Skorna

Här är då skorna som fick följa med mig hem igår, tyvärr blev det riktigt dålig kvalitet på bilderna. vet inte riktigt vad som hände där, men ni ser förhoppningsvis skorna ändå.När jag gick in i affären så tänkte jag shit så mycke skor för det var riktigt mycke skor där,jag har nog inte sett så många skor på ett och samma ställe förut. Helt sjukt. Sen tänkte jag att det här kommer ta lång tid. och det gjorde det också. Mamma och bror hann handla klart maten innan jag gick till kassan nästan och det brukar ta en timme eller så.Jag var helt svettig, men till slut blev jag rätt trött på mig själv som inte kunde bli klar så jag tog dessa två och gick och betalade. Jag ville helst in fort och ut fort då jag inte gillar att shoppa. hihi. (Alla fyra bilder är klickbara som vanligt.) Båda köpta på Skopunkten. Ni kanske märker att jag gillar när det är lite spännen överallt ;)

Första paret

Andra paret

Dagen

Halloj!
Kommer bara in och säger att det gick helt ok med shoppingen, men gud så jobbigt och tråkigt det är att handla skor. jag dör ;) Hann inte ta bilder på dom idag så jag ska försöka fixa det imorrn så kan ni få se. Kunde också hämta mina jeans och bälte i affären fick ju byta storlekar på dom, men nu ska det iallafall vara rätt :) Blir nog inte att vara uppe så sent idag, är redan jätte trött. berättar lite mer imorrn om jag kan få till några bilder. Natti natti

Minna´s mediumsida

Minns ni att jag fick i uppdrag att fixa lite bilder till mammas väninnas hemsida, och nu när jag har liten bloggpaus så kommer jag ju självklart på att jag glömt att visa hur det blev sen. Typiskt. Så kolla gärna in Minnas hemsida och bilderna jag tog på henne i somras, då hon lagt in några på hemsidan :)

Uppdatering: Resan

Lång bloggpaus va ;) men tänkte bara komma in och berätta nått jag fick reda på idag när mamma kom hem. Flygbolaget som vi bokade biljetter hos till vår Italien resa i Maj-juni nästa år gick i konkurs idag, och vi skulle inte få tillbaks alla pengar från dom heller, men som tur var så hade mamma betalat med kort så vår bank skulle betala tillbaks pengarna. phuu, riktigt läskigt det där när det handlar om så mycke pengar också. Så nu har vi inga biljetter dit och hem, så det blir att boka om dom någon annanstans, men det skulle vi göra i början på nästa år då det tydligen var fler flygbolag som är nära att gå i konkurs också. Mycke tråkigt men det ordnar sig nog som tur är. Riktigt hemskt för dom som är utomlands nu och ska/skulle hem. Imorrn ska jag iväg och shoppa lite och förhoppningsvis kommer jag hem med lite grejer, jobbigt att åka och shoppa och sen komma tomhänt hem igen. Kommer väl in med ett inlägg imorrn kväll om dagen. Kan bli nått inlägg då och då om det kommer upp nått intressant att skriva om. Nu ska jag fortsätta kolla på Vänner och sen är det Roomservice.

Liten bloggpaus

Har inte känt mig på humör för att blogga, kanske för att jag inte haft så roligt att blogga om heller och har inte det just nu heller men tänkte bara säga att jag lever =) Ikväll är det äntligen ett nytt avsnitt av Ugly betty, men veckan har gått riktigt fort för jag tänkte igår att det redan är nästa avsnitt av Ugly Betty idag, kändes ju som om man såg senaste igår, hihi. Blev lite förvånad där :) Har inte hänt så mycke nytt i mitt liv dom senaste dagarna, då jag har ledigt denna vecka och det händer inte mycke kul här i komunen på hösten och vintern så då kan det bli lite tyst på bloggen. men på torsdag ska jag med mamma och bror till köpcentret vi brukar åka till och shoppa lite, men det blir nog att jag går runt ensam då mamma hatar att vara med när jag handlar. haha ;) Ska se om jag hittar ett par fina stövlar och några andra småsaker som ramar om dom nu inte är för dyra där. Attans att man inte har en IKEA i närheten, nu när vi ska dit så är det en dagsutflykt nästan. himla tråkigt då jag gillar att gå runt där. :( Jaja, jag återkommer väl när det händer lite mer, antagligen på torsdag igen så det blir nog en liten bloggpaus för mig.

Slottet



Här är slottet vi var vid idag, visst är det läkert :) Skulle gärna vilja ha en session inne i slottet också, men det går nog inte tror jag, måste man nog boka det och det är nog inte direkt gratis kan jag tro :( Visste ni förresten att Sanna Nielsen´s musikvideo till Empty Room är inspelad inne och utanför det här slottet. Jag visste inte det förrens i veckan när jag läste det på nätet. Lite kul ;)

Dagens utflykt


Bild: Jag

Bild: Mamma

Jag och mamma åkte på en liten utflykt idag för att kolla in platsen ni ser på bilderna ovan och se om det vore något att fotografera på och visst var det en läcker plats fortfarande (var ett par år sedan sist jag var här) Tyvärr var vi inte där så jätte länge då det var sjukt kallt och det regnande. Men det negativa är ju att det är en bit att gå om bussen inte skulle gå, så man måste nästan ha körkort tyvärr. jaja,någon gång kanske man skulle kunna fixa till en session här. Kommer in med någon till bild senare, internet här är sjukt seg idag så det är jätte jobbigt att sitta vid datorn när man inte kan göra så mycke för att det är så segt. Får hoppas att det blir bättre mot kvällen.

