite dåligt nu idag, vaknade med en världens magont, lite som mensvärk, men jag hade ju det nyss så det är ju inte det som orsakade magvärken. Men nu mår jag lite bättre som tur är, men jag är jätte försiktig, för jag vill ju inte ha det tillbaks. Gästerna är fortfarande kvar här, och dom åker nog hem imorrn om jag förstod det rätt. Idag skulle jag få fotografera mamman i den familjen för hon ville ha lite bilder på henne för hon behövde några då hon ska bli medium, men får se om det blir av idag. Hon var förresten i syrrans rum idag hörde jag där vi har hänt lite saker ibland, och det var någon dam som var där men en snäll sådan, så det var jätte kul att höra. hon skulle dit igen och försöka få kontakt med henne igen senare. Men så kul det är att vi hade någon där, för jag är intresserad av detta och tycker att det är så spännnade, och är även jag lite andlig själv, och har känt att man inte är ensam i syrrans rum när man är där. Ska bli jätte spännande att höra mer.

En massa babbel..



Försökte få en bra bild på denna lilla nyckelpigan igår, men hade tyvärr inte det lättare objektivet på då typiskt nog, det som jag kan zooma in mer på, för jag såg sen att det var fullt med blodiglar eller vad dom nu heter i gräset, och jag hatar verkligen dom. fy så äckliga dom är, men ändå så försökte jag så gott jag kunde att kringla mig in där, för jag ville verkligen ha en bra bild på denna. Och denna bild ovan blev nog en av dom bästa, tyvärr inte så jätte bra som jag hade önskat mig, den satt framför bladet alltså inte så där på sidan först och jag fick tyvärr inte en bild just då innan den satte sig på sidan. Tänk vad man gör för att få en bra bild, gå bland en massa iglar och shit i gräset. Haha. Men det var som tur inte helt förgäves. Hihi. Är lite rastlös nu, vet inte vad jag ska hitta på för det verkar inte hända så mycke kul på nätet mer ikväll. Blir nog att lägga sig och fortsätta se på Gilmore girls som jag har börjat se om från s.1 igen. Ska nog snart lägga mig också, börjar bli lite trött. Hoppas att min dröm som jag drömde imorse kan fortsätta, den var ju så härlig inte för att jag tror att den kommer göra det menmen. Jag var kär i drömmen och gud så härlig känsla det är att vara det, men undrar lite vad den drömmen betydde? Kanske att jag saknar att vara kär för jag har nog inte varit det på 100 år. Attans att alla militärerna fick flytta från ön där jag bor, för när vi flyttade hit 99 så kryllade det med en massa snygga killar, Åh, så kul det var ;) Alla tutade på en när man gick förbi, och en gång så var det bussar med militärer i och när man kollade lite halvt på bussen när man gick förbi så såg man alla titta ut genom fönstret. haha, det var kul det. jaja, gud vad jag babblar på, och kanske inte om något som intresserar er så mycke, men kände mig på lite sånt humör, att bara babbla på om ingenting. Så skönt att slippa åka iväg till AF på tisdag, men ändå känns det lite som om jag borde åka och att jag skulle dit iallafall, men jag vill ju börja prata med den personen som jag fick som mentor eller vad dom nu kallar det där, för jag vet ju inte om vem annars jag ska prata med och vad som ska hända nu. jaja. inte mycke jag kan göra. Blir dom sura så får dom bannemig bli det. jaja. nu ska jag sluta babbla, ni orkar väl inte läsa så mycke mer också ;) Natti natti.

Maja picspam



Så här skönt hade Maja det igår, tyvärr inte den bästa bilden, men jag hann bara ta två bilder när hon låg så här innan hon vaknade till, och den här blev den bästa av dom. Hon tycker nog det är skönt att vara hemma iallafall ;)


Kan man vara sötare? Tror inte det :) Lilla busfröt.









Alla bilderna blev inte så jätte fina, men kunde inte låta bli att visa dom. Nu väntar vi på att gästerna ska komma så vi får äta middagen, hoppas dom kommer snart för jag börjar bli hungrig. :)

Söndag


Då var det söndag igen, men det känns lite som lördag vilken gör dagen lite lättare. Idag blir det nog en slöardag, med film och lite tv, ska se på Håll tassarna borta från min dotter, ska bli så kul att se Matthew Perry, Love him. Visste ni att det rycktas om att Matthew och Lauren Graham är tillsammans igen. Jag hoppas verkligen att det är sant för dom är perfekta tillsammans. Men jag är glad över att dom är vänner iallafall om det nu inte blir något mellan dom :)

Blossom



Var ute och fotograferade ikväll, blev en liten spontanrunda i regnet ;) Ovan är två av bilderna som blev till.