Becky


Modell: Rebecca
Foto: Jag

Tyckte att det var lite glest med bilder från sessionen med Rebecca så här har ni en av mina favoriter med henne, är den inte härlig så säg ;)

Kappan och jag



Hade tillfälle att knäppa lite bilder med mig och kappan idag. Är det något att ha, eller ser jag jätte konstig ut? :) Den ser lite blå ut på bilden i mitten, men den är svart.

Händer inte mycke idag, ska ta och se reprisen på Det okända kl 17, det går ju samtidigt som Roomservice på onsdagar.. älskar att det går repriser då  ;) Sen så missade jag Möte med en ande idag, men som tur är så är det avsnitt jag sett som går nu, Har väntat såå länge tills avsnittet om Elvis kommer och så blev jag så glad att dom börjar visa det programmet igen och så visar dom ju självklart dom man redan sett. Grr. Och igår missade jag också Aliens in America för andra gången i rad, vad sur man blir då. Får se om jag kan hitta nått ställe där man kan se avsnitterna, vill ju se härliga Scott Patterson ju :)

Trevlig helg!

Jag fick lite sömn inatt iallafall, somnade väl vid 3 eller nått, och sen så vaknande jag igen vid 6.40 att jag hade ont o magen. Great! :) men kunde somna om efter en stund igen som tur var, men min natt var väl inte så kul. Men nu mår jag bättre men är lite hungrig och trött så jag ska väl gå och se om man kan hitta något att äta snart. Händer nog inte mycke idag och helgen tyvärr, lite tråkigt att inte bo i stan ibland för här händer det sällan nått kul, och mindre nu på hösten och vintern, känns lite som en spökstad ibland. haha. Men ändå är det rätt skönt ibland då man slipper alla ljud och så. Fick för övrigt hem kappan idag och den var jätte fin, så den behåller jag. Ska fixa en bild när jag har den på mig så fort jag kan så ni kan få se :) Och på söndag ska jag ta en tur till en plats här i närheten för att kolla in den för en eventuell fotografering där, skulle nog vara en cool plats och skulle nog få många fina bilder där, får hoppas att det är lite som jag tänkt mig då jag inte varit där på ett par år nu, så jag har glömt bort hur det ser ut där och sen så kan det ju ha förändrats mycke också. Ha en trevlig helg!

Nattuggla?

Här sitter jag nu och klockan är 02.39. Jag la mig för ett bra tag sen men kunde inte somna alls även om jag är jätte trött så jag testade att läsa i min senaste fotokursbrev för tänkte att det borde göra att jag somnar hihi, men nä det gick inte heller så jag testar att kolla lite här även om det är tyst här med så det blir väl inte så mycke bättre. Jaja, jobbigt när det blir så här att man inte kan somna även om man är jätte trött. varför jag inte kan somna nu vet jag inte, men kanske är det för att jag känner mig lite rastlös och fråga mig inte varför jag är det. Usch jag vill inte vända på dygnet. Ne får lägga mig igen och försöka slappna av, wish me luck! ;)

Porträttfotografering


Modell: Aho
Foto: Jag

Är så sugen på att fotografera porträtt igen, och tjejen som jag kanske skulle få fota nästa vecka har inte hört av sig än, så det kanske inte blir något. :( Men skulle vara med och fixa ett projekt som mamma kom på att vi kunde göra men just vad det ska vara kan jag tyvärr inte gå in på här just nu på grund av att personen som ska få detta läser min blogg, men berättar lite mer senare om ni vill veta vad det blev för något.

Torsdag eftermiddag



Tog med mig kameran när jag skulle gå och hämta posten, inte för att det är så långt till brevlådan men tänkte se om jag hittade nått kul att fota på vägen. Såg då dessa rör eller vad det nu är utanför en av våra grannar och kunde inte låta bli att ta några bilder. Inte varje dag man ser ett par rör uppraddade såhär ;)



Sen kom ju självklart alla katter efter när dom såg att jag gick ut. Och när jag hade hämtat posten och var på väg tillbaks såg jag inte var Friskis tog vägen men efter en stund såg jag henne ligga på en sten bland buskarna, och sa till henne att vi skulle tilbaks nu men hon rörde sig inte ur fläken utan bara kollade på mig konstigt. och då sa jag att då fotar jag dig istället, och då vände hon sig bara som ni ser på bilden ovan, haha, hon är rolig hon :D Nä, nu ska jag kolla på Top model sen blir det nog att fixa lite mat för jag börjar bli hungrig.

Min dag

Har precis beställt kappan, så den borde komma någon gång nästa vecka. yay! Jag kunde inte låta bli, har gått och tänkt på kappan hela dagarna nästan och när jag kollade in den idag på Ginas hemsida så såg det ut som om den höll på att ta slut då några av storlekarna var slut, men som tur var så fanns den i min fortfarande. phuu. men nu får man hålla tummarna att den passar mig också. För övrigt så gick det bra hos Åsa idag, var kvar där två timmar extra då hon behövde hjälp med att fixa till album och klistra in bilder i dom, så vi fick vänta på att budet med alla bilderna skulle komma innan jag kunde börja :) Men sen gick det rätt snabbt blev klar och fick gå vid 16, slutar vid 14 tiden annars. Hade annars behövt åka in imorrn och då tänkte jag att jag lika gärna kunde vänta och gå senare, ville ju hjälpa Åsa också då hon annars skulle behöva sitta där till jätte sent och fixa det, och jag kände mig extra snäll idag ;) och hon blev mycke tacksam över att jag kunde hjälpa henne med det. Det gick ju rätt fort att fixa dom där tre albumen nu när man börjar lära sig hur det ska vara och fungerar :) Och hon sa att jag inte behöver åka dit på hela nästa vecka dels för att jag stannade kvar och att hon själv inte skulle vara i studion så mycke nästa vecka heller. Härligt! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Roomservice.

Aww...


Bild: ugly-is-in.com

Nu är jag glad, för idag fick man äntligen se en kyss mellan Betty och Gio. Yay! Åh, vad jag vill se dom tillsammans, otroligt söta är dom. och sen är ju Gio (Freddy Rodríguez) inte direkt ful heller ;) Längtar redan till nästa vecka :)

Ska strax kolla på Christine och sen blir det nog sova, ska iväg till Åsa imorrn. Hörs imorrn igen!

Lista: Jag

Hittad hos Sandra

Ditt namn:
Petra
Längd: 161 cm.
Spelar du något instrument: Nej, men har spelat lite gitarr
Vem är snyggast:
Vem vet mest om dig: Jag själv.
Vad vill du ha just nu: Jul
Vilka sjukdomar har du: Ingen just nu.
Fobier: Insekter,klaustrofobi och skyltdockor
Känner du en snygg kille: Inte någon jag kommer på just nu
Har du körkort: Nej
Åsikt om jultomten: Inte någon man gillar direkt.
Vill du gifta dig: Ja väldigt gärna, vem vill inte känna sig som en prinsessa för en dag ;)
Tycker du att du är attraktiv: ibland och ibland inte.
Din hårfärg och frisyr: Långt mörkbrunt lockigt.
Din ögonfärg: blå
Väska just nu:  Denna
Har du glasögon: Nej
Hur ser din plånbok ut: Svart,skinn,tråkig och ful. Vill ha en ny :)
När ska du festa nästa gång: Ingen aning
Vad köpte du senast: Ingen aning
Hur mycket pengar har du: Jag klarar mig, men lite mer skulle ju inte skada ;)
Hur svarar du i telefonen hemma: Hej det är Petra
Senast kramat: Kajsa
Vem sov du hos senast: Hos min bror i Degerfors var nog senaste
Kroppsform: Normal
Kall favoritdricka: Läsk
Varm favoritdricka: Varm choklad
Alkoholhaltig favoritdricka: Dricker inte, så har ingen favorit.
Säger ofta: Bajs!
Saknar du någon: Ja.
Du fikade senast: Hemma antar jag
Senast sedda film: Dirty dancing 2 på min dvd
Hur känner du dig nu: Rastlös
Kan du laga mat: Ja
Vad tycker du om fötter: Ingen favoritkroppsdel direkt
Är du smart: Såklart.

Kappa


*Bild: Gina Tricot

Jag har varit lite sugen på att skaffa mig en kappa och har kollat runt lite på dom sidorna där man kan hitta kläder, och tittade in på Gina nyss och hittade denna kappa ovan som jag fastnande för, att bära en kappa är inte riktigt min stil, men denna är nästan så att jag kunde bära en sådan. Sen vet jag inte hur den skulle se ut på just mig då, men jag gillar den. Någon som har 500kr som ligger och skräpar?

Sitter och halvkollar på 2½män just nu och tänkte kolla på en dokumentär som heter Telling Nicholas kl 22.30 på tv8, den är rätt lång så jag kanske inte orkar se hela men tänkte kolla om det var något sebart, den handlar om 11 september 2001, hur man berättar för en 7årig kille att ens mamma dog bland dom i WTC bl.a Kan vara en mycke jobbig dokumentär, men som sagt tänkte kolla om den är något att se på. Annars blir det nog någon film kanske.

To the moon and back



Var och testade att fotografera månen för någon kväll sen då den såg så jätte fin ut. men det är inte det lättaste tyvärr, men denna blev den bästa men inte riktigt som jag ville men helt ok för att vara första gången att fota månen. Får träna lite mer innan det blir en lyckad bild =) Det gick förresten bra på dagisfotograferingen idag, men har lite ont i huvudet och är lite trött :) mycke skrik, flams och gråt. Men då Åsa inte hade så mycke att göra imorrn så skulle jag komma dit på onsdag istället men det var rätt skönt det med så då borde jag ju vara lite piggare och utvilad. Ja, sen har det väl inte hänt så mycke mer idag, blir lite tv tittandes med Top model 6 och Färjan bl.a.