Nästa helg så ska jag nu följa med till Degerfors med föräldrarna och bror, som ska fixa brorsan lägenhet där. Det kanske jag inte berättat att bror ska börja på gymnasium där, så vi blir en mindre här i stockholm i höst :) Han ska iallafall gå en fotbollsgymnasium tror jag att det är. Jag skulle nog inte våga flytta över halva sverige nästan när jag var 16. Kände att jag behövde lite omväxling och behövde åka någonstans, så jag frågade om jag fick följa med och hjälpa till. Så det ska bli jätte kul, kameran följer såklart med också så det kanske blir lite bilder igen ;) Men det är som sagt på lördag jag åker, så det blir tyvärr inget bloggandes då på ca två dagar. Men det är ju ett tag kvar :) Himlen är riktigt cool just nu, den är helt rosa/lila. :p

Händer inte mycke

Det händer inte så mycke i mitt liv just nu, så det blir inte mycke inlägg. Men det kanske blir lite mer då jag börjar vardagen igen. Idag är solen framme iallafall, men jätte varmt är det tyvärr inte. Perfekt dag för fotografering men syrran är inte hemma just nu för jag skulle gärna fota henne igen, jag hittade en jätte fin äng lite längre bort här som jag inte ens hade sett förrens för någon vecka sedan då jag var och letade efter Maja. Synd att man inte har fler personer i sin omgivning som är villiga att stå framför kameran.
 
Imorrn så kommer det några vänner till mamma hit på middag, så det blir lite folk här igen, eller ja, det blir väl 2-3 st mer. Men dom skulle tydligen sova över här också men i deras husvagn, lite skönt att det kommer lite nytt folk ibland. Jaja, lugn dag idag som sagt så det blir väl inte mycke uppdatering idag heller. Ska gå och fixa tvätten lite nu.

080808

Usch, vad trött jag är. Gick upp vid 10 idag då jag hörde en glad nyhet. MAJA ÄR HEMMA! Hörde jamandet lite halvt då jag halvsov, men tänkte nog inte så mycke på det, även om det bara är hon av katterna som brukar jama så mycke när hon kommer hem genom luckan varje gång, men sen så vaknade jag nog till när jag hörde föräldrarna säga något med Maja några gånger, jag kunde inte låta bli att gå upp direkt och kolla om jag inte drömt detta. Men det hade jag inte, Maja satt vid matskålarna när jag kom ner till köket. Så skönt att ha henne hemma igen, och hoppas att hon blir det nu resten av året iallafall. Jaja, nu är jag hungrig så jag ska gå och göra lite frukost. God morgon på er!

Filmtajm

LOVE IN MANHATTAN

Denna var en hemsk film, inte hemsk hemsk, utan man satt och grät ända till slutet nästan, och jag gråter inte ofta när jag ser på film, men denna var helt ok annars, trodde inte att den skulle vara såhär, men den är godkänd. :) Ett plus är ju att man sitter och dregglar mellan alla tårar på Dermot Mulroney också ;)

Betyg:







 NÄRA & KÄRA

Denna var helt ok också, men ingen topfilm direkt men ändå lite underhållande, Streep är jätte bra i sin roll här som vanligt. Hade också sina roliga stunder i den, men kände att man började tänka på annat till slutet av filmen,man kände sig lite uttråkad. Iallafall jag.

Betyg:








Bilder: Lovefilm.se

Vart tog sommaren vägen?

Var tog sommaren vägen, det har regnat och varit grått hela augusti. Riktigt tråkigt eftersom augusti brukar det ju vara fint. Jaja, hoppas att det blir fint och varmt snart igen, men det känns ändå lite som om sommaren är slut nu. Jag mejlade AF i förrgår om när det var jag skulle dit och vilken tid, och svaret jag fick gjorde mig rätt förvirrad då det inte var min mentor som svarade och sa att min mentor skulle vara tillbaks den 18:e, men jag skulle ju börja den 12 igen, jag förstår inte riktigt hur det går till. Jaja, ser lite ut som om jag fick en vecka till då, men känner iallafall att jag skulle gå dit den 12 iallafall. Men förhoppningsvis så löser det sig. Får se vad som händer sen.