Söndag

Jaha, då var det söndag igen då. Helgen går alldeles för fort. Imorrn ska jag iväg till Åsa för att hjälpa henne med en dagisfotografering som sagt och ska vara inne i stan vid hennes atalje vid 8.15, så det blir att gå upp vid 6, har inte kollat när mina bussar och så går än dock. Usch har inte behövt gå upp så tidigt sedan jag gick i gymnasiet. Men jag tror att det ska gå bra jag åker ju till nått som är roligare än till skolan så, det kanske känns bättre då ;) Jag ska då inte åka till henne på onsdagen då så det blir en rätt kort vecka för mig då jag får "helg" när jag kommer hem på tisdagen. Men nästa vecka kanske det skulle bli någon fotografering så det ska bli kul, har jag lite tid att planera lite till det då :) Lyssnade lite på gamla låtar från när jag var mindre som jag gillade då,bl.a på Ace of base, gud vilka minnen som kommer upp. Tänk vad ett par låtar kan göra. Och jag börjar sakna 90-talet också när jag hör dessa låtar :)

 

You Have Good Taste



Nu har punk bandet Scream Hello gjort en låt inspirerat av Gilmore girls och den heter "You Have Good Taste", och jagtycker låten rär helt ok, även om det kanske inte är världens bästa låt, men den får mycke plus då den handlar om Gilmore ;). Ovan är en video av ett fan dock inte den officiella videon.Äntligen får den lite mer uppmärksamhet serien förtjänar, även om det bara är en låt. =)

The track begins with a sound-byte from Kirk's movie, "A Film by Kirk," in which Kirk says, to Jon Polito's character, "you have good taste," in reference to his daughter (played by Mary Lynn Rajskbu). However, if you continue into the video, you will see the song is all about the obsession with Gilmore Girls. About watching through the "glass in the tv", making direct references to Rory and her relationships with Jess & Dean. The next verse is about Lorelai, with sound-bytes from Gilmore Girls woven in. All through it's about loving Lorelai & Rory and finding a happy ending.

Mysterium



En liten bild jag tog för några veckor sedan på min lilla fotorunda i skogen, och när jag såg denna sak på stenen kom det upp lite funderingar i huvudet som tex vad är det där, vad gör den här i skogen, hur länge har den stått där, vem har lagt den där och varför,hade dom glömt den eller la dom den där med vilje, är det från militärerna den kommer, vad har dom haft denna till för något? Jag är fortfarande lika nyfiken på denna grej, tänk om den har stått där i flera år som 50 år eller så. Vad tror ni att det kan vara för något?

Vill ha



Lite grejer som jag skulle behöva och vill inhandla. Det objektivet är jag riktigt nära att köpa, då jag hör överallt att den är så bra och är rätt billigt för att vara ett bra objektiv runt 1000 lappen "bara". och sedan så är jag sugen på att köpa ett par stövlar och dessa ovan gillar jag skarp men den ska helst vara i svart och just dessa fanns inte i svart nu :( Och sedan en härlig mössa som jag har letat efter i minst två år nu utan att hitta någon som jag gillar och passar i. Och den ovan gillar jag och den ser mysig ut. Men allt ska vara så dyrt, och jag vill ju vara lite försiktig med att shoppa hela tiden. Men efter att jag har skickat tillbaks jeansen och skäpet för byte av storlek och jag inte är nöjd så kanske nått av detta kan beställas istället :) Får se hur jag gör.

Bilder från Cyberphoto och Ellos

Fredag

Halloj alla mina läsare och besökare! Har varit lite tyst här idag då jag sov lite länge idag, såå skönt :) Och sen så har jag tagit hand om resten av tvätten jag började med igår och även gjorde efterrätten då mammas vännina skulle komma idag som jag hade trott att hon skulle komma imorrn :) Hon ska även sova över här. Så just nu sitter hon och mamma nere och babblar och syrran åkte iväg till en kompis efter maten, bror som kommer hem över helgen kommer vid 21 och jag gömmer mig i mitt rum och tänker nog kolla på Freaky friday även om jag sett den 1000 gånger och har den på dvd, men det var inte så mycke annat och det var ett tag sen jag såg FF ;) Men det ska bli rätt skönt och säkert lite roligare än att höra en massa hästsnack (mamma och hon rider) :). Har även mensvärk och då orkar jag inte göra så jätte mycke. Har känt att mensen var på väg hela veckan och den kom ju aldrig förrens idag och det var jätte skönt även om jag hade gärna sluppit den, men då mår jag ju bättre på måndag då jag ska till en dagisfotografering med Åsa. Tur i oturen var det ;) Fick som sagt mina kläder hem idag eller det var ju ett par jeans och ett skärp bara och det bedset man fick med, och jeansen var jätte stora, var nästan så att man kunde vara två personer i dom, så det är bara att skicka tillbaks och byta till ett par mindre, så jobbigt att dom tar storleken i tum nu, blir ju så komplicerat än att bara ta 38 osv, men skärpet var helt ok så det behåller jag nog. jaja, nu babblar jag bara på känner jag, om inte så roliga saker heller. Kommer in med ett inlägg med bilder och recept med efterrätten senare eller imorrn. Ni får ha en fortsatt trevlig fredag!

Tv, kläder, tvätt och en liten höstbild



Har varit och kollat lite tv i vardagsrummet nu på bl.a SOS Gute :) Kul att se att ni gillade frisyren, men tyvärr kan det nog inte bli en sådan frisyr till mig :( Mitt hår vill inte vara rakt och krullar upp sig jätte mycke ju kortare det är :( Gaah! Gud vad jag hatar mitt hår, gillar det inte alls. Men får ta med bilden till frisören nästa gång jag är där och se vad dom säger. men förmodligen att det inte kommer gå att ha lugg med mitt hår. *suck*

Håller på och tvättar just nu också, satt in andra maskinen för inte så länge sen. Ibland är det bra att bo i en villa för då kan man tvätta mitt i natten om man vill. hihi. :) Sen blir det väl att lägga sig och kolla lite GG eller någon film. Och imorrn kommer jag äntligen få hem resten av kläderna jag beställde för ett tag sen, gud vad jag väntat på dom, dom ligger just nu i vår lilla affär här på ön och väntar på att bli hämtade :D Men tyvärr så var tydligen skjortan slut så den får jag inte:( Men har fått med mig ett bedset som var rätt fint om jag minns rätt. Ska bli kul att få se byxorna och skärpet imorrn, hoppas bara att det passar annars är det ju riktigt tråkigt när man väntat så länge och så får man skicka tillbaks det igen.
Vi hörs mer imorrn igen antar jag. Trevlig helg på er!

Manipulation


Bilden på ashlee är härifrån

Gjorde en liten manipulation med Ashlee´s frisyr för att se på ett ungefär hur det kan se ut på mig, och visst blev det lite sött, eller vad säger ni? Inge vidare manipulation, men ville inte förstöra den ännu mer om jag skulle fortsätta arbeta med bilden. Man ser ju lite iallafall ;)

I want to cut my hair


Bild: frilla.se
 
Jag är otroligt sugen på att klippa mig och fixa till mitt hår, för nu ser mitt hår riktigt tråkigt ut, och vill gärna ha en lite coolare frisyr och den Ashlee Simpson har här ovan skulle jag gärna vilja ha. Dock kan mitt hår inte ha en sådan lugg då den krullar upp sig bara, men funderar på om det kan funka att fixa till med en plattång? hmm. åh, vill ha!

DVD hyllan



Städade lite i min dvd hylla idag medans days var på i bakgrunden, men jag har inte så mycke koll på vad som hänt eller händer i Salem just nu. =) Rätt skönt att känna att man inte måste se det nu. jaja, tillbaks till dvd hyllan. När jag får en egen lägenhet ska jag skaffa mig en riktig hylla att stapla alla mina dvd:er i. Mitt rum just nu är så litet så det får inte plats tyvärr. Men ska bli skönt att få ordning på dom sen och göra hyllan fin och lägga upp alla mina filmer i den snyggt. Läängtar! Gillar inredning så det ska verkligen bli kul att fixa till sin egna lägenhet så som man själv vill ha det. Det riktigt kliar i fingrarna, och har gjort det i några år nu. Skoj ska det iallafall bli. =)

Kajsa på fotorundan



Kajsa var med mig på min lilla fotorunda tidigare ikväll, men när jag skulle fota henne när hon satt så fint i gräset och satte mig ner på huk så började hon jämt att gå mot mig, som ni ser i bilden till höger. Men jag hann med att få henne sittandes på några bilder iallafall =) Men sa det till henne att kunde du inte sitta kvar där? ;)´och detta gjorde hon säkert 5 gånger under rundan, Busade hon med mig tro? ;) Är rätt trött nu så jag tänker nog lägga mig och kolla på Gilmore nu, är inne på fjärde säsongen nu. Den sista säsongen som riktigt är bra, sen började det gå nerför tyvärr, även om jag älskar dom säsongerna efter också. Please, make a GG movie!! ;) Natti natti!

Dagen



Tog med mig kameran idag och ovan är från imorse eller kl var väl ca 09.45. Tyvärr så var inte vädret lika fint på hemvägen sen. =) Men så här fint bor jag det, även om jag gärna skulle vilja bo i stan ibland. Visste ni att på ön med det rosa huset är där dom spelade in Pippi långstrump och det avsnittet då hennes pappa satt fängslad hos pirater eller vad det nu var. Inte just i det rosa huset då utan det bredvid =) Lite kul faktiskt. Men just i det rosa hade någon av kungabarnen en fest för inte så länge sen dock. Man såg en massa folk uppklädda där ;)

Dagen har varit helt ok, gick bra hos Åsa idag med. Fick klistra in bilder i album och så var jag med på en barnfotografering i studion :) Nästa vecka blir det lite annorlunda vecka då jag ska till Åsa på måndagen för att vara med på en skolfotografering, så det ska bli kul även om jag skulle vara där rätt så tidigt runt 8.30. Men det ska nog gå bra då det är något kul man åker till. =) När jag kom hem så ville jag ut och fotografera lite till, men det var rätt kallt och solen höll på att gå ner så jag hann inte ta så många. men det räckte nog :D Nä nu ska jag sluta babbla och lägga mig i sängen och fortsätta kolla på Roomservice. Ciao!

Tyst på bloggen


Modell: Aho
Foto: Jag

Jag är sjukt trött just nu, funderar på om man kanske skulle ta en liten tupplur till kl 19 det är först då jag ska kolla tv och jag har inget att göra just nu. Får se hur jag gör, blev lite piggare bara för att jag skrev detta  Weird =) Men tänke bara säga att det kan bli lite tyst här på bloggen ett tag då jag inte har så mycke att skriva om, men kommer in så fort det händer nått kul :D Bjuder på en bild från fotograferingen men Aho så har ni nått fint att kolla på så länge ;)

Ps. hinner nog inte ta den där lilla tuppluren nu, kl bara rusade iväg :)

Mycke kul på G



Bilden är från igår, som är två bilder som jag gjort till en, eller vad man nu ska säga =)