Houston, we have a problem

Har hållit på med att försöka få till en snygg och bra layout, och det går ju inge vidare. Och just nu orkar jag bara inte fortsätta så det får se ut så här tills vidare. Varför det inte går så bra är nog för att jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. Får se om jag får till något senare för nu ska jag nog ta en liten paus och se film.

An angel in the forest


Modell: Maria
Foto: Jag

Här är då dom två sista bilderna från sessionen med Maria och hennes syster Anna jag har att visa. Iallafall på ett tag. Det var en jätte kul dag och hoppas på fler mysiga dagar med fotograferingar. Nu ska jag nog stänga ner datorn för idag och lägga mig i sängen och se på tv, det är ju snart Satc. :) Natti natti!

LOVE


Modeller: Maria & Anna
Foto: Jag

Har nu redigerat alla bilder på Maria och Anna, eller jag blev klar igår kväll, det var inte lite bilder det inte, men såå himlans kul att redigera och hålla på med bilderna. jaja, nu ska jag lägga mig och se filmen på fyran.

Kanelbullar


Mamma gjorde lite kanelbullar idag, och jag var självklart där med kameran i högsta hugg, ;) dom var mycke goda. Då har man lite gott att tugga på när det är film ikväll. Tänkte se på The wedding date som går på tv4 kl 20, riktigt bra film det, har sett den ett par gånger och har den på dvd också, har ni inget att göra ikväll så se den gärna. :)

Systrarna Björklund


Modeller: Maria & Anna
Foto: Jag

Nu ska jag gå och se på Satc, skulle vara skönt att se på min tv men den har störningar tyvärr. See ya!

Sometimes there's only one thing left to say

 P.S. I LOVE YOU

Fick äntligen se denna, och jag gillade den, var en ganska söt film eller vad man nu ska säga. Bra skådespelare och fin miljö. Lite synd bara att man inte fick se Lisa kudrow så jätte mycke. Men en härlig och mysig film som jag gärna rekomenderar.

Betyg:







Bilder: Lovefilm.se

Söndagkväll


Modell: Maria
Foto: Jag

Har pecis varit och sett filmen Too young to marry som gick på femman, och den var väl helt ok, men den sluta lite tvärt så det blev jag lite förvånad över. Men när det är verklighetsbaserat så brukar det komma lite text om vad som hände sen, och det fick man inte med denna film så det var lite tråkigt. men tänkte på det att tänk om man fick en film gjord baserat på sitt liv, häftigt det skulle vara, och vad spännande det skulle vara att få se vem som skulle spela en själv. Konstiga tankar man kan få ibland. hihi. Har ingen aning om vad jag ska göra nu. Blir nog att lägga mig och se på Vänner igen om ett tag. Usch redan måndag imorrn igen, vill inte att denna vecka ska ta slut. Menmen, vad ska man göra, det går ju inte att stanna tiden tyvärr.  :( Hoppas ni har haft en trevlig söndag och helg.

Anna


Modell: Anna
Foto: Jag

Usch, jag känner mig rätt rastlös och vet inte vad jag ska hitta på. Jag vill ut och resa och ta en massa fina foton på en sandstrand och det turkosa vattnet. Attans att jag inte hade min fina kamera förra året då jag var i Grekland, men man skulle nog inte ha orkat springa runt och ta en massa bilder då det var ca 45 grader hela tiden vi var där. jaja, får hoppas att det blir fler chanser för fina strandbilder i framtiden.

Series into movies

Nu är man tillbaks igen efter lite film tittande, men det blev tyvärr inte Ps, I love you, den funkade inte :( Utan det blev SATC, the movie istället. Den var lika bra som första gången jag såg den på bio. Måste köpa filmen sen. Ja nu vet jag inte vad jag ska hitta på, redigera några bilder till och sen kanske lägga sig i sängen och se några Vänner avsnitt, det är helt otroligt att man aldrig tröttnar på den serien, man har ju sett varje avsnitt säkert 10.000 gånger, men ändå skrattar man lika mycke som om det var första gången varje gång. Det pratas ju om en Vänner film nu, och jag hoppas verkligen att det blir av, även om den kanske inte blir som man tänkt sig eller inte så jätte bra så vill man ju se sina vänner igen och se vad som hänt. men jag tror nog att den kommer bli bra. Sen får det också gärna komma en Gilmore girls film, för jag tycker inte att GG fick det slut den förtjänade riktigt. Och jag VILL veta hur Amy hade tänkt avsluta sin serie, vad den sista meningen är, som hon hade vetat sedan början, men hon vill inte säga något, men det är kanske bra det, då finns det väl en liten chans att en film kan komma, eller? :) Jag håller iallafall tummarna.