Har inte mycke att berätta om just nu som sagt, och då blir det inte så mycke bloggandes.
Haft en rätt ok helg den har varit mycke lugn vilket är rätt skönt, men skulle vilja att det hände nått lite kul snart. och det gör det ju förståss också, men det är några veckor och nån månad kvar tills dess. Det är en tjej som jag kanske ska fotografera vecka 44, och sen blir det fotografering av vinnaren i min tävling den 30 nov, och till julen så pratas det om att åka till Sundsvall och fira jul med faster och kusiner, men det är inte 100 än. och sen i slutet av Maj åker jag och familjen till Itailen. och sen i juli kan det bli att jag får fotografera ett bröllop som jag har fått en förfrågan om nu. Så det är mycke kul på gång, men det är ju inte 100 på att jag får det jobbet just nu, men även om jag inte får det så är det riktigt kul att ens få frågan. I veckan händer det väl inte så mycke än att jag åker till Åsa imorrn och onsdag, och till helgen skulle en vän till mamma komma på middag och jag skulle få göra efterrätten. Ja, det är hur min vecka kommer att se ut vad jag vet just nu. Trevlig vecka!

Helgens filmer

LOVE STINKS

Kom på mitt i filmen att jag hade redan sett denna en gång, åh, vad jag hatar när det händer =) men såg den till slut då jag inte mindes så jätte mycke hur den slutade. Rätt tråkig film, så det var lite synd.

Betyg:








I COULD NEVER BE YOUR WOMEN

En mycke gullig film, som man mår bra av efterråt. Gillar Paul Rudd som var en av anledningen att jag ville hyra denna film. Jon Lovitz är också riktigt kul här, han gav iallafall mig några härliga skratt :)

Se TRAILER

Betyg:







                    

Movie night


Modeller: Aho & Rebecca 
Foto: Jag såklart
*Dom är klickbara*

Här är två av dom sista bilderna jag hade gjort iordning för att kunna visa här på bloggen, och jag gillar dom starkt. Den på rebecca är en liknande denna, men denna är stående istället. Vackert vackert ;) och den på aho, är nog favoriten med henne, riktigt fin den med.

Ne, nu ska jag nog lägga mig i min nybäddade säng och kolla film och äta lite godis. Myspys next ;)

Just Weird



Såg dessa bilder på en annan blogg idag och i veckan, och jag är inte alls mode intresserad och jag förstår mig inte ens på mode. Vem vill gå i dressen i bilden till vänster på stan igentligen? Skulle det inte vara mycke bättre att visa upp kläder man kan använda istället och inte sådana här konstiga saker? Men den stickade dressen var lite kul iallafall, men inget jag skulle vilja använda ändå.

Lördag igen och så skönt, älskar verkligen lördagar, men tyvärr går denna dag för fort. jag har inte gjort så mycke idag, kollat lite tv och skulle behöva fixa till min säng med nya lakan, men Kajsa ligger och sover i sängen så skönt så då vill man inte bara flytta på henne. Så det får vänta lite. Skulle kunna gå ut och fota lite men det är inte så kul väder och jag har inge kul att fota i närheten. Just nu är det trist att bo på en ö, för man orkar ju inte åka över hela tiden. Jaja..

Bilder: Google

My sweetheart


Bild: Jag själv

Friskis och jag från idag, är vi inte söta ;) Har velat ha en sådan här bild på mig och Friskis och idag blev det av och jag gillar denna, även om jag ser för jävlig ut ;)

Har inte hänt så mycke idag heller mer än att ha fotat mig och Friskis. Har också tvättat lite så har jag det gjort. Ikväll är det Aliens in america, som jag glömde bort att kolla på förra veckan. :( och sen är det Färjan som jag har fastnat för nu :) Sen blir det nog en film tror jag, fick nämligen två nya från Lovefilm igår. Så härligt att få dom innan helgen =) Slöarkväll helt enkelt. Har inte så mycke att berätta för er heller just nu så det kanske inte blir så många inlägg. Vad händer hos er i helgen då?

Städning nästa..


Modell: Rebecca 
Foto: Jag

Gick upp för inte så länge sen, tänkte att jag skulle få en liten sovmorgon idag. Men har ändå hunnit äta lite frukost. Och ska nog strax städa lite i mitt rum, måste göra det nu känner jag och är faktiskt på lite städhumör så det är toppen, men får skynda mig att sätta igång innan det humöret försvinner. hihi. Annars så händer det nog inte så mycke idag, blir nog lite tv tittandes sen. jaja, städa var det. hörs!

God natt

Gud vad trött jag blev nu håller på och somnar här. =) Så jag ska nog stänga ner och lägga mig nu. Men det blir nog ett avsnitt av Gilmore först ,riktigt avslappnande att göra det innan man ska sova. Har förresten lagt in några av bilderna med Aho och rebecca i min portfolio nu, så ta en titt om ni vill. Ne, sängen var det. God natt!

Tack tjejer!

"Petra är hur duktig som helst, jag verkligen älskar bilderna".- Aho

"Petra är en jätteduktig fotograf"- Rebecca 

Man kan inte må mycke bättre när man ser sådana här kommentarer, när man verkligen vill göra det man gör och sen höra att man är duktig på det, det är nästan så att man kan gråta. Tusen tack tjejer ;) Kan bli en till fotografering med en tjej som vi först skulle ha en fotografering för några månader sen, men det blev inget av det. Och nu så hörde hon av sig igår och kollade om det funkar att göra det nu. Vi har inte allt bestämt än, så jag återkommer med mer sen. Ska bli jätte kul iallafall.

Idag blir det att ta det lite lugnt, det är Roomservice idag så det ska ses =) Gick bra hos Åsa idag förresten, vi hade litet äventyr i hennes studio, då hon och jag skulle sätta upp en ny bakgrund och det gick väl som det gick, den gamla ramlade ner i golvet ett par gånger och nästan på oss, och ena "kroken" eller vad det heter böjdes, och när vi äntligen fick upp den nya så hade vi lite problem med att rulla ut duken, men medans Åsa var och pratade i telefon så fick jag stå på den höga stegen och försöka fundera ut hur jag skulle kunna rulla ut den, och till slut gick det, så när hon kom tillbaks så var duken nere. Det gick till slut. haha. Sen var jag med på två barnfotograferingar och innan jag gick hem idag så hjälpte jag Åsa med att fotografera hennes album för att sen kunna lägga ut dom på hemsidan. Så såg min onsdag ut =)

Betty+Gio=love


Modell: Aho
Foto: Jag

Har precis sett veckans Ugly Betty. Var ett bra avsnitt idag med, men gillade det förra lite mer. Gio var ju så söt mot betty som gav henne en åktur med häst och vagn. Åh, vill så gärna se dom tillsammans. Jag är rätt trött och seg just nu så jag ska nog strax lägga mig, tänkte kolla på Christine kl 21.55 och sen ett avsnitt av Gilmore innan jag ska lägga mig. Skulle vara hos Åsa strax innan 11 imorrn så jag får lite sovmorgon, blir att jag tar 10 bussen kan jag tro. Känns skönt då jag var lite krasslig igår. Hoppas att det är härligt väder imorrn också, då känns ju hela dagen mycke lättare och roligare. Man känner sig mycke gladare helt enkelt. jaja, ska ta och kolla runt lite innan christine börjar. känner mig lite taskig mot er, mina långa inlägg känns som bortblåsta. =) Men hoppas ni överlever med mina korta inlägg, men ni får ju några fler en ett inlägg per dag, eller ni kanske vill ha lite längre inlägg ibland :D jaja, ska se om jag får till nått lite längre inlägg snart.
Natti natti, så hörs vi mer imorrn.

life turns into a different kind of fairy tale.

IMAGINE ME & YOU

Denna var inte heller så bra, rätt tråkig film, men en rätt ovanlig kärlekshistoria.
I slutet så kändes det som om jag hade sett denna förut, så det kanske jag har gjort också, minns inte riktigt. Rätt tråkig film som sagt.

Betyg:

En favorit


Modell: Rebecca 
Foto: Jag

Jag bara älskar denna bild, den är riktigt vacker. Och färgerna är helt fantastiska. Absolut en av favoriterna med Rebecca. Jag mår lite bättre nu så det är skönt, blir att åka till Åsa imorrn. Ne, jag ska nog hoppa in i duschen nu.

Klar med bilderna

Usch, känner mig inte bra alls just nu, känns som om jag börjar bli sjuk. :( Vill inte! Lite konstigt då jag kände mig bra på dagen och sen nu ikväll så känner jag så här. Jag hoppas att det blir bättre imorrn bitti då jag har sovit. Ska gå och lägga mig efter att jag har skrivit klart detta, fick vänta tills Rebecca´s bilder hade laddat klart så jag kunde skicka dom till henne. Så nu har jag inga bilder kvar att redigera. :( men det är ju kul att ha dom klara också och att få ge bilderna till tjejerna. Hoppas att dom blir nöjda med dom, jag gillar dom starkt iallafall. =) Kommer in med några favoriter imorrn kan jag tro, det beror lite på hur jag mår. Jaja, nu ska jag gå och göra Kajsa sällskap. (hon ligger i min säng och sover). Natti natti.

Snart klar



 Modell: Aho
Foto: Jag

Sitter och redigerar bilder och är snart klar med Aho´s bilder, blir nog klar med dom idag. Så det känns skönt även om det är jätte kul att sitta och fixa dom. Det blev många fina. Ovan är två av dom jag gillar. Skönt att inte ha så mycke att göra idag så man kan få klart bilderna, imorrn bär det dock av till Åsa igen. Ska vara där vid 10-11 tiden och vara med på några fotograferingar i studion. Ska bli kul. jaja, tillbaks till bilderna igen. kommer in med några fler senare :)

Vackert


Modell: Rebecca 
Foto: Jag

Tog en paus från redigerandet av Aho´s bilder, och gjorde några på Rebecca, för att variera lite. Och denna är en av favoriterna. Visst är den vacker. Blir lite varannan här på bloggen tror jag :D

Min söndag har varit rätt lugn, har strykit, kollat på Mamma Mia! och redigerat bilder, och ska strax kolla på tv igen =)

Från gårdagen


Modell: Aho
Foto: Jag

Två härliga bilder från gårdagen i stadshuset. när jag såg denna gå gång, eller vad heter det? =) Så ville jag absolut ta några bilder där. Och jag gillar verkligen dessa två därifrån. Det var en massa turiser som stod och kollade på oss här också. I början av mitt fotograferande så var det jätte läskigt att fotografera bland människor och gillade inte att dom kollade på, men nu bryr jag mig inte så mycke längre. Det är så skönt att det har släppt, tänk vad jobbigt det skulle ha varit varje gång man varit ute och fotograferat.