Har nu också bytt bloggkollsknappen till den nya fina, så har du inte mig på bloggkoll så lägg till mig nu vetja ;)

Bloggkoll

Läckert


Ni skulle se denna bild i orginalstorlek, den är riktigt läcker.

Nu ska jag ta en liten paus från datorn och redigeringen och lägga mig och se på Ps, I love you. Hörs senare. Maria har förresten lagt in en till bild på mig i sin blogg HÄR

Lördag


Modeller: Maria & Anna
Foto: Jag

Ännu en riktigt härlig bild från gårdagen.

Jag blir galen!! Det är den perfekta dagen för redigering, med tanke på regnet och då ska Photoshop bråka. gaah! Den hakar upp sig och säger att den inte svarar, den har gjort så tre gånger nu. Men får hoppas att den funkar snart igen för jag vill ju fixa bilderna. Resten av dagen blir väl rätt lugn, blir väl att se på Ps, i love you idag, för jag hade glömt att det var Adam och Eva igår, så det blev att se den istället. Har fortfarande rätt ont i fötterna pga av skavsåren, ni skulle ha hört mig igår när jag kom hem och gick för att tvätta dom och sätta på plåster, gud så jag svor och skrek, lät lite som om jag höll på bli mördad i badrummet. haha. Men det sved som sjutton, har aldrig varit med om liknande, och jag hade ju inte bara ett sår utan tre-fyra på varje fot. Åh, vad jag hatar nya skor ibland, men fattar inte varför man inte tänkte på det innan man gick. jaja. Är också snart inne på min sista vecka i semestern också, tror det var den 12:e jag skulle till AF igen, måste nog melja mentorn och höra efter, för jag är inte 100. Men usch, jag vill verkligen inte gå tillbaks till vardagen igen. Blää. Det känns lite som om det kommer bli lite "bråk" med dom, när vi ska bestämma vad jag ska göra, för dom vill nog att jag ska börja på en restaurang eller den här catering stället vi var och kollade på innan semestern. Men har sagt flera gånger att det inte är det jag vill hålla på med, även om det skulle vara lättare för mig att få jobb på eftersom jag har utbildningen. Men dom lyssnar ju aldrig som vanligt. Men nu känner jag att jag vägrar. Och lyssnar dom inte på mig iallafall så har jag lust att bara gå därifrån och börja strejka ;) Vad ska man göra när dom inte lyssnar på vad man säger?

Foto från Maria


Foto: Maria

Maria har lagt ut ett foto på mig nu i sin blogg. yay. och titta vad fint. Men nu blev jag riktigt nyfiken på resten, dom är säkert lika bra dom. Vi får göra om detta någon fler gång Maria, det är ju så kul ;)

Två favoriter...



Dessa två gillar jag skarpt, riktigt härliga och söta. Favoriterna just nu, men då har jag bara sett 6-7 st av alla jag tog :) Så det kommer nog fler favoriter kan jag tro. Men varför ska blogg.se försämra bilderna för.. Grrr. Är så nyfiken på att få se dom Maria tog på mig också. :)

Fotografering


Modeller: Maria & Anna
Foto: Jag

Första bilden från dagen, när jag såg denna sa jag bara aww.. :) Är dom inte för söta.

Hemma igen

Nu är man hemma igen efter en dag med fotografering, var en jätte kul och mysig dag, fick även träffa Maria´s syster, en mycke trevlig tjej det också. Men det enda negativa med dagen var alla mina skavsår jag fick. AJ!. Så det blir att ta det lite lungt i helgen, fick veta att mamma hade Ps, I love you hemma nu, så den ska man nog se ikväll. Ska även kolla igenom bilderna jag tog på Maria och även hennes syster Anna, var nog jätte fina bilder, av det jag såg lite snabbt i kameran.
Tack för en jätte trevlig och mysig dag Maria och Anna ;)
RSS 2.0
kommer strax..