Rebecca


Modell: Rebecca
Foto:Jag

Har inte börjat redigera Rebecca´s bilder än, men tänkte att jag måste väl visa en bild med henne också så jag tog och redigerade en bild. Här är en av dom första bilderna vi tog, är hon inte söt :)

Har suttit och redigerat lite bilder och kollat tv den här kvällen. Riktigt kul, och en massa fina bilder. Jag tog sammanlagt 400 bilder idag på tjejerna. Vilket ger mycke redigerande och många fina bilder att visa för er ;) Ni kan få se fler imorrn.

Beauty


Modell: Aho
Foto: Jag

Första bilden från dagen. Och jag älskar verkligen denna, riktigt nöjd blev jag. Och att modellen är vacker gör ju inte bilden sämre =) Min lördag har varit jätte kul. båda tjejerna var mycke trevliga, så det gjorde ju också att allt blev bättre och roligare :D

Film och morgondagen

BUSS TILL ITALIEN

Denna gick på tv för inte så länge sen, men då jag hade mycke störningar på min tv just då så kunde jag inte se den, och även det lilla jag såg, så såg den inte ut att vara så bra, men ville ändå se klart den. Ingen höjdare direkt, men är inte förvånad heller då svenska filmer brukar vara rätt tråkiga och dåliga. Trodde också att det skulle vara lite mer Italien, men nästan hela filmen utspelar sig på bussen. Inget jag kan rekomendera direkt.

Betyg:







Blir att lägga sig snart tror jag, då jag ska upp tidigt imorrn, iallafall för att vara en lördag, , färjan går 9.40 och bussen till stan går 10.00. =) Och det blir nog en lång men kul dag imorrn. Ska som sagt fotografera både Aho och Rebecca dock inte på samma gång, och dom verkar vara jätte trevliga tjejer så det ska nog gå jätte bra det här, men visst är det lite pirrigt ändå. Men det är väl bra att vara lite nervös, då brukar det gå bra oftast =) Spännande ska det bli. Men vi hörs mer imorrn kväll. Ha en trevlig lördag så länge.

Fotografering


En bild som jag tog idag, här ser ni också en bit av vårt tak =)
Här har jag också lekt lite extra med färg och kontraster. Inte för att det blev så jätte snyggt ;)

I går kväll blev det att försöka pussla ihop tider och så för fotograferingar i helgen som jag har med två tjejer. Så imorrn bär det av till stan och Statshuset för en fotografering, och så skulle jag igentligen ha den andra på söndag, men då det tydligen skulle bli pissväder så tar vi det imorrn också, så det blir två fotograferingar imorrn, en på förmiddagen och andra på eftermiddan. En vid statshuset och andra vid Djurgården. Ska bli jätte kul, och får hoppas på att vädret blir som det är idag ungefär, det ska det tydligen bli, men man vet ju aldrig. Så imorrn kväll blir det förhoppningsvis lite roligare inlägg att läsa =)

They call it a ‘fast' and I call it 'suggestions'"


*Bild*

Citat av Lauren när hon var hos Ellen i veckan som jag verkligen gillar,
man vet aldrig vad som flyger ut ur hennes mun. Och hon säger så himla bra saker ibland.

"No, no, no, I am I am. I'm totally doing it. With some extras, you know.
 Because they call it a ‘fast' and I call it 'suggestions'"-
 Lauren Graham on her juice diet

"It's the raw food, then. I'll just say it's that. Maybe I've been the same
way all of these years because of the raw food... that I
haven't been having. OMG, I'm so... needing a pizza!"

Vilken smurf är du?

Hittad hos niffin


Gör testet du med

Det nya objektivet



Var ute ett tag idag och testade det nya objektivet, och här är en av bilderna, inte min bästa bild menmen det brukar ju inte testbilderna bli heller riktigt =).Tog inte så många bilder heller,. Vi har inte så mycke roliga motiv här omkring, bara skog,skog och skog, åh, sa jag skog ;) Men Maja kom till mig efter en liten stund, så hon fick sitta modell lite :) Objektivet är väl helt ok, men den verkade inte få så mycke kort skärpedjup i bildena (bakgrunden blir suddig) vilket jag gärna vill ha, om man inte tar riktigt nära motivet. Men får testa den lite mer på porträttbilder, då jag köpte den för just det. Jag har nu kommit på ett ställe som skulle vara coolt att vara på och fotografera porträtt på, så nu är det väl bara att se om det funkar för alla och att man kan vara där. Skulle vara jätte kul iallafall. Nu ska jag nog gå och ta hand om lite tvätt innan det är Top model =)


Onsdag kväll



Detta kunde jag hämta hem idag.:) Mitt objektiv, som jag beställde. och så fick man ett filter (som man tyvärr inte ser på bilden, då jag har satt fast den på objektivet redan) och en duk som man använder för att tvätta av linsen med, och så självklart en chokladbit. Det är riktigt kul att man får en godisbit med i paketet när man beställer från Cyberphoto. Har inte hunnit testa objektivet än, får ta och göra det om det är lite fint väder imorrn. Bara det inte regnar så ska det väl gå bra.

Idag blir det mycke tv igen, ska se Roomservice och så är det igentligen finalen på Top model samtidigt, men såg inte gårdagens avsnitt och tänkte att jag kan kolla på reprisen på Lördag. Sen blir det nog Efterlyst. Nu är det Christine. Hörs senare!
RSS 2.0
kommer strax